הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא קיבלתי כפית מדידה לקריאטין מה לעשות ?

אם אתה מתכוון הדרך הכי נוחה, שים כפית בפה ולאחר מכן תשתה קצת מים ותגרגר.

זה באמת דרך נוחה?
היה לי את יוניברסל והוא ממש כמו גרגיר חול אחד ענק בלתי אפשרי לבליעה...
קנית את של דיימטיז השתמשתי בו והפסקתי כי פשוט לא יכולתי לשתות את הקריאטין עם מים...(רק עם חלב 🤘 )

פשוט קנו קראטין MICRONIZED לא מבין מה הסיפור.
שמים בשייק, שמים במים שמים בחלב מה שנוח לכם ופשוט מערבבים ושותים.

פשוט קנו קראטין MICRONIZED לא מבין מה הסיפור.
שמים בשייק, שמים במים שמים בחלב מה שנוח לכם ופשוט מערבבים ושותים.

עם חלב עדיף
הקריאטין נספג יותר טוב
רפרנס:
International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism

עם חלב עדיף
הקריאטין נספג יותר טוב
רפרנס:
International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism

זה כמו שאני ארשום שקריאטין עם חומצות אמינו נספג טוב יותר, רפרנס: pubmed. 😃

יש לך לינק למאמר?

הלינק הראשון הוא מעין כתבה שמסתמכת על הלינקים האחרים שנתת.
הלינק השני לא מזכיר בכלל את המילה "קריאטין".
הלינק השלישי הוא גם כן כתבה בלי רפרנסים.
הלינק החמישי מסביר מה היתרונות בשימוש בקריאטין (אין התייחסות לחלב).

בלינק הרביעי החוקרים הגיעו למסקנה המדהימה שעדיף להשתמש בקריאטין עם אבקת חלבון מאשר רק קריאטין. באותה מידה אני יכול לטעון שעדיף לקחת את הקריאטין עם סטייק 400ג' 😃

אני לא אומר שזה רע לקחת את הקריאטין עם חלב או סטייק עסיסי, אבל מכאן ועד לומר שזה משפר את הספיגה של הקריאטין יש חתיכת מרחק.

הלינק הראשון הוא מעין כתבה שמסתמכת על הלינקים האחרים שנתת.
הלינק השני לא מזכיר בכלל את המילה "קריאטין".
הלינק השלישי הוא גם כן כתבה בלי רפרנסים.
הלינק החמישי מסביר מה היתרונות בשימוש בקריאטין (אין התייחסות לחלב).

בלינק הרביעי החוקרים הגיעו למסקנה המדהימה שעדיף להשתמש בקריאטין עם אבקת חלבון מאשר רק קריאטין. באותה מידה אני יכול לטעון שעדיף לקחת את הקריאטין עם סטייק 400ג' 😃

אני לא אומר שזה רע לקחת את הקריאטין עם חלב או סטייק עסיסי, אבל מכאן ועד לומר שזה משפר את הספיגה של הקריאטין יש חתיכת מרחק.

בהתחלה הבאתי רק את הכתבה ואז שיניתי שיהיה לך יותר קל
אבל אם זה מגביר את ההשפעה?
זה לא אומר שזה נספג יותר טובה?
כנראה שהשתמשתי ביותר הגיון בריא מאשר ידע.

נערך לאחרונה:
אני לא ראיתי מחקר או מאמר עם רפרנסים שמראה שקריאטין עם חלב מגביר את הספיגה (וחיפשתי). יכול להיות שאתה מרגיש יותר את ההשפעה של הקריאטין עם חלב (ואפשר להתווכח מה זה בדיוק "הגברת השפעה"), ואם כן - סבבה.
יכול להיות גם שתעדיף לקחת קריאטין עם סוכר ענבים מסיבה כלשהיא - אני לא פוסל שום דבר, אבל חשוב לכתוב שאתה מדבר מנסיונך האישי ולא ממחקרים. בתחום הכושר והתזונה יש המון Bro Science משום מה.

זה גם מה שאני עושה כשמישהו אומר לי משהו שלא בדיוק מתיישב עם כל מה שקראתי עד כה - אני אומר שזה נשמע מעניין מאוד ואני אשמח לקרוא את המקור עליו הוא מסתמך. לצערי, בדר"כ אין מקור.

אני לא ראיתי מחקר או מאמר עם רפרנסים שמראה שקריאטין עם חלב מגביר את הספיגה (וחיפשתי). יכול להיות שאתה מרגיש יותר את ההשפעה של הקריאטין עם חלב (ואפשר להתווכח מה זה בדיוק "הגברת השפעה"), ואם כן - סבבה.
יכול להיות גם שתעדיף לקחת קריאטין עם סוכר ענבים מסיבה כלשהיא - אני לא פוסל שום דבר, אבל חשוב לכתוב שאתה מדבר מנסיונך האישי ולא ממחקרים. בתחום הכושר והתזונה יש המון Bro Science משום מה.

זה גם מה שאני עושה כשמישהו אומר לי משהו שלא בדיוק מתיישב עם כל מה שקראתי עד כה - אני אומר שזה נשמע מעניין מאוד ואני אשמח לקרוא את המקור עליו הוא מסתמך. לצערי, בדר"כ אין מקור.

חשבתי שהרפסרנסים שם היו מדעיים אך לא בדקתי לבד, טעות שלי.
והסיבה למה שמודגש זה כי 90% מהאנשים בתחום הם "יוסי יד 50" ומקשיבים להם כי הם ראו תוצאות. (לדוג' כל הבילדרים שאומרים לקחת משקל קל ולכווץ ופתאום אני רואה אדם בן 25 חזק מאוד שעושה לחיצת כתפיים עם דאמבלים של 1ק"ג...)

Back
למעלה תחתית