עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חלבון השריר צריך אחרי אימון תזכיר לי? אל תטעה אחרים בבקשה.האבקה פשוט מאוד חוסכת כאב ראש.
זאת אומרת, במקום שתכין עכשיו טונה וביצים ועוד שטויות ולא תמיד יש זמן ואת האוכל בבית כדי לקבל את החלבון שהשריר צריך לאחר אימון...
יש אומרים שזה גם מקצר תהליכים ושזה נספג יותא טוב בשריר. לא יודע מה נכון ומה לא אבל אני שותה אחרי אימון ואני מרגיש גם שהגוף מתחדש באנרגיה...
לא כל מה שכתוב בגוגל מדויק"אבקות חלבון מכילות בעיקר חלבונים המסייעים בבניית השריריםלאחר האימוןבמנוחה, כידוע במהלך האימון השריר נקרעונהרס-"
מספיק לך חבר? תוצאה ראשונה בגוגל...
לא כל מה שכתוב בגוגל מדויק
סיבי שריר באמת נקרעים לאחר האימון וזקוקים לחלבון על מנת להבנות מחדש
אבל אין צורך להכניס חלבון *ישירות* לאחר האימון (מנק' הנחה שלא היית בצום לפני) על מנת שהשריר יבנה, כמו שהבילדרים השכונתיים נוהגים לחשוב.
או בקיצור,אין הבדל אם תכניס חלבון ישר אחרי אימון או כמה שעות אחרי במידה ולא היית בצום
מפה ניתן ללמוד ש: "אין דבר כזה חלון הזדמנויות"
ממתי תוצאות בעברית בגוגל הם מידע שכדאי להתמסך עליו? טוב שלא רשמת איך להוריד 20 קילו בחודש עם איזה דיאטה שמטומטם מציע"אבקות חלבון מכילות בעיקר חלבונים המסייעים בבניית השריריםלאחר האימוןבמנוחה, כידוע במהלך האימון השריר נקרעונהרס-"
מספיק לך חבר? תוצאה ראשונה בגוגל...
למען האמת זה אפשרי בצורה תיאורטית-ממתי תוצאות בעברית בגוגל הם מידע שכדאי להתמסך עליו? טוב שלא רשמת איך להוריד 20 קילו בחודש עם איזה דיאטה שמטומטם מציע
קודם תמצא בחור על 80 אחוז שומן ואז נדבר 😉למען האמת זה אפשרי בצורה תיאורטית-
כל עוד יש בחור על משקל 500 ק"ג, 80% שומן. כן, יש כאלה, יחידי סגולה שמופיעים בספר שיאי גינס, אבל יש כאלה.
הוא יכול לאפשר לעצמו גירעון של אפילו 47000 קלוריות בלי לאבד שריר (אימוני משקולות ו-2.5 גרם חלבון לכל קילו), וכל עוד הוא יצליח לרוץ כמו מטורף ולאכול כל כך מעט, כן- הוא אכן יוריד 40 ק"ג בשבוע בלי לאבד שריר (הורדתי ל-40 כי הגירעון יורד עם הזמן), אבל זה לא פרקטי מהריצה המטורפת והאכילה האפסית)
ברור, אני מסכים שמעשית זה פשוט בלתי אפשרי.קודם תמצא בחור על 80 אחוז שומן ואז נדבר 😉