הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כווצים חזקים בבטן

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
בהתחלה חשבתי שזה בקע...עשיתי אולטרסאונד אמרו שהכל תקין.
הייתי אצל כירורג - לא עזר לי בכלום.
יום שני הולך לאורטופד...יעזור?

הבעיה היא שאחרי כל סט של בטן מעל 20 חזרות אני מקבל כווץ מאוד מאוד חזק בבטן, כווץ כזה שאני ישר מתקפל ובקושי נושם.
כשאני עושה סקוואט, דדליפט, או מתרגל גיוגיטסו אני לא מקבל תכווצים האלא אבל מרגיש יא נוחות בבטן.
יש לציין שסקוואט ודדליפט אני בכוונה עכשיו לא עושה עם משקלים כבדים (טווח של 8 חזרות) כדי לא להחמיר את המצב.
בטן אני ניסיתי לעשות היום אחרי שלא עבדתי אליו שבועיים ועוד פעם קיבלתי כווץ ממש חזק...
מה הסיבה שזה יכול להיות?
אני אוכל אמון חלבי ואני במאזן קלורי חיובי, לכן אני לא חושב שחסר לי מלחים...
יכול להיות משהו נדפק בעצבים בבטן? או מתיחה-קרע בשריר... איך אפשר לבדוק את זה? לאיזה רופא ללכת שמבין בנושא?
דרך הגב לפעמים אני מרגיש תכווצים גם בתאומים וברגל אחורית אבל זה בקטנה וכולם נירא לי מרגישים את זה לפעמים (מי שמתאמן הרבה)

זה ממש במאס כי רציתי להיכנס לתקופה של הרבה אימונים(גיוגיטסו, קרוספית\אימוני כוח, אגרוף), וגם לחזק את הבטן, אבל עכשיו אני גם מפחד לעבוד אימוני כוח וגם לא יכול לעבוד על בטן בכלל...

אם למישהו יש להגיד משהו בנושא אני מאוד ישמח לכל עזרה...
לדוגמה:

-לאיזה רופא אני יכול לפנות (אפילו פרטי אבל שיעזור)
- מישהו שמבין בנושא הזה האם אתם יכולים להגיד מי מה הכווצים מסוג זה נובעים?
- אולי קרה למישהו משהו דומה, ואיך הוא פתר תבעיה...

תודה לכולם. 🆘

P.S: אני מראש מצטער שלאחרונה אני בקושי נכנס לפורום ונכנס רק כשיש לי שאלה, פשוט יש לי תקופה קצת עמוסה. מבטיח בעתיד לתרום כמה שאני יכול לפורום הנפלא הזה 😃

מישהו שמבין בנושא הזה האם אתם יכולים להגיד מי מה הכווצים מסוג זה נובעים?
יכול להיות איזה שהיא דלקת בשרירי הבטן, אני הייתי הולך לפיזיוטרפיסט שמתמחה ספורטאים, זה משהו די אופייני לכדורגלנים

• פותח/ת השרשור
אתה צורך מגנזיום ביום יום?

לפעצים לוקח 400מג לפני השינה אבל בחודשיים אחרונים אני פחות מקפיד על זה. והכווצים האלה התחילו רק לפני איזה שבועיים.

יכול להיות איזה שהיא דלקת בשרירי הבטן, אני הייתי הולך לפיזיוטרפיסט שמתמחה ספורטאים, זה משהו די אופייני לכדורגלנים

תודה אני יקבע טור. הבעיה העיקרית הייתה שלא ידעתי לאיזה רופא לפנות...
תודה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית