הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתה משלמים בחדר כושר?

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך
נחמד ביותר אחי אך תוסיף לך עוד פולי זה יקפיץ את הרמה משו מטורף

אני דווקא חולם על המכשיר הזה:

LVSeatedHipAbductionH.gif

לא מבין מה יש לאהוב ב-JOY סך הכל מקום ענקי ויקר שבנוי יפה, חוץ מזה אין לו שום דבר להציע.
אזור משקולות הראו שם סך הכל לא משהו רציני בכלל (אני לא אתפלא אם פתאום אין שם איזה כלוב או ראק)
ובכללי אין יותר כיף מקאנטרי טוב באיזור שלך כזה שמציע רמה טובה וכולם מכירים את כולם...
ואני באמת לא מבין מה יש לשלם 325 שקל לחודש על מכון שבסך הכל לא מציע משהו רציני חוץ מהרבה פרקט ומיקום
טוב, אני משלם 200 שקל שזה היה הסכום הכי גבוה שהייתי מוכן ללכת עליו ואני נהנה מכל רגע.
מי ישמע מה יש לשלם על מקום כזה כאילו אתם משתמשים בכל ה-154567489 הליכונים שיש שם facepalm

לא מבין מה יש לאהוב ב-JOY סך הכל מקום ענקי ויקר שבנוי יפה, חוץ מזה אין לו שום דבר להציע.
אזור משקולות הראו שם סך הכל לא משהו רציני בכלל (אני לא אתפלא אם פתאום אין שם איזה כלוב או ראק)
ובכללי אין יותר כיף מקאנטרי טוב באיזור שלך כזה שמציע רמה טובה וכולם מכירים את כולם...
ואני באמת לא מבין מה יש לשלם 325 שקל לחודש על מכון שבסך הכל לא מציע משהו רציני חוץ מהרבה פרקט ומיקום
טוב, אני משלם 200 שקל שזה היה הסכום הכי גבוה שהייתי מוכן ללכת עליו ואני נהנה מכל רגע.
מי ישמע מה יש לשלם על מקום כזה כאילו אתם משתמשים בכל ה-154567489 הליכונים שיש שם facepalm

פתאום קלטתי את הקשר בין הניק שלך לחתימה.

gy8lV.gif

לוליק עובד שם ויש שם חבר'ה מתאמנים שלו בPL חלקם היו בדימונה בתחרות
הבנתי שיש שם כמה ספות בנצ הרבה פלטות וכלוב

יש שם 5 מיטות באנץ מלא פלטות וכלוב לא יודע איך הגיע לזה שאין שם כלוב

יש שם 5 מיטות באנץ מלא פלטות וכלוב לא יודע איך הגיע לזה שאין שם כלוב
ראיתי את הסרטון ראיתי רק חדר כזה חח חשבתי שזה היחידי.
הייתי בכמה חדרי כושר באיזור שלי שעולים כ״כ הרבה אין תמורה בכלל למחיר, יכול
להיות שהמכון הזה כן שווה את זה 😃

ראיתי את הסרטון ראיתי רק חדר כזה חח חשבתי שזה היחידי.
הייתי בכמה חדרי כושר באיזור שלי שעולים כ״כ הרבה אין תמורה בכלל למחיר, יכול
להיות שהמכון הזה כן שווה את זה 😃

הם שרוטים הם אפילו לא צילמו את העמדה של הכלוב והמשקולות הם חושבים אנשים באים לעשות פולי עליון קצת פמפומים יד קדמית ואז בריכה

הם שרוטים הם אפילו לא צילמו את העמדה של הכלוב והמשקולות הם חושבים אנשים באים לעשות פולי עליון קצת פמפומים יד קדמית ואז בריכה
האמת שאנשים כן באים בשביל זה...
המיעוט זה אלה שמתאמנים רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית