תפריט ללא אבקה או עם?

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
בסך הכל אני יכו להגיע לפלוס קלורי טוב מאוד ולערכים תזונתיים טובים אבל האם עדיף לי להשתמש באבקה+תפריט נחמד כדי לעלות יותר נקי במסה??
או שתמיד עדיף תפריט שמגיע לערכים שצריך ללא אבקה

אין הבדל בין מה שמגיע מאבקה ומהמזון המוצק.
האבקה יכולה להקל עליך בהגעה לערכים הסופיים שלך.

האבקה פשוט מאוד חוסכת כאב ראש.
זאת אומרת, במקום שתכין עכשיו טונה וביצים ועוד שטויות ולא תמיד יש זמן ואת האוכל בבית כדי לקבל את החלבון שהשריר צריך לאחר אימון...
יש אומרים שזה גם מקצר תהליכים ושזה נספג יותא טוב בשריר. לא יודע מה נכון ומה לא אבל אני שותה אחרי אימון ואני מרגיש גם שהגוף מתחדש באנרגיה...

האבקה פשוט מאוד חוסכת כאב ראש.
זאת אומרת, במקום שתכין עכשיו טונה וביצים ועוד שטויות ולא תמיד יש זמן ואת האוכל בבית כדי לקבל את החלבון שהשריר צריך לאחר אימון...
יש אומרים שזה גם מקצר תהליכים ושזה נספג יותא טוב בשריר. לא יודע מה נכון ומה לא אבל אני שותה אחרי אימון ואני מרגיש גם שהגוף מתחדש באנרגיה...
איזה חלבון השריר צריך אחרי אימון תזכיר לי? אל תטעה אחרים בבקשה.

בקות חלבון מכילות בעיקר חלבונים המסייעים בבניית
השרירים
לאחר
האימון
במנוחה, כידוע
במהלך האימון השריר נקרע
ונהרס-"

מספיק לך חבר? תוצאה ראשונה בגוגל...

השרירים
לאחר
האימון
במנוחה, כידוע
במהלך האימון השריר נקרע
ונהרס-"

לא כל מה שכתוב בגוגל מדויק
סיבי שריר באמת נקרעים לאחר האימון וזקוקים לחלבון על מנת להבנות מחדש
אבל אין צורך להכניס חלבון *ישירות* לאחר האימון (מנק' הנחה שלא היית בצום לפני) על מנת שהשריר יבנה, כמו שהבילדרים השכונתיים נוהגים לחשוב.
או בקיצור,אין הבדל אם תכניס חלבון ישר אחרי אימון או כמה שעות אחרי במידה ולא היית בצום
מפה ניתן ללמוד ש: "אין דבר כזה חלון הזדמנויות"

לא כל מה שכתוב בגוגל מדויק
סיבי שריר באמת נקרעים לאחר האימון וזקוקים לחלבון על מנת להבנות מחדש
אבל אין צורך להכניס חלבון *ישירות* לאחר האימון (מנק' הנחה שלא היית בצום לפני) על מנת שהשריר יבנה, כמו שהבילדרים השכונתיים נוהגים לחשוב.
או בקיצור,אין הבדל אם תכניס חלבון ישר אחרי אימון או כמה שעות אחרי במידה ולא היית בצום
מפה ניתן ללמוד ש: "אין דבר כזה חלון הזדמנויות"

חן,חבל שאני לא יכול לתת לך מוניטין נוסף :(
בנוסף למסקנה של חן,עוד מסקנה: לא להקשיב למה שבילדר במכון אומר,אלא להיכנס לאינטרנט ולבדוק(להיכנס לכאן ולבדוק).

אבקה לא בונה את השריר יותר טוב\יותר מהר\הופכת אותך ליותר חזק, סתם מיתוס אבקה נועדה כדי להשלים את כמות החלבונים הנצרכת ביום, זה מקל מאוד על ספורטאים לדוגמא שאין להם הרבה זמן לאכול.

השרירים
לאחר
האימון
במנוחה, כידוע
במהלך האימון השריר נקרע
ונהרס-"

ממתי תוצאות בעברית בגוגל הם מידע שכדאי להתמסך עליו? טוב שלא רשמת איך להוריד 20 קילו בחודש עם איזה דיאטה שמטומטם מציע

ממתי תוצאות בעברית בגוגל הם מידע שכדאי להתמסך עליו? טוב שלא רשמת איך להוריד 20 קילו בחודש עם איזה דיאטה שמטומטם מציע
למען האמת זה אפשרי בצורה תיאורטית-
כל עוד יש בחור על משקל 500 ק"ג, 80% שומן. כן, יש כאלה, יחידי סגולה שמופיעים בספר שיאי גינס, אבל יש כאלה.
הוא יכול לאפשר לעצמו גירעון של אפילו 47000 קלוריות בלי לאבד שריר (אימוני משקולות ו-2.5 גרם חלבון לכל קילו), וכל עוד הוא יצליח לרוץ כמו מטורף ולאכול כל כך מעט, כן- הוא אכן יוריד 40 ק"ג בשבוע בלי לאבד שריר (הורדתי ל-40 כי הגירעון יורד עם הזמן), אבל זה לא פרקטי מהריצה המטורפת והאכילה האפסית)

למען האמת זה אפשרי בצורה תיאורטית-
כל עוד יש בחור על משקל 500 ק"ג, 80% שומן. כן, יש כאלה, יחידי סגולה שמופיעים בספר שיאי גינס, אבל יש כאלה.
הוא יכול לאפשר לעצמו גירעון של אפילו 47000 קלוריות בלי לאבד שריר (אימוני משקולות ו-2.5 גרם חלבון לכל קילו), וכל עוד הוא יצליח לרוץ כמו מטורף ולאכול כל כך מעט, כן- הוא אכן יוריד 40 ק"ג בשבוע בלי לאבד שריר (הורדתי ל-40 כי הגירעון יורד עם הזמן), אבל זה לא פרקטי מהריצה המטורפת והאכילה האפסית)
קודם תמצא בחור על 80 אחוז שומן ואז נדבר 😉

קודם תמצא בחור על 80 אחוז שומן ואז נדבר 😉
ברור, אני מסכים שמעשית זה פשוט בלתי אפשרי.
ונניח שמצאנו- בשביל לשרוף 40000~ קלוריות בריצה, הוא צריך לרוץ כמו מטורף- 80 ק"מ ביום, טיפה פחות מ-2 מרתונים. לרוץ את זה הוא לא יכול, אבל המטרה הייתה להראות שעל הנייר אפשר להוריד גם 40 ק"ג בשבוע (פי 2 ברבע מהזמן) בלי לאבד מיליגרם שריר, לעשות את זה יהיה בלתי אפשרי בלי דום לב בדרך (בהנחה שהוא בכלל מסוגל ללכת).

Back
למעלה תחתית