עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין טכניקה בבנצ'. אתה נשכב ולוחץ.
בדדליפט הגב שלך לא מתעגל, הכל בסדר. תמשיך.
כפות רגליים על הרצפה. אל תרים עקבים.
אין טכניקה בבנץ, זה שהכף רגל לא ברצפה לא אומר שהגוף שלך מכווץ- המוט לא עולה בקו אחיד, אתה לא מחזיק את המוט חזק מספיק(לפי השורש כף יד), אתה לא משתמש בכוח של הגב בכלל והגוף לא מכווץ
קטונתי מלבקר טכניקה בדדליפט, אבל בקשר לבנץ' טיפ אחד שחשוב לעבוד עליו. תכווץ שכמות! אני רואה בטכניקה שלך הוצאה של הכתף. זה טעות שגם אני עושה לפעמים. זה יכול להוביל לפציעה בכתף וזה אנחנו לא רוצים.
בבנץ' תכניס שכמות פנימה לפני שאתה מוציא את המוט (לכווץ אותן כמו בסקוואט - בהנחה שאתה עושה LB), ואז מבלי להוציא אותן תקרב את התחת לכיוון הראש ככה שתיווצר קשת בגב והחזה יהיה מורם
וכמובן שכפות הרגליים מלכתחילה צריכות להיות מאחורה, ודוחפות את הגוף לכיוון הראש (לא את התחת למעלה - אלא את הגוף לכיוון הראש)
הדדליפט סה"כ נראה טוב, אי אפשר לראות את הסטאפ שלך מהזווית הזו אבל בהנחה והוא טוב, מה שיש לשפר זה את מנח הצוואר, תוריד ראש (תחשוב על להחזיק כדור טניס עם הסנטר) - דבר שאוטומטי יעזור לך להרים חזה חזק יותר ולא לאבד את הכיווץ כמו שקורה לך לקראת הסוף. אבל סה"כ זה נראה טוב, כמו שכבר נאמר - תמשיך להתקדם. עבודה טובה.
אה, ותעלה במשקל. אם המשקל שלך הוא כמו שכתוב בפרופיל, אז בדחיפות. ואם לא - אז תעלה במשקל "כרגיל" (~קילו-קילו וחצי בשבוע)
יפה מאוד עד עכשיו
בהצלחה בהמשך
הייתי מגיב בשמחה, אבל אין לי מספיק ידע וניסיון בכל מה שקשור לHB.תודה רבה על העזרה, ואני מסכים לגמרי לגבי המשקל גוף(הוא אכן כמו בפרופיל)
אני יעריך מאד אם תגיב לי גם על הסקוואט
הייתי מגיב בשמחה, אבל אין לי מספיק ידע וניסיון בכל מה שקשור לHB.
וגם לא הבנתי למה אתה עושה אותו מלכתחילה, אבל זה נושא אחר לגמרי.
בהצלחה בהמשך.
שפר מנח צוואר, אל תסתכל למצלמה ותחשוב שאתה צריך להחזיק כדור טניס עם הסנטר + שפר את הנעילה, תנעל ברכיים חזק
ותפסיק לרקוד ולהשתולל
תהיה מרוכז ומפוקס, במשקלים כבדים ההתפזרות הזאת תהרוס לך את הטכניקה בקלות
בגדול נראה טוב
אני לא מומחה גדול להיי באר אבל לפי מה שאני יודע אתה צריך לעמוד יותר צר וכפות הרגליים יפנו קדימה
איך אתה שוקל 60 והסקוואט שלך 120 ?
כמה זמן אתה מתאמן ?
זה מטורף !
התחלתי להתאמן לפני 3 חודשים בערך על משקל גוף 52
ותודה רבה :D
ב3 חודשים הגעת לבנצ' פי 2 מהגוף שלך ? זה החלום שלי ואני מתאמן הרבה יותר זמן
איך 75 בנצ' על 60 מ.ג זה פי 2?