נחמד ביותר אחי אך תוסיף לך עוד פולי זה יקפיץ את הרמה משו מטורף
אני דווקא חולם על המכשיר הזה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחמד ביותר אחי אך תוסיף לך עוד פולי זה יקפיץ את הרמה משו מטורף
לא מבין מה יש לאהוב ב-JOY סך הכל מקום ענקי ויקר שבנוי יפה, חוץ מזה אין לו שום דבר להציע.
אזור משקולות הראו שם סך הכל לא משהו רציני בכלל (אני לא אתפלא אם פתאום אין שם איזה כלוב או ראק)
ובכללי אין יותר כיף מקאנטרי טוב באיזור שלך כזה שמציע רמה טובה וכולם מכירים את כולם...
ואני באמת לא מבין מה יש לשלם 325 שקל לחודש על מכון שבסך הכל לא מציע משהו רציני חוץ מהרבה פרקט ומיקום
טוב, אני משלם 200 שקל שזה היה הסכום הכי גבוה שהייתי מוכן ללכת עליו ואני נהנה מכל רגע.
מי ישמע מה יש לשלם על מקום כזה כאילו אתם משתמשים בכל ה-154567489 הליכונים שיש שם facepalm
לוליק עובד שם ויש שם חבר'ה מתאמנים שלו בPL חלקם היו בדימונה בתחרותלא מבין מה יש לאהוב ב-JOY סך הכל מקום ענקי ויקר שבנוי יפה, חוץ מזה אין לו שום דבר להציע.
אזור משקולות הראו שם סך הכל לא משהו רציני בכלל (אני לא אתפלא אם פתאום אין שם איזה כלוב או ראק)
ובכללי אין יותר כיף מקאנטרי טוב באיזור שלך כזה שמציע רמה טובה וכולם מכירים את כולם...
ואני באמת לא מבין מה יש לשלם 325 שקל לחודש על מכון שבסך הכל לא מציע משהו רציני חוץ מהרבה פרקט ומיקום
טוב, אני משלם 200 שקל שזה היה הסכום הכי גבוה שהייתי מוכן ללכת עליו ואני נהנה מכל רגע.
מי ישמע מה יש לשלם על מקום כזה כאילו אתם משתמשים בכל ה-154567489 הליכונים שיש שם facepalm
לוליק עובד שם ויש שם חבר'ה מתאמנים שלו בPL חלקם היו בדימונה בתחרות
הבנתי שיש שם כמה ספות בנצ הרבה פלטות וכלוב
לוליק עובד שם ויש שם חבר'ה מתאמנים שלו בPL חלקם היו בדימונה בתחרות
הבנתי שיש שם כמה ספות בנצ הרבה פלטות וכלוב
ראיתי את הסרטון ראיתי רק חדר כזה חח חשבתי שזה היחידי.יש שם 5 מיטות באנץ מלא פלטות וכלוב לא יודע איך הגיע לזה שאין שם כלוב
ראיתי את הסרטון ראיתי רק חדר כזה חח חשבתי שזה היחידי.
הייתי בכמה חדרי כושר באיזור שלי שעולים כ״כ הרבה אין תמורה בכלל למחיר, יכול
להיות שהמכון הזה כן שווה את זה 😃
הם שרוטים הם אפילו לא צילמו את העמדה של הכלוב והמשקולות הם חושבים אנשים באים לעשות פולי עליון קצת פמפומים יד קדמית ואז בריכה
האמת שאנשים כן באים בשביל זה...הם שרוטים הם אפילו לא צילמו את העמדה של הכלוב והמשקולות הם חושבים אנשים באים לעשות פולי עליון קצת פמפומים יד קדמית ואז בריכה