הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בבחירת חלבון מיי גבינה!

• פותח/ת השרשור djvk
  • פורסם בתאריך

djvk

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, החלטתי לקנות חלבון מיי גבינה, אך אינני יודע איזה לבחור (חברה וסוג)
קראתי את המאמר והשוואה בפורום, אך עדיין הבחירה קשה...
בינתיים החברה שחשבתי עליה היא UNIVERSAL
ראיתי 3 קילו ב 330 שקל.
universal3.JPG

בחיים לא שמעתי על החברה הזאת אבל זה בגלל שאני לא מתמצא בזה כ"כ..
אני בעצמי עוד לא ניסיתי חלבון ( עם דלי משלי) אבל אני עומד לקנות בקרוב...
ומעבודת מחקר שעשיתי יצא לי לגלות שאבקת החלבון של ISS בטעם קרם עוגיות לא רק שהיא הטעימה ביותר ע"י רוב האנשים שראיתי אלא גם שעומדת בבדיקות ( מה שכתוב על האריזה זה מה שיש באבקה עצמה)
אחריה אופטימום ונראלי שצ'מפיון אחריהם...
אבל כל אחד והטעם שלו... הרבה אנשים גם יגידו לך פה על אופטימום GOLD... כל אחד וההעדפות שלו...
אני מעדיף אבקה ב 300 שקל ושתהיה בה אותה כמות חלבון שיש באופטימום ( אופטימום עולה 350) ואולי אפילו יותר...

מבחינת חלבון לך על החלבון של חברת אופטימום.מבחינת איכות חלבון,טעם,התערבבות,ערכים הוא הכי טוב שיש בשוק.והיום אפשר להביא גם במחיר מעולה..כ-300 ש"ח לקופסה.
החלבון שלהם הוא חלבון מי גבינה איזולט,באיכות גבווה,מתערבב בקלות,מכיל אינזים לעיכול,ולא מורגש בבטן.אחוז של שומן פחמימות וסוכר מאוד נמוך,לאומת אבקות אחרות.
לא מזמן גם הגיע טעם חדש שלו לארץ "קרמל טופי פאדץ" בגירסה של הגולד פצצה של טעם בעיקר אם חלב או מיים וקצת סוכר ענבים..נכון לעכשיו הוא והבננה והקרם עוגיות שלהם זה הטעמים הכי נמכרים בארץ.
החלבון הזה של UNIVERSAL אני לא אוהב אותו בעיקר ביגלל הטעם שלו (לדעתי מגעיל) הערכים לא הכי טובים...והוא גם לא מתערבב בקלות.
תראה בתחום הזה לפעמים על איכות צריך לשלם קצת יותר ולא תמיד להסתקל על כמות,כי בסופו של דבר אתה מכניס תוספי מזון לגוף שלך,אז עדיף שזה יהיה באיכות הכי גבווה שיש..במקרה הזה אין על אופטימום..זה החלבון הכי נימכר בארץ,ובחו'ל..

מבחינת חלבון לך על החלבון של חברת אופטימום.מבחינת איכות חלבון,טעם,התערבבות,ערכים הוא הכי טוב שיש בשוק.והיום אפשר להביא גם במחיר מעולה..כ-300 ש"ח לקופסה.
החלבון שלהם הוא חלבון מי גבינה איזולט,באיכות גבווה,מתערבב בקלות,מכיל אינזים ..

אשמח (מאוד) לשמוע היכן רוכשים אותו ב 300 ש"ח

אחי לאבקה הזו יש טעם של רעל עכברים, אם היו מרעילים אותי עם רעל עכברים שנייה לפני שהייתי מת אני בטוח שהטעם היה דומה,
תקנה פשוט מה שהכי טעים, צמפיון, ISS ,אופטימום.
ISS גם לא יקר במיוחד וממש טעים, יש לי את התות.

החלבון שלהם הוא חלבון מי גבינה איזולט,באיכות גבווה,מתערבב בקלות,מכיל אינזים לעיכול,ולא מורגש בבטן.אחוז של שומן פחמימות וסוכר מאוד נמוך,לאומת אבקות אחרות.
לא מזמן גם הגיע טעם חדש שלו לארץ "קרמל טופי פאדץ" בגירסה של הגולד פצצה של טעם בעיקר אם חלב או מיים וקצת סוכר ענבים..נכון לעכשיו הוא והבננה והקרם עוגיות שלהם זה הטעמים הכי נמכרים בארץ.
החלבון הזה של UNIVERSAL אני לא אוהב אותו בעיקר ביגלל הטעם שלו (לדעתי מגעיל) הערכים לא הכי טובים...והוא גם לא מתערבב בקלות.
תראה בתחום הזה לפעמים על איכות צריך לשלם קצת יותר ולא תמיד להסתקל על כמות,כי בסופו של דבר אתה מכניס תוספי מזון לגוף שלך,אז עדיף שזה יהיה באיכות הכי גבווה שיש..במקרה הזה אין על אופטימום..זה החלבון הכי נימכר בארץ,ובחו'ל..
300?,אתה מתכוון לאופטימום קלאסיק דיזל?

בחירה טובה מאוד, לך על התות או בננה, הם ממש טעימים, קח בחשבון שהם לא משתוים לצמפיון בטעם,
אבל בחירה טובה.

נערך לאחרונה:
יש 2 סוגים עיקריים:

אופטימום גולד
אופטימום קלאסיק

ההבדל הוא בכמות החלבון והפחממה למנה ובמחיר, בהרחבה אפשר לקרוא כאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית