עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק לדבר שטויות, אלא אם כן יש לך גיבוי לטענה הזאת.המלצה שלי למקסימום ספיגה של החומר לשרירים, שים רבע כוס מים עם כפית של קריאטין, תערבב ותשתה מהר , בצורת "שוט".
בוא תסביר לי איך מהירות בליעת המוצר משפיע על ההיספגות שלו בגוף .המלצה שלי למקסימום ספיגה של החומר לשרירים, שים רבע כוס מים עם כפית של קריאטין, תערבב ותשתה מהר , בצורת "שוט".
בוא תסביר לי איך מהירות בליעת המוצר משפיע על ההיספגות שלו בגוף .
הוא אידיוט.אולי לא ניסחתי נכון , התכוונתי שמומלץ לשתות את הקריאטין בזמן שהוא מתערבב /מעורבב (עם או בלי סוכר ענבים), כך שבצורת "שוט" הכי אפקטיבי, כך לפחות הסביר לי תזונאי ספורט שהתייעצתי איתו לגבי שימוש בקריאטין.
אם אתה מתכוון הדרך הכי נוחה, שים כפית בפה ולאחר מכן תשתה קצת מים ותגרגר.אולי לא ניסחתי נכון , התכוונתי שמומלץ לשתות את הקריאטין בזמן שהוא מתערבב /מעורבב (עם או בלי סוכר ענבים), כך שבצורת "שוט" הכי אפקטיבי, כך לפחות הסביר לי תזונאי ספורט שהתייעצתי איתו לגבי שימוש בקריאטין.
אם אתה מתכוון הדרך הכי נוחה, שים כפית בפה ולאחר מכן תשתה קצת מים ותגרגר.
למה לא להשתמש בסוכר ענבים ?!
אני משתמש בסוכר ענבים גם עם חלבון וגם עם קריטין ואני כן מרגיש הבדל
עם השייק זה ממש טעים אני שןתה עם 60-70 גרם סוכר ענבים.לא מקבלים כפית מדידה לקריאטין נקי. מנת הגשה זה משהו כמו 5 גרם, שזה בערך כפית.
לגבי סוכר ענבים. אני זוכר שראיתי התייחסות של משה פעם שהוא אמר משהו שבשביל שיהיה הבדל בספיגה (וגם אז זה די זניח) צריך משהו כמו 70-100 גרם סוכר ענבים. מי שמוכן לשתות כל כך הרבה סוכר ענבים מבלי להקיא, כל פעם אחרי אימון בבקשה אבל לדעתי זה כבר מוגזם.