הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סניקרס מול נעלי משקולנים בדדליפט

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
עד כמה ההבדל בגובה של הסולייה משפיע? הרי כל הסניקרס למניהם (כמו אולסטאר) יחסית גבוהות ומבחינה הגיונית זה אמור מאוד להקשות על הדדליפט.

למי שהתנסה בשני הסוגים, יש הבדל משמעותי בנוחות ובמשקלים?

יש הבדל משמעותי בין נעלי משקולנות לבין אולסטאר ! עשיתי אימון אחד עם משקולנות וזה עולם אחר, אבל עם משקולנות לא עושים דדליפט עושים בדרך כלל עם אולסטאר או עם סליפרס , גם נעלי קורה זה מצויין לדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר נטו מבחינת המשקלים שאני מרים ומבחינת נוחות.

למה לעשות דדליפט עם אולסטאר אם זה מגביה אותך ביחס למוט לעומת נעלי משקולות?

אני לא מדבר נטו מבחינת המשקלים שאני מרים ומבחינת נוחות.

למה לעשות דדליפט עם אולסטאר אם זה מגביה אותך ביחס למוט לעומת נעלי משקולות?
איך זה מגביה אותך יותר מנעל משקולנות ? נעל משקולנות באה עם עקב גם מה שמאוד לא נוח בדדליפט.

איך זה מגביה אותך יותר מנעל משקולנות ? נעל משקולנות באה עם עקב גם מה שמאוד לא נוח בדדליפט.

נעל משקולנות זה די מכליל
יש נעלי WL ויש נעלי DL (נעלי בית ב80 שקל....זה כמו להיות יחף יש רק חתיכת בד מזערית מתחת לרגל וזה תיקני בתחרות)

וסקוואט זה שפיפת רגליים
ודדליפט זה ישור גו
זה לא משנה כל עוד העברת את המסר....
אתה לא העברת את המסר כי ילד שלא מבין עניין יכול לקרוא מה שרשמת וללכת לתחרות עם הנעלי בית בצורת קוף שלו שעלו לו בערך 80 שקל וגם שם יש שכבת דקה של סוליה אז זה תקני? ואם אתה נתפס לקטנות כולם יודעים שנעלי משקלונות זה כמו VS או ADIDAS למינהם וכדומה

אתה לא העברת את המסר כי ילד שלא מבין עניין יכול לקרוא מה שרשמת וללכת לתחרות עם הנעלי בית בצורת קוף שלו שעלו לו בערך 80 שקל וגם שם יש שכבת דקה של סוליה אז זה תקני? ואם אתה נתפס לקטנות כולם יודעים שנעלי משקלונות זה כמו VS או ADIDAS למינהם וכדומה

לא צריך להתעצבן אחי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית