הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בביצוע תרגילים.

ONPOWER

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
באלנס
שלום , לאחר חודש וחצי בחדר הכושר , החלטתי והבנתי שרצוי לשנות תוכנית אימון יותר יעילה, (עד עכשיו היתי עם תוכנית בסיסית שרוב התרגילים בוצעו על מכונות), היום נגיד שהתחלתי עם לחיצת חזה המוט לא היה יציב אצלי ו"נלחמתי" על מנת לייצב אותו , וזה לא בגלל שהמשקל כבד לי , המאמן כושר הסביר לי שהגוף שלי לא למד עדיין להסתגל לתרגיל שכזה והוא המליץ לי לעבוד עם משקולות יד במקום עם מוט, ואמר לי שאני לא יקפוץ ל"מים עמוקים", והמליץ לי גם לא לעשות סקוואט דד ליפט וכל התרגילים המורכבים, אבל שאני חושב לעצמי הרי תוכנית SS שבנויה בעיקרון למתחילים מורכבת מתרגילים כמו סקוואט דדליפט וכ'... אז מה המאמן כושר מקשקש?...

אשמח לעזרה.

ד"א

זו התוכנית החדשה:

DSC_0539.jpg

יכול להיות שהמאמן אמר את זה כי אין לו סבלנות ללמד אותך, יכול להיות שהוא אמר את זה כי הוא בעצמו לא יודע, אתה צרייך ללמוד ללחוץ אתה לא סתם מוריד מוט ומעלה יש ביוטיוב הרבה מאוד סרטונים של ריפטו על לחיצת החזה ממליץ לך לראות.
http://www.youtube.com/results?sear...07.2014.7j11j1.19.0...0.0...1ac.1.m0XPDmES46E

תוריד משקל למשהו שאתה מתמודד איתו עם טכניקה מושלמת ותתחיל משם. אם צריך, אז מוט ריק.

Back
למעלה תחתית