הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום 15 שבועות: סקוואט 176X4, דדליפט 185X5, בנץ' 120X3, פרס 80.5X3, מתח 156.5X1

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
זהו נגמרה לה תקופה יפה של כוח, אוף סיזן, קראו לזה איך שאתם רוצים
הולך לרדת באיזור ה15 קילו מקווה לשמר משקלי עבודה כמה שיותר למרות שיהיה קשה עם עומס גבוה של אימוני סיבולת אבל אעשה את המיטב
חוזר להיות שחיין חלש של משקוליות יד ורודות
הסרטון עלה בשביל שתזכרו שפעם הייתי חזק
כל הנתונים בסרטון עצמו
אשמח לקבל ביקורת בעיקר על הסקוואט אני לא סגור אם כל החזרות שברו מקביל אבל יש מצב שאני סתם מחמיר עם עצמי
זה היה סקוואט מטורף לגמרי, ניסיתי את המשקל הזה לסינגל פעם אחת והצלחתי, ניסיתי עוד סינגל ונכשלתי בו. הפעם באתי לעשות אותו ל3 חזרות ולא היה לי מושג אם אני מצליח אפילו את השנייה. השנייה הייתה קשה רצח, השלישית מן הסתם אפילו יותר, אבל הרגשתי שהמוט לא נתקע מה שאומר שאולי יש לי עוד אחת. אז הלכתי על זה והפתעתי את עצמי בענק
אפשר לראות כמה לחץ ומתח היה לי לפני שהתחלתי. פעם ראשונה שאני מוציא את המוט ומחזיר (לא הרגיש 100%).

תהנו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד.. בוא תתחרה בפתח תקווה ב28.3אתה יכול לעשות אחלה תוצאות

התקדמות מאוד מרשימה לזמן כ''כ קצר כל הכבוד !!
נ.ב מעניין אותי מה היה התפריט שלך עלית המון במשקל !!

קראתי את כל ההודעות שלך מאז הירשמי לפורום ואני פשוט מעריץ אותך. יישר כח על ההתקדמות שלך ועל הידע הרב שלך בנושא, אני מאחל בשבילי להגיע לחצי ממה שהגעת.

ד"א באשכול הקודם טענת שצריכת כמות גבוהה של קלוריות מלווה בעלייה במסת השריר. אשמח אם תוכל להגדיר את עצמך איך אתה אכלת באותה תקופת המסה:
כמה קלוריות צרכת (אני מניח שבין 3500-7000), כמה ליטרים של חלב שתית והאם אכלת הרבה גאנ'קים כמו פיצה וסניקרס.

אני מאחל לך הצלחה רבה בהמשך

משקלים יפים, במיוחד המלחמה בסקוואט בחזרה אחרונה!

צריך קצת להזהר בבנץ' יש לך נטיה לתת למרפקים לברוח ואז העליה בסטים הכבדים לא מאוזנת בין שתי הידיים(כמו שקרה לך בחזרה אחרונה)
כל הכבוד, אל תעשה חיטוב ארוך חבל לאבד הרבה כח

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד!

בהצלחה בהמשך!

בטח שאתה שובר מקביל
יפה מאוד

שברת בסקוואט , לחיצות יפות מאוד ! כל הכבוד בהצלחה בהמשך!

כל הכבוד על הפרס

כל הכבוד! הישגים מרשימים, עוד יותר בהתחשב בזמן שלקח לך להגיע אליהם. *מוניטין*

וואי אתה עושה מתח עם 3 פלטות 😲
מוניטין

אדיר!
כל הכבוד!

מוניטין! כל הכבוד על המשקלים וההתקדמות.
המתח:O

תודה רבה לכולם! 😃

אחת המאסות היותר טובות שראיתי בפורום
איזה אח, ממש לא ברור מאליו לשמוע את זה! תודה 👑

אם אתה שובר? זה כמעט דיפ
אל תסחף, זה נמדד לפי ההיפ ג'וינט, לא לפי החלק התחתון של הירך

משקלים יפים, במיוחד המלחמה בסקוואט בחזרה אחרונה!

צריך קצת להזהר בבנץ' יש לך נטיה לתת למרפקים לברוח ואז העליה בסטים הכבדים לא מאוזנת בין שתי הידיים(כמו שקרה לך בחזרה אחרונה)
כל הכבוד, אל תעשה חיטוב ארוך חבל לאבד הרבה כח
תודה רבה, מה הכוונה בנטייה לתת למרפקים לברוח? לברוח לאן?

שיפור ממש יפה
ואתה לא מתאמן מתחיל נכון?
איזו תכנית עשית?
תודה,
לא מתאמן מתחיל, התחלתי בSS ואחר כך עברתי לSS עם התקדמות פעמיים בשבוע בלבד בסקוואט (אמצע שבוע סקוואט קל), אחר כך עברתי לSS עם התקדמות בסקוואט אימון כן אימון לא (סקוואט קל בימים של הדדליפט) ואחר כך עברתי לטקסס מת'וד.

