הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוחב גוף[כתפיים/חזה]?

Avia Chen

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
31
142
0
אני רוצה לדעת משהו,
יש לי מבנה גוף יחסית קטן [שקצת גדל מאז המסה, בכל זאת 10 ק"ג..] אבל אני ממש צר מבחינת הגוף, הגב גודל יפה מאוד [האמת השינוי העיקרי זה הגב],
ואומנם אין לי משקלים מרשימים בכלל, עכשיו התחלתי SS, אבל אני רוצה לדעת האם הגוף מתרחב בתקופת האימונים? או שהחזה שלי תמיד ישאר ברוחב הזה?
זה כבר עניין של גנטיקה? או שאם אני יוסיף עלי 20 ק"ג וסתם דוגמא לפחות חצי שריר, האם הגוף גם יתרחב כתוצאה מכך?

ועוד שאלה, מתי יצאו לי כבר ורידים? :D
תודה

אני רוצה לדעת משהו,
יש לי מבנה גוף יחסית קטן [שקצת גדל מאז המסה, בכל זאת 10 ק"ג..] אבל אני ממש צר מבחינת הגוף, הגב גודל יפה מאוד [האמת השינוי העיקרי זה הגב],
ואומנם אין לי משקלים מרשימים בכלל, עכשיו התחלתי SS, אבל אני רוצה לדעת האם הגוף מתרחב בתקופת האימונים? או שהחזה שלי תמיד ישאר ברוחב הזה?
זה כבר עניין של גנטיקה? או שאם אני יוסיף עלי 20 ק"ג וסתם דוגמא לפחות חצי שריר, האם הגוף גם יתרחב כתוצאה מכך?

ועוד שאלה, מתי יצאו לי כבר ורידים? :D
תודה

אם מבנה השלד שלך הוא צר, לא תוכל להפוך אותו לרחב.
כל מה שנותר זה באמת לגדול ולהוסיף קצת בשר ומכאן גם יבוא רוחב גדול יותר.

• פותח/ת השרשור
אם מבנה השלד שלך הוא צר, לא תוכל להפוך אותו לרחב.
כל מה שנותר זה באמת לגדול ולהוסיף קצת בשר ומכאן גם יבוא רוחב גדול יותר.
אתה קצת סותר את עצמך, אז הוא כן יכול להתרחב או לא

מה שהוא אומר זה שהוא יוכל להתרחב אבל ההתרחבות לא תהיה בעצם אלא רק בשריר;
שריר כתפיים גדולים יותר --> כתפיים רחבות יותר.

אתה קצת סותר את עצמך, אז הוא כן יכול להתרחב או לא

כמו שrdx הסביר מתחתיי, רוחב גוף תלוי המון במבנה העצמות.
אך במצב הנוכחי (מבנה שלד עצמות צר) כל מה שנותר לעשות על מנת בכל זאת להיות רחב יותר מהמצב הנוכחי זה להוסיף מסת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית