הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך פיתרון איך להיפטר מריח רע בנעליים

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
אז כבר כמה שבועות שאני לא לובש את הנעליים הישנות שלי שהם במצב די טוב חוץ מכמה קרעים קטנים פה ושם בגלל ריח רע מהם.
עכשיו אני לא בנאדם שסובל מהזעת יתר או משהו, אבל התחיל להיות ריח ממש מסריח שגם אם אני יושב והרגליים רחוקות ממני עדיין מריחים אותו.
ניסתי לכבס אותם וגם השתמשתי בכמה מנטרלי ריח לנעליים (ספריי) בתקופה הזאת שלא לבשתי אותם אבל גם זה לא עזר והריח נשאר + הריח של המנטרל.
שתבינו שהמצב חמור עד כדי כך שאני מניח אותם מחוץ לבית חח...
למישהו יש פתרון ?פשוט ההורים רוצים לזרוק אותם אבל חבל לי עליהם (גם כי הן טובות לסקוואטים;)
סליחה על החפירה.

נערך לאחרונה:
לילה במקפיא והריח נעלם...
הקור הורג את הבקטריות של הריח.

תבדוק שאין לך פטרייה ברגליים.
מגרד לך בין אצבעות הרגל?

• פותח/ת השרשור
לילה במקפיא והריח נעלם...
הקור הורג את הבקטריות של הריח.

כן מכיר את זה (שכחתי לרשום) אבל ההורים מתנגדים לנעליים במקפיא גם כשהסברתי להם שהנעליים יהיו בתוך שקית קשורה. בעיה .. צריך פתרון אחר
חחח אני נשמע כמו ילדון בן 14

תבדוק שאין לך פטרייה ברגליים.
מגרד לך בין אצבעות הרגל?

לא, אין לי כלום ברגל.

קרה לי בצבא. החברים שלי לחדר סבלו מזה איזה לילה או שניים

קניתי אונדציל (למרות שבצבא יש משהו דומה שאפשר לקבל מהמרפאה) שמתי מזה בתוך הנעל ובתוך הגרביים ולא היה שום ריח.

• פותח/ת השרשור

קרה לי בצבא. החברים שלי לחדר סבלו מזה איזה לילה או שניים

קניתי אונדציל (למרות שבצבא יש משהו דומה שאפשר לקבל מהמרפאה) שמתי מזה בתוך הנעל ובתוך הגרביים ולא היה שום ריח.

יש את זה בבית מרקחת? לפי מה שראיתי בגוגל יש את זה באבקה ובמשחה, במקום שאני יתבלבל ויקנה את המוצר הלא נכון אפשר בבקשה את השם המלא?

חס וחלילה לפח, אדידס אחת היפות

נערך לאחרונה:
דיאודורנט לנעליים (מוצר אמיתי):
images

תשמע, כשהייתי קטן תמיד היה לי ריח בלתי נסבל בנעליים. הייתי בטוח שהבעיה היא אצלי וחשבתי שאין פיתרון, בסוף התברר שהבעיה הייתה בגרביים שלי. תמיד הייתי הולך יחף וכל הלכלוך מצטבר בהן.
עכשיו, לאחרונה גם הנעליים שלי התחילו להסריח כי הן פשוט ישנות כבר.

נסה לקנות גרביים נורמליות ולא כאלה ב 5 ש"ח.

לי גם הייתה תבעיה הזאת זה קורה לי בנעליים מסוימות אני שם פונגימון בנעל פעם-פעמיים בשבוע לפני שאני נועל אותן, זה כמו טלק רק עם חומר אנטי פטרייתי וזה עוזר עם הריח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית