הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בשר אדום לחץ דם גבוה

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אז ככה התחלתי דיאטת AD
תפריט:
1: שני ביצים +25 גרם קבנוס

2:בשר בקר טחון מאה גרם + כף שמן זית

3: 3 אומגה שלוש + 1 מולטי ויטמין + בשר בקר טחון מאה גרם

4: בשר בקר טחון מאה גרם +כפית שמן זית

5: שייק חלבונים

חשוב לי לציין שהבשר נעשה על מחבט גריל ככה שאני לא משתמש בכלל בשמן בטיגון .
הדופק שלי נורא טוב 45 בדקה (של ספורטאי) אבל הלחץ דם די גבוה 70 על 130 משהו כזה וזה די מלחיץ אותי גם קראתי הרבה על בשר אדום ולחץ דם והרבה מחקרים מראים שצריכה של 135 ליום היא לא טובה , עכשיו אני יודע שיש הרבה זבל באינטרנט ורציתי לשמוע חוות דעת למה העניין הזה נורא נורא מלחיץ אותי
תודה מראש (אם יש פרטים חשובים ששכחתי לציין תגידו לי .

אז ככה התחלתי דיאטת AD
תפריט:
1: שני ביצים +25 גרם קבנוס

2:בשר בקר טחון מאה גרם + כף שמן זית

3: 3 אומגה שלוש + 1 מולטי ויטמין + בשר בקר טחון מאה גרם

4: בשר בקר טחון מאה גרם +כפית שמן זית

5: שייק חלבונים

חשוב לי לציין שהבשר נעשה על מחבט גריל ככה שאני לא משתמש בכלל בשמן בטיגון .
הדופק שלי נורא טוב 45 בדקה (של ספורטאי) אבל הלחץ דם די גבוה 70 על 130 משהו כזה וזה די מלחיץ אותי גם קראתי הרבה על בשר אדום ולחץ דם והרבה מחקרים מראים שצריכה של 135 ליום היא לא טובה , עכשיו אני יודע שיש הרבה זבל באינטרנט ורציתי לשמוע חוות דעת למה העניין הזה נורא נורא מלחיץ אותי
תודה מראש (אם יש פרטים חשובים ששכחתי לציין תגידו לי .

אתה בטוח שלחץ הדם שלך היה נמוץ יותר משמעותית לפני הדיאטה?
בגדול לחץ דם לא תלוי רק בתזונה ובאימונים זה גם דבר מאוד מאוד תורשתי

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שלחץ הדם שלך היה נמוץ יותר משמעותית לפני הדיאטה?
בגדול לחץ דם לא תלוי רק בתזונה ובאימונים זה גם דבר מאוד מאוד תורשתי
כן היה נמוך באזור ה 60-115 אין לאף אחד מהמשפחה ביעה עם לחץ דם גם לא לסבא וסבתא גם לא לדודים אם זה קשור
וכן אני יודע שזה לא קשור רק לתזונה אבל כרגע אני מתמקד בתזונה כי זה הדבר היחיד ששיניתי בזמן האחרון ,
השאלה אם להמשיך לצרוך בשר או שזה גורם לי לבעיות בגלל הכלסטרול .

כן היה נמוך באזור ה 60-115 אין לאף אחד מהמשפחה ביעה עם לחץ דם גם לא לסבא וסבתא גם לא לדודים אם זה קשור
וכן אני יודע שזה לא קשור רק לתזונה אבל כרגע אני מתמקד בתזונה כי זה הדבר היחיד ששיניתי בזמן האחרון ,
השאלה אם להמשיך לצרוך בשר או שזה גורם לי לבעיות בגלל הכלסטרול .

אני במקומך ההייתי מפסיק את הדיאטה מחכה קצת ובודק אם החלץ דם חזר להיות כמו מקודם.
אם כן אז אתה יודע מה הבעיה,חוץ מיזה אין דרך אחרת על כול אדם ערכים שונים של שומן,וכלסטרול,וכו.. ישפיעו שונה
רק אתה יודע מה משפיע על הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
אני במקומך ההייתי מפסיק את הדיאטה מחכה קצת ובודק אם החלץ דם חזר להיות כמו מקודם.
אם כן אז אתה יודע מה הבעיה,חוץ מיזה אין דרך אחרת על כול אדם ערכים שונים של שומן,וכלסטרול,וכו.. ישפיעו שונה
רק אתה יודע מה משפיע על הגוף שלך.
אני לא כל כך חושב שאתה צודק יש אנשים שעשו מחקרים ועשו ניסויים על אנשים לבדוק את ההשפעות של כל דבר ודבר ככה אין סיבה שאני יעשה על עצמי ניסויים וימציא תגלגל אני יחכה לעוד תגובות , תודה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
130 זה תקין.
אני לא יודע כמה 130 זה תקין זה מראה לי על המד לחץ דם שזה צהוב שזה בינוני , עד עכשיו הייתי ירוק כל הזמן שזה באזור ה 120 מינוס ,
אתה חושב שיש בעיה עם צריכה של 300 גרם בשר בקר ביום ?
(אני פשוט לא סובל חזה עוף עושה לי להקיא וגם עכשיו בדלת פחמימות זה התפריט )

אני לא יודע כמה 130 זה תקין זה מראה לי על המד לחץ דם שזה צהוב שזה בינוני , עד עכשיו הייתי ירוק כל הזמן שזה באזור ה 120 מינוס ,
אתה חושב שיש בעיה עם צריכה של 300 גרם בשר בקר ביום ?
(אני פשוט לא סובל חזה עוף עושה לי להקיא וגם עכשיו בדלת פחמימות זה התפריט )

לא, אנשים צורכים חצי קילו או 2-3 קילוגרמים של בשר והם עדיין חיים
כל העניין של ה"בריאות" זה יותר תורשתי
לא רוצה לדבר עוד כי אין לי רפרנסים

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא משתמש בשמן בטיגון ?
גם כי אני לא רוצה להוסיף קלוריות ודבר שני כי אני יודע שבטמפרטורות גבוהות זה לא בריא , וגם ככה יש לי לחץ דם גבוה אני לא רוצה למות בסוף S:,
יש לי כמה שאלות אליך אני יודע שאתה די חזק בתזונה ,
מה דעתך על 300 גרם בשר בקר ביום יש עם זה בעיה ? או יותר נכון מה דעתך על התפריט שלי יש משהו שיכול לגרום ללחץ דם לעלות ?
ואיך יכול להיות דופק נמוך (45) עם לחץ דם גבוה 130 ?
תודה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היחידה שלי היא אם התפריט יכול לגרום לי ללחץ דם גבוה ולא אם הלחץ דם שלי גבוה ? אשמח אם תתרכזו בזה
תודה רבה .

יכולות להיות סטיות של 10% וקצת יותר במנוחה רק בגלל מצב נפשי כמו לחץ או חרדה. מומלץ להמדד בשנית ורצוי במצב נפשי רגוע.

מתוך סקרנות, כי אני גם כן בונה תפריט AD עכשיו, כמה זמן אתה כבר מצליח להתמיד עם הדיאטה שלמעלה?

דופק 45?
חביבי עזוב לחץ דם, יש מצב שאתה בכלל מת.
לספורטאים אירובים זה נפוץ מאוד.
בגלל שיש היפרטרופיה בלב + יש יותר ורידים ונימים בגוף של אותו האדם, נפח הפעימה גדל ולכן קצב הלב פוחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית