הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט סקוואט וכו

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
יש לי שאלה פשוטה ואני מקווה לתשובה פשוטה, אם בן אדם מתאמן חזק וכבד אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך והכל.
והוא בחיים לא עשה את התרגילים האלה, "סקוואט" "דדליפט"
הוא יגדל כמו שצריך?

יש לי שאלה פשוטה ואני מקווה לתשובה פשוטה, אם בן אדם מתאמן חזק וכבד אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך והכל.
והוא בחיים לא עשה את התרגילים האלה, "סקוואט" "דדליפט"
הוא יגדל כמו שצריך?
אלו תרגילים הכרחיים...
אבל אם הוא עושה תרגילים מורכבים
כבדים, אוכל וישן הוא יראה גדילה

סקוואט ודדליפט הם החלק הכי חזק וכבד באימון, אם אין אותם, אין אימון.
מופרש גם הורמון גדילה, קח את זה בחשבון.

למה לא? הוא יכול להרים משקלים כבדים גם בלי לעשות דדליפט וסקוואט

אני לא מבין למה אתה רוצה לקבל תשובה מספקת במקום לעשות את הדברים נכון...
התרגילים האלו יקחו אותך לעבר המטרות שלך יותר מהר. תהיה גדול יותר וחזק יותר.
יש איזו בעיה בריאותית שמונעת ממך לבצע אותם?

מה זה "אין אימון"?

אין לך שום חלק מורכב כבד וחזק באימון, אם אין לך אחד מהתרגילים האלה, רק במידה ואתה לוחץ ברמה תחרותית.
אם אין לך שום חלק כבד או קשה באימון אז אתה סתם מבזבז זמן, זה אימון מיותר, לא משנה כמה דם תזרים בידיים.

אם אני יעשה רק דדליפט זה בסדר?
כן. יש לך אישור אישי (ורק לך! אל תתן אותו לאף אחד אחר) לא להתאמן קשה.
אנחנו מתחייבים שהתוצאות שלך יהיו זהות לתוצאות אם כן היית מתאמן קשה.

תשתמש באישור הזה בחכמה, כי קשה להשיג אחד כזה.

אני לא מתאמן "קשה" כמו שמגדירים אותו פה. אני לא עושה סקואט ולא דדליפט אני לא רוצה לפגוע בגב כי יכול להיות שיש לי דלקת בגב תחתון בגלל סקואט כבד אבל זה לא משנה.
אני לא מאמן רגליים אפילו על מנת לא להעמיס על הגב תחתון יותר מדי בתקופה זו. ואני עולה כ 0.7 קילו בשבוע ולא מפסיק לעלות. חודש וחצי חזרתי להתאמן ועליתי 5 קילו.

אין לך שום חלק מורכב כבד וחזק באימון, אם אין לך אחד מהתרגילים האלה, רק במידה ואתה לוחץ ברמה תחרותית.
אם אין לך שום חלק כבד או קשה באימון אז אתה סתם מבזבז זמן, זה אימון מיותר, לא משנה כמה דם תזרים בידיים.

פותח הפוסט שאל אם זה אפשרי לגדול בצורה משמעותית בלי לבצע סקוואט ודדליפט. הוא לא אמר שום דבר על להיות חזק, מהיר או משהו כזה.
במקום לזרוק שוב ושוב את אותם משפטים ממוחזרים שקראת בספרים של ריפטו או במה שאנשים כותבים על גבי פורום,
תסתכל סביבך ותשים לב כמה אנשים גדולים בצורה מטורפת שלא עשו דדליפט או סקוואט מימיהם יש.

קודם כל, גם אני אשמח לראות כאלה, תחת התנאים שPsyco ציין.
בנוסף, אני יכול להראות לך אנשים גדולים שלא התאמנו בחדר כושר יותר מחודש בכל החיים. האם מזה אנחנו מסיקים שבשביל להיות גדול צריך להמנע מחדר כושר?
אז אולי הצורה לשפוט איזו דרך טובה יותר היא לקחת אנשים שמתאמנים בצורה אחת מול אנשים שמתאמנים בצורה אחרת, וככל שיש יותר אנשים אתה יותר קרוב ללקבל תוצאות אופטימליות?
כי אם כן, אז 100% מהאנשים שעשו SS (ואני מדגיש: לא אמרו שעשו SS, או חשבו שעשו SS. אלא כאלה שעשו SS) קיבלו את התוצאות שSS מתיימרת להציג. משמע - זה לא עניין של גנטיקה או חומרים, כי כולם מקבלים את התוצאות האלה. על פי שיטות