הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המנעות משומן

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אם התפריט שלי יהיה דל שומן אך אני אקח אומגה 3,6 כל יום בשילוב אם התפריט אז אני כביכול ״מכוסה״ משומנים אני יכול ליהיות רגוע ובטוח שהגוף שלי קיבל את מה שהוא צריך

למה אתה נמנע משומן בתפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
רוצה לעשות מסה נקייה

אם התפריט שלי יהיה דל שומן אך אני אקח אומגה 3,6 כל יום בשילוב אם התפריט אז אני כביכול ״מכוסה״ משומנים אני יכול ליהיות רגוע ובטוח שהגוף שלי קיבל את מה שהוא צריך

אתה עדיין לא תיהיה מכוסה זה כמו לגיד שאתה עושה תפריט דלת חלבון אבל צורך ח.אמינו בקפסולות
אתה צריך כמות גדולה הרבה יותר ממה שאתה מגיע בקפסולות

שומן לא משמין, זה אחד מאבות המזון והוא חובה לגוף.
מה שגורם לגוף ליצור שומן זה פלוס קלורי, לא שומן בתפריט.
תאכל 1 גרם לכל קילו ואפילו 1.5+

• פותח/ת השרשור
אני אוכל 6 ארוחות ביום
לכל ארוחה אני מוסיף או 4-5 אגוזי מלך או שקדים
או כף טחינה/שמן זין
או בערך 20 גרם אבוקדו על כל ארוחה מספיק לי? וחוץ מזה הכל כמעט דל שומן בתפריט שלי כולל מעדנים או גבינות

אני אוכל 6 ארוחות ביום
או כף טחינה/שמן זין
או בערך 20 גרם אבוקדו על כל ארוחה מספיק לי? וחוץ מזה הכל כמעט דל שומן בתפריט שלי כולל מעדנים או גבינות
כמו שאמרו מה שמשמין זה פלוס קלורי, אם כבר אתה צריך לשים לב לפחמימות שלך ולא להמנע משומנים זה לא טוב
מעדנים זה זבל, סוכרים מעובדים ולא מזינים

אני אוכל 6 ארוחות ביום
או כף טחינה/שמן זין
האמת שציינתה כאן כמות לא קטנה של שומן,אגב מה הקטע עם ה- 6 ארוחות קשה לך לדחוף ארוחות גדולות? או שאתה מהמתאמנים הקאטבולים?

Back
למעלה תחתית