קראתי את כל ההודעות שלך מאז הירשמי לפורום ואני פשוט מעריץ אותך. יישר כח על ההתקדמות שלך ועל הידע הרב שלך בנושא, אני מאחל בשבילי להגיע לחצי ממה שהגעת.

ד"א באשכול הקודם טענת שצריכת כמות גבוהה של קלוריות מלווה בעלייה במסת השריר. אשמח אם תוכל להגדיר את עצמך איך אתה אכלת באותה תקופת המסה:
כמה קלוריות צרכת (אני מניח שבין 3500-7000), כמה ליטרים של חלב שתית והאם אכלת הרבה גאנ'קים כמו פיצה וסניקרס.

אני מאחל לך הצלחה רבה בהמשך
תודה רבה! ממש כיף לשמוע
לא יודע להגיד לך בדיוק כמה אכלתי מהסיבה הפשוטה שלא הייתי ממש עם תפריט, חישבתי כל יום רק חלבון ווידאתי שאני מגיע ל200 גרם רק מבשר חלב וביצים. מה שהיה קבוע זה:
בבוקר שתי קערות דגנים עם חלב (כל פעם דגנים אחרים - קראנץ' סיני מיניס וכו')
בעבודה עד הצהריים \ אחה"צ שתי לחמניות עם 2 ביצים וחצי קופסאת קוטג' בכל אחת (סה"כ 4 ביצים וקופסאת קוטג')
בבית מנת בשר גדולה (שקלתי אחרי ההכנה - פעם יצא 200 גרם פעם 300 פעם 400. חישבתי 20 גרם חלבון ל100 גרם ללא תלות אם זה היה דג חזה עוף או בקר - 20 גרם זה בערך המינימום, מקסימום יהיה לי יותר. חבל להתעסק בקקה) עם קוסקוס \ אורז \ פתיתים \ פסטה
בערב כל מה שנשאר מהחלב שפתחתי בבוקר (ככה שיוצא ליטר בסה"כ לכל היום) עם אבקת חלבון בכמות שמשלימה ל200 גרם חלבון. שמתי בבלנדר ושתיתי.
זה מה שהיה קבוע וכל יום השתדלתי לאכול כמה שיותר בנוסף לזה (פירות, שוקולד, אגוזים וכו')
כמובן וידאתי שמשקל הגוף מגיב בהתאם ואם היה צריך הייתי מוסיף
אבל לא היה צורך וזה תפס עד השבוע שבועיים האחרונים שעליתי יותר לאט אבל כבר הרחתי את הסוף

מבחינת תוספים אומגה 3 שמונה קפסולות רגילות של 180\120, מולטי ויטמין טווינלאב עם ברזל, גרם ויטמין C, ויטמין D אלפיים יחידות, קריאטין 5 גר' ביום ומגנזיום לפני השינה.

מקווה שזה עוזר איכשהו =]
התקדמות מאוד מרשימה לזמן כ''כ קצר כל הכבוד !!
נ.ב מעניין אותי מה היה התפריט שלך עלית המון במשקל !!
תודה רבה
ראה כמה שורות למעלה ;)
כל הכבוד,מוניטין
smile.gif

אתה תבדוק מה המשקלים לחזרה אחת?
תודה רבה
כרגע לא ואני כבר בתוך מאזן קלורי שלילי אבל אני לא פוסל שום דבר
כל הכבוד.. בוא תתחרה בפתח תקווה ב28.3אתה יכול לעשות אחלה תוצאות
תודה רבה
כרגע אני לא הולך להתחרות בPL
אולי בעתיד
אני שונא לעשות חצי עבודה ודברים לא שלמים וכרגע אין לי את היכולת להשקיע בשביל תחרות
ואני לא הולך לשום תחרות בלי להתכונן ספציפית אליה, אני שונא לחלטר
מה גם שיש לי כל כך הרבה להתקדם בפעם הבאה שאעשה תוכנית כוח, בטוטאל כל החיים התאמנתי כולה ~24-25 שבועות בתוכנית כוח עם מאזן קלורי חיובי, עוד לא נתקעתי ככה שגם אם הייתי עכשיו במאזן חיובי אני מניח שזה יהיה קצת מבאס לעשות בתחרות תוצאה ששבוע אחר כך אני כנראה אשפר. אבל זה תירוץ גרוע 🙄
התירוץ האמיתי הוא שכרגע אין לי את היכולת להשקיע בשביל תחרות PL אבל אני מאמין שבעתיד אעשה את זה

תודה על הרעיון 😍

שוב - תודה רבה לכולם!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית