תמונה תמונת מצב של החיטוב

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
ערב טוב!
אחרי שירדתי מ79 ל70 ק"ג סבתא שלי נפטרה ולא שמרתי על תפריט קבוע , להפתעתי אחרי שבועיים חזרתי שוב לחיטוב וגיליתי שעליתי 3 ק"ג שכנראה רובם שומן כי גם בקושי התאמנתי, מאוד הייתי מבואס ומחוסר מוטיבציה אבל אמרתי לעצמי שאני לא מוותר ועשיתי חודש נוסף של חיטוב וחזרתי ל70 ק"ג!
היום לאחר שקילה ראיתי שירדתי למשקל 69.3KG
אז הנה תמונה 😃
וגם כמה אחוז שומן אני נראה ?
TNX 😃
69.3KG.jpg

א.ש 14 בערך
אבל אחי יאלה תפציץ במסה אין עליך מסה!
תעשה אותה בצורה חכמה תאכל מזון נקי ותתחיל לעלות.בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה גבר אבל למה אני יורד במשקל ותמיד אומרים לי שאני אותו אחוז שומן ?
למשל פה הייתי 72 ק"ג
72 (1).jpg

אתה נראה בתמונה הראשונה (13 א.ש ) יותר חטוב מהאחרונה (14-15 א.ש).

אבל זה ברור שזה עדיין באותו סדרי גודל של שגיאת ההערכה.

אני במקומך עולה במסה איכותית כמה חודשים נותן בראש וממשיך לחטב בהזדמנות אחרת.. אתה בלי הרבה מסה ונראה נוזלי בגלל החוסר במסה

• פותח/ת השרשור
אני במקומך עולה במסה איכותית כמה חודשים נותן בראש וממשיך לחטב בהזדמנות אחרת.. אתה בלי הרבה מסה ונראה נוזלי בגלל החוסר במסה
מסכים איתך אחי שאני נראה נוזלי בגלל החוסר מסה ואני צריך להתחיל מסה אני יתחיל אותה ב8 למרץ
אני יודע שאם אני יעשה את המסה עם בסיס של אחוז שומן לדוגמא 10 במקום 13 אז בסוף המסה אני יראה יותר טוב או שאני יוכל למשוך אותה אפילו עוד חודש וחצי ~חודשיים

מסכים איתך אחי שאני נראה נוזלי בגלל החוסר מסה ואני צריך להתחיל מסה אני יתחיל אותה ב8 למרץ
אני יודע שאם אני יעשה את המסה עם בסיס של אחוז שומן לדוגמא 10 במקום 13 אז בסוף המסה אני יראה יותר טוב או שאני יוכל למשוך אותה אפילו עוד חודש וחצי ~חודשיים
אולי המסה תהיה יותר ארוכה אבל בחיטוב את מאבד שריר..

נכון אבל: 1.יש זיכרון שריר
2.מה שאני ירוויח אחרי זה יהיה יותר ממה שאיבדתי מן הסתם

מנסיון אישי שלי, כל עוד אין לך מספיק מסה - הגוף לא יראה טוב לא משנה כמה תחטב אותו.
כדאי לעלות במסה איכותית כמה חודשים ואז לחטב כשאתה מרגיש שאתה כבר ענק , הגוף גם יתחטב יותר מהר כי השריפה הקלורית יותר גדולה

• פותח/ת השרשור
מנסיון אישי שלי, כל עוד אין לך מספיק מסה - הגוף לא יראה טוב לא משנה כמה תחטב אותו.
כדאי לעלות במסה איכותית כמה חודשים ואז לחטב כשאתה מרגיש שאתה כבר ענק , הגוף גם יתחטב יותר מהר כי השריפה הקלורית יותר גדולה
כן בגלל זה אני יסיים את השבועיים האלה ואז יתחיל נייטרלי של שבועיים ואז ישר משם מסה ארוכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית