הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' 75 קילו לביקורת

eladmica

משתמש מתחיל
78
7
נק' מוניטין:
406
78
7
סט 1:

סט 2:

סט 3:

ודדליפט 116:

לא יודע מה לעשותת עם הגב שמתעגל. אני לא מצליח להחזיק אותו (והמשקל לא מרגיש כבד במיוחד)
הדדליפט עדיין יותר נמוך מהסקוואט ;maeq

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין טכניקה בבנצ'. אתה נשכב ולוחץ.
בדדליפט הגב שלך לא מתעגל, הכל בסדר. תמשיך.

אין טכניקה בבנץ, זה שהכף רגל לא ברצפה לא אומר שהגוף שלך מכווץ- המוט לא עולה בקו אחיד, אתה לא מחזיק את המוט חזק מספיק(לפי השורש כף יד), אתה לא משתמש בכוח של הגב בכלל והגוף לא מכווץ

קטונתי מלבקר טכניקה בדדליפט, אבל בקשר לבנץ' טיפ אחד שחשוב לעבוד עליו. תכווץ שכמות! אני רואה בטכניקה שלך הוצאה של הכתף. זה טעות שגם אני עושה לפעמים. זה יכול להוביל לפציעה בכתף וזה אנחנו לא רוצים.

בבנץ' תכניס שכמות פנימה לפני שאתה מוציא את המוט (לכווץ אותן כמו בסקוואט - בהנחה שאתה עושה LB), ואז מבלי להוציא אותן תקרב את התחת לכיוון הראש ככה שתיווצר קשת בגב והחזה יהיה מורם
וכמובן שכפות הרגליים מלכתחילה צריכות להיות מאחורה, ודוחפות את הגוף לכיוון הראש (לא את התחת למעלה - אלא את הגוף לכיוון הראש)
הדדליפט סה"כ נראה טוב, אי אפשר לראות את הסטאפ שלך מהזווית הזו אבל בהנחה והוא טוב, מה שיש לשפר זה את מנח הצוואר, תוריד ראש (תחשוב על להחזיק כדור טניס עם הסנטר) - דבר שאוטומטי יעזור לך להרים חזה חזק יותר ולא לאבד את הכיווץ כמו שקורה לך לקראת הסוף. אבל סה"כ זה נראה טוב, כמו שכבר נאמר - תמשיך להתקדם. עבודה טובה.

אה, ותעלה במשקל. אם המשקל שלך הוא כמו שכתוב בפרופיל, אז בדחיפות. ואם לא - אז תעלה במשקל "כרגיל" (~קילו-קילו וחצי בשבוע)

יפה מאוד עד עכשיו

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
סקוואט מהיום:
סקוואט היי באר 120 קילו סט 2:

סט 3 (הסט הכי קשה שעשיתי בחיים)

אין טכניקה בבנצ'. אתה נשכב ולוחץ.
בדדליפט הגב שלך לא מתעגל, הכל בסדר. תמשיך.

כפות רגליים על הרצפה. אל תרים עקבים.

אין טכניקה בבנץ, זה שהכף רגל לא ברצפה לא אומר שהגוף שלך מכווץ- המוט לא עולה בקו אחיד, אתה לא מחזיק את המוט חזק מספיק(לפי השורש כף יד), אתה לא משתמש בכוח של הגב בכלל והגוף לא מכווץ

קטונתי מלבקר טכניקה בדדליפט, אבל בקשר לבנץ' טיפ אחד שחשוב לעבוד עליו. תכווץ שכמות! אני רואה בטכניקה שלך הוצאה של הכתף. זה טעות שגם אני עושה לפעמים. זה יכול להוביל לפציעה בכתף וזה אנחנו לא רוצים.

מסכים לגמרי, באמת הייתי מופתע כשראיתי כמה הטכניקה גרועה בסרטון. אני ייעבוד על מה שאמרתם ועל הסרטון של דייב טייט ואשתדל לצלם ביום שישי

בבנץ' תכניס שכמות פנימה לפני שאתה מוציא את המוט (לכווץ אותן כמו בסקוואט - בהנחה שאתה עושה LB), ואז מבלי להוציא אותן תקרב את התחת לכיוון הראש ככה שתיווצר קשת בגב והחזה יהיה מורם
וכמובן שכפות הרגליים מלכתחילה צריכות להיות מאחורה, ודוחפות את הגוף לכיוון הראש (לא את התחת למעלה - אלא את הגוף לכיוון הראש)
הדדליפט סה"כ נראה טוב, אי אפשר לראות את הסטאפ שלך מהזווית הזו אבל בהנחה והוא טוב, מה שיש לשפר זה את מנח הצוואר, תוריד ראש (תחשוב על להחזיק כדור טניס עם הסנטר) - דבר שאוטומטי יעזור לך להרים חזה חזק יותר ולא לאבד את הכיווץ כמו שקורה לך לקראת הסוף. אבל סה"כ זה נראה טוב, כמו שכבר נאמר - תמשיך להתקדם. עבודה טובה.

אה, ותעלה במשקל. אם המשקל שלך הוא כמו שכתוב בפרופיל, אז בדחיפות. ואם לא - אז תעלה במשקל "כרגיל" (~קילו-קילו וחצי בשבוע)

יפה מאוד עד עכשיו

בהצלחה בהמשך

תודה רבה על העזרה, ואני מסכים לגמרי לגבי המשקל גוף(הוא אכן כמו בפרופיל)
אני יעריך מאד אם תגיב לי גם על הסקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה על העזרה, ואני מסכים לגמרי לגבי המשקל גוף(הוא אכן כמו בפרופיל)
אני יעריך מאד אם תגיב לי גם על הסקוואט
הייתי מגיב בשמחה, אבל אין לי מספיק ידע וניסיון בכל מה שקשור לHB.
וגם לא הבנתי למה אתה עושה אותו מלכתחילה, אבל זה נושא אחר לגמרי.

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
הייתי מגיב בשמחה, אבל אין לי מספיק ידע וניסיון בכל מה שקשור לHB.
וגם לא הבנתי למה אתה עושה אותו מלכתחילה, אבל זה נושא אחר לגמרי.

בהצלחה בהמשך.

הבנתי, תודה בכל מקרה.

דדליפט 125: (נראה לי בסדר, מעדכן.) אני תמיד שוכח לתקן את מנח הצוואר כמו שביסט אנד ציט ייעץ לי;maeq

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שפר מנח צוואר, אל תסתכל למצלמה ותחשוב שאתה צריך להחזיק כדור טניס עם הסנטר + שפר את הנעילה, תנעל ברכיים חזק
ותפסיק לרקוד ולהשתולל
תהיה מרוכז ומפוקס, במשקלים כבדים ההתפזרות הזאת תהרוס לך את הטכניקה בקלות

בגדול נראה טוב

• פותח/ת השרשור
שפר מנח צוואר, אל תסתכל למצלמה ותחשוב שאתה צריך להחזיק כדור טניס עם הסנטר + שפר את הנעילה, תנעל ברכיים חזק
ותפסיק לרקוד ולהשתולל
תהיה מרוכז ומפוקס, במשקלים כבדים ההתפזרות הזאת תהרוס לך את הטכניקה בקלות

בגדול נראה טוב

לגבי הצוואר - אני יישתדל מאד לזכור לפעם הבאה. ואני לא מסתכל למצלמה, אלא למראה. כשהסט-אפ יבוא לי בטבעיות אני יפסיק עם זה
והריקודים בגלל שבאתי לאימון עייף ובלי מוטיבציה, בדרך כלל אני יותר רגוע 😃

לגבי הנעילה - לא הבנתי למה היא לא בסדר, אני הרי נועל בירכיים(?)

אני לא מומחה גדול להיי באר אבל לפי מה שאני יודע אתה צריך לעמוד יותר צר וכפות הרגליים יפנו קדימה

אני חושב שהגיע הזמן לעשות LB כמו שריפטו מלמד, התחלתי לקרוא את הפרק על הסקוואט היום. נראה איך זה ילך ואם לא טוב אני אחזור לHB וייעבוד על זה.

תודה רבה על כל העזרה, אני ייעדכן ב135-140.

• פותח/ת השרשור
איך 75 בנצ' על 60 מ.ג זה פי 2?

הוא התכוון סקוואט ובטעות כתב בנצ'...

אגב היום באימון ניסיתי לעמוד צר יותר וכפות רגליים יותר פנימה כמו שכתבת - לא רק שירדתי נמוך יותר, גם המשקל הרגיש הרבה יותר קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית