הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הנפה ודחיקות שלי

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד

מאליפות הים התיכון , בברינדיסי .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טעות שלי ,היה לי משהו אחר בראש ..
אצלנו משתמשים בשפה אחרת ..

מה ההבדל רק בין פוש גרק לגרק ?

אני חושב שקוראים לזה גם power jerk? לא בטוח. פוש ג'רק זה מה שאתה עושה, ג'רק "רגיל" זה הספליט ג'רק.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שקוראים לזה גם power jerk? לא בטוח. פוש ג'רק זה מה שאתה עושה, ג'רק "רגיל" זה הספליט ג'רק.

הבנתי , אצלנו פשוט קוראים לזה שוונג ומספריים .

--
בקשה קטנה מהמנהלים ,
מסיבה שאינה ברורה אין לי את האופציה לערוך את התגובה הראשונה .
ברשותכם , אפשר להלחיף לכותרת יותר עניינית ולהוסיף את הדחיקות להודעה הראשית ?
תבורכו .

נערך לאחרונה:
משקלים פסיכיים יפה מאוד

הסינגלט שאתה לובש אגב, זה הW8 של אדידס?(פשוט מחפש לקנות משהו בעצמי בימים הקרובים)
ממליץ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם 😃

משקלים פסיכיים יפה מאוד

הסינגלט שאתה לובש אגב, זה הW8 של אדידס?(פשוט מחפש לקנות משהו בעצמי בימים הקרובים)
ממליץ?

כן זה אותו אחד ,הוא מאוד נוח , ומה שבאמת שימושי בו זה התוספת על הרגליים , מה שגם מאוד מעלה את המחיר , אם אין לך יותר מידי שימוש בו זה זה לא כזה הכרחי .
אם אתה מחפש משהו שיחזיק לך שנים על גבי , זה האחד.
(אם הייתה לי אפשרות הייתי קונה את החדש של אדידס , הוא באמת יפה והבנתי מספורטאים אחרים מחול שהוא ממש נוח . - אבל כל כך כל כך יקר )

קודם כל תודה לכולם 😃

כן זה אותו אחד ,הוא מאוד נוח , ומה שבאמת שימושי בו זה התוספת על הרגליים , מה שגם מאוד מעלה את המחיר , אם אין לך יותר מידי שימוש בו זה זה לא כזה הכרחי .
אם אתה מחפש משהו שיחזיק לך שנים על גבי , זה האחד.
(אם הייתה לי אפשרות הייתי קונה את החדש של אדידס , הוא באמת יפה והבנתי מספורטאים אחרים מחול שהוא ממש נוח . - אבל כל כך כל כך יקר )

אתה מדבר על הadipower? מחיר מוגזם אפשר לקנות 2 סינגלטים ולצאת לאכול פעמיים בעודף, עולה מעל 200 דולר...
יש לי מאיפה להשיג את הW8 במחיר טוב אולי, אז אולי אלך עליה(יש מחשבות להיכנס לWL בעתיד הלא רחוק וגם אם לא אז היא תהיה אחלה בPL בכל תחרות)

בהצלחה באימונים

כן, הפאוור ג'רק והפוש ג'רק הם אותו דבר. גם המאמן של הקבוצה בחיפה קרא לזה שוונג ולספליט ג'רק מספריים.
לא יודע למה אבל יותר נוח לי עם המושגים באנגלית (סנאצ' במקום הנפה, C&J במקום דחיקה, סקוואט במקום שפיפה 😃), כנראה עניין של הרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית