הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין לי אפשרות להגיע למועדוני הקרוספיט

• פותח/ת השרשור Fromiz
  • פורסם בתאריך

Fromiz

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
4
62
0
Sup Niggas ;)
בקיצור אני בן 17, בלי רישיון... מתגייס ביולי.
אין לי אפשרות להגיע למועדוני קרוספיט בארץ בגלל חוסר ניידות וכו', בכל זאת אני רוצה מאוד לנסות את סוג האימון הזה, השאלה היא אם אפשרי להתאמן בשיטת קרוספיט במכון כושר רגיל בלי מאמנים מתאימים.
אם כן, רציתי לבקש דוגמאות לתכנית אימוני קרוספיט, אני מחפש בעיקר להיכנס לכושר ריצה חזק ולעבוד על סיבולת שריר.
אם לא, אשמח אם תביאו לי אלטרנטיבות לאימוני סיבולת שריר ולב ריאה.
תודה רבה!

Sup Niggas ;)
בקיצור אני בן 17, בלי רישיון... מתגייס ביולי.
אין לי אפשרות להגיע למועדוני קרוספיט בארץ בגלל חוסר ניידות וכו', בכל זאת אני רוצה מאוד לנסות את סוג האימון הזה, השאלה היא אם אפשרי להתאמן בשיטת קרוספיט במכון כושר רגיל בלי מאמנים מתאימים.
אם כן, רציתי לבקש דוגמאות לתכנית אימוני קרוספיט, אני מחפש בעיקר להיכנס לכושר ריצה חזק ולעבוד על סיבולת שריר.
אם לא, אשמח אם תביאו לי אלטרנטיבות לאימוני סיבולת שריר ולב ריאה.
תודה רבה!

איפה אתה גר?

• פותח/ת השרשור
אני גר בשוהם

קח אוטובוס

אני חושב שאני יודע את התשובה, אבל קיים מקום באזור חיפה?

כן כבר הגעתי לאתר שלהם. אין שם כלום חוץ ממחירון ו"האתר בבנייה!!!". חשבתי שתוכל להגיד לי משהו יותר כמו כתובת או משהו בסגנון.
שלחתי לעומרי פלד מייל והוא נתן לי מספר טלפון של האחראי. אני אתקשר אליו כשיהיה לי אפשרות ואברר איתו פרטים. אם יהיה משהו מעניין אני אפרסם כאן.
אני מקווה שיהיה יותר זמן open gym מאשר בקרוספיט הרצליה...

כן כבר הגעתי לאתר שלהם. אין שם כלום חוץ ממחירון ו"האתר בבנייה!!!". חשבתי שתוכל להגיד לי משהו יותר כמו כתובת או משהו בסגנון.
שלחתי לעומרי פלד מייל והוא נתן לי מספר טלפון של האחראי. אני אתקשר אליו כשיהיה לי אפשרות ואברר איתו פרטים. אם יהיה משהו מעניין אני אפרסם כאן.
אני מקווה שיהיה יותר זמן open gym מאשר בקרוספיט הרצליה...

בהצלחה!

Back
למעלה תחתית