הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| פיגור בידיים

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
היי , יש אצלי פיגור ביד ביחס לשאר הגוף , החזה מאוד מאסיבי אבל היד נראת לי קטנה , למשל אני מכיר ילדים עם חזה פחות מאסיבי משלי אבל עם יד יותר גדולה
אני 1.75 שוקל69-70 על סביבות ה 10 א"ש
ההיקף יד שלי אחרי אימון הוא 35.5
מה שאני עושה ליד זה :
מקבילים עם משקל 8X3
לחיצה צרה 10X1
כפיפות מרפקים 9X2
זה ב FBW
(יש לציין שזה רק התרגילים לידיים לא כל התכנית)
ואל תגידו לי "ליצן מה אכפת לך מידיים תעשה סקאווט" וכל מיני כאלה , חשוב לי כל השרירים בגוף אני מאמן את כולם כולל רגליים פשוט הפיגור הזה מפריע לי ...
מה אני עושה לא בסדר ? זה גנטיקה ?🆘

היי , יש אצלי פיגור ביד ביחס לשאר הגוף , החזה מאוד מאסיבי אבל היד נראת לי קטנה , למשל אני מכיר ילדים עם חזה פחות מאסיבי משלי אבל עם יד יותר גדולה
מה שאני עושה ליד זה :
מקבילים עם משקל 8X3
לחיצה צרה 10X1
כפיפות מרפקים 9X2
זה ב FBW
ואל תגידו לי "ליצן מה אכפת לך מידיים תעשה סקאווט" וכל מיני כאלה , חשוב לי כל השרירים בגוף אני מאמן את כולם כולל רגליים פשוט הפיגור הזה מפריע לי ...
נפתחו כבר אין ספור אשכולים על הנושא הזה,וגם יש לך בפורטל מאמר שמוקד בדיוק לשאלה שלך.
אז בקיצור מהנסיון האישי שלי אתה לא תצליח לפתח ידים אם לא תשקיע יותר בתרגילי הגב,והחזה
אם אתה עדיין אומר שאתה לא מצליח להתפתח תנסה לשנות את צורת האימון שלך על השרירים הגדולים,למשל להוריד טווח חזרות ולהעלות משקל,אולי להחליף תרגילים,מנוחות יותר ארוכות ואז להעלות משקל..פשוט שינוי

• פותח/ת השרשור
נפתחו כבר אין ספור אשכולים על הנושא הזה,וגם יש לך בפורטל מאמר שמוקד בדיוק לשאלה שלך.
אז בקיצור מהנסיון האישי שלי אתה לא תצליח לפתח ידים אם לא תשקיע יותר בתרגילי הגב,והחזה
אם אתה עדיין אומר שאתה לא מצליח להתפתח תנסה לשנות את צורת האימון שלך על השרירים הגדולים,למשל להוריד טווח חזרות ולהעלות משקל,אולי להחליף תרגילים,מנוחות יותר ארוכות ואז להעלות משקל..פשוט שינוי

אני ממשיך להשקיע בשרירים הגדולים ברור , ואני נח דקה וחצי-שתיים בתרגילים לשריר גדול
פשוט התעניינתי אם יש משהו לא בסדר בעבודה על ידיים אצלי

מה שאני עושה ליד זה :
מקבילים עם משקל 8X3
לחיצה צרה 10X1
כפיפות מרפקים 9X2
זה ב FBW

קודם כל זה באמת גנטיקה, אבל כמה זמן אתה מתאמן?? אני מאמין שאם תעלה במשקל גוף גם הידיים יגדלו, תתחיל לאכול פשוט ותשאף להתקדם כמה שיותר בתרגילים המורכבים כי גם הם יגדילו לך הידיים

אני ממשיך להשקיע בשרירים הגדולים ברור , ואני נח דקה וחצי-שתיים בתרגילים לשריר גדול
פשוט התעניינתי אם יש משהו לא בסדר בעבודה על ידיים אצלי

זה דבר מאוד אינדיוידאולי ותרושתי.
לי אישית הידים קיבלו נפח הרבה יותר שעברתי לעשות אימוני כוח,ואז הפסקתי לעבוד עליהם לגמרי.
אולי אימוני כוח יעשו לך יותר טוב,או שפשוט הגנטיקה שלך בעיתית ואתה פשוט תגיע לתוצאות יותר מאוחר מאחרים, אבל הם יגיעו

אהלן אהלן, לשם הפרוטוקול בלבד ולאור בקשתך המפורשת אני אציין שאני לא תומך בבידודים האלה ואמשיך מפה :]

עכשיו לעניין, אם אתה כבר בענייני בידוד, אז כל התרגילי "יד" שציינת עובדים בעיקר על האחורית, אין לך פה תרגילים ליד קדמית.
אם אתה משלב את זה ביחד עם עבודה על תרגילים לא מורכבים אתה מקבל פיגור ביד קדמית.

• פותח/ת השרשור
אהלן אהלן, לשם הפרוטוקול בלבד ולאור בקשתך המפורשת אני אציין שאני לא תומך בבידודים האלה ואמשיך מפה :]

עכשיו לעניין, אם אתה כבר בענייני בידוד, אז כל התרגילי "יד" שציינת עובדים בעיקר על האחורית, אין לך פה תרגילים ליד קדמית.
אם אתה משלב את זה ביחד עם עבודה על תרגילים לא מורכבים אתה מקבל פיגור ביד קדמית.

כפיפות מרפקים 9X2 - זה יד קדמית (עם משקולת שאתה מקפל את היד נו התרגיל הידוע חח)

קודם כל זה באמת גנטיקה, אבל כמה זמן אתה מתאמן?? אני מאמין שאם תעלה במשקל גוף גם הידיים יגדלו, תתחיל לאכול פשוט ותשאף להתקדם כמה שיותר בתרגילים המורכבים כי גם הם יגדילו לך הידיים

זה דבר מאוד אינדיוידאולי ותרושתי.
לי אישית הידים קיבלו נפח הרבה יותר שעברתי לעשות אימוני כוח,ואז הפסקתי לעבוד עליהם לגמרי.
אולי אימוני כוח יעשו לך יותר טוב,או שפשוט הגנטיקה שלך בעיתית ואתה פשוט תגיע לתוצאות יותר מאוחר מאחרים, אבל הם יגיעו

היחס גובה/משקל/היקף יד אצלי בסדר?

זאת עדיין בעיה ידידי היקר, הגירוי של הידיים באימון הזה הוא אפסי .. אין לך פה מספיק נפח ואין מספיק עצימות.
אם אתה מתעקש להישאר בתוכנית הזאת תוסיף לפחות סט אחד כבד לחמש חזרות בכל אחד מהתרגילים.

• פותח/ת השרשור
זאת עדיין בעיה ידידי היקר, הגירוי של הידיים באימון הזה הוא אפסי .. אין לך פה מספיק נפח ואין מספיק עצימות.
אם אתה מתעקש להישאר בתוכנית הזאת תוסיף לפחות סט אחד כבד לחמש חזרות בכל אחד מהתרגילים.

באיזה מהתרגילים ? לשרירים הגדולים ? למשל בנצ' ומתח 5X3 ?

אם אין לך בנץ ומתח בתוכנית כבר עכשיו אז כדאי באמת שתשקול לעבור תוכנית
אני התכוונתי לתרגילים שרשמת, תוסיף סט עצים שיבוא נגיד אחד לפני אחרון.

מתח עם משקל - אחלה ליד הקדמית וגם חתירה

אתה יכול תמיד להוריד סטים מתרגילי פרפר ולהחליף אותם בתרגילי לחיצה
ותרגילי קירוב כתף(מתח רחב,פולי רחב..) להחליף בתרגילי חתירה

• פותח/ת השרשור
אם אין לך בנץ ומתח בתוכנית כבר עכשיו אז כדאי באמת שתשקול לעבור תוכנית
אני התכוונתי לתרגילים שרשמת, תוסיף סט עצים שיבוא נגיד אחד לפני אחרון.

ברור שאני עושה מתח עם משקל ובנצ' , זה ה-תרגילים שלי
חח כפיפות מרפקים לעשות 5 חזרות סט אחרון ? זה לא מתכון לפציעה ?

מתח עם משקל - אחלה ליד הקדמית וגם חתירה

פעם לא הייתי עושה תרגילים ליד קדמית (הגירוי היחיד שלהן היה במתח עם משקל) ובוא נגיד היד קדמית לא גדלה טוב ואחרי הפמפומי ידיים היא גדלה הרבה יותר טוב

כנראה שאני חייזר אצלי זה הפוך.

Back
למעלה תחתית