הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון יתר?

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
טוב קצת הקדמה : חייל קרבי , בן 20 , מבצע אימוני חדר כושר רק בסופ"ש במתכונת של אימון בחמישי ושבת , מבצע התקדמות במטרה לחזור למשקלי העבודה לפני הצבא ואולי להתעלות מעליהם. הכל תקתק עד הסופש הזה - יום חמישי הגעתי ביצעתי אימון הייתי קצת תשוש מהשבוע אבל אני רגיל והיה בסדר , בערב עבדתי כל הלילה עד יום שישי ב3 בצהריים , הגעתי הביתה ישנתי עד 8:30 בערב , במהלך הערב בא לי מן הרגשה מוזרה כזאת באיזור הבטן והאגן ואז שילשלתי לאחר מיכן (וגם לפני כן) הרגשה בסדר גמור (חוץ מהכאבים הרגילים של העבודה + האימון) , בלילה בין שישי לשבת ישנתי 7 שעות.
היום בשבת ביצעתי אימון עם ירידה חדה מאוד בביצועים , הרגשה כללית של הכל בסדר גמור אבל מתחת למוט שום דבר לא בסדר . מישהו ייעץ לי להעמיס אומגה 3 בכמות של בערך קפסולה-1.5 קפסולות ל10 קילו משקל גוף.

מה אתם אומרים על המקרה?

לא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבין שאם ישנת לא כמו שצריך ובנוסף לזה שלשלת זה אומר שהגוף חייב מנוחה , אז אם אתה לא נותן לגוף מנוחה
הוא יקח אותה בכח 😉

קרה לי כמה פעמים.

זה פשוט עייפות, לפעמים היא מרגישה יותר מנטלית מאשר פיזית אבל בכל מקרה זה מפריע לביצועים.
ככל הנראה גם לא אכלת מספיק במהלך היום.

זה לא אימון יתר זו פשוט עייפות, אימון יתר זה משהו קצת יותר דרמטי מאשר ירידה בביצועים באימון.
לפעמים אם לא ישנת והתאוששת טוב עדיף לעשות אימון קל זריז וללכת הביתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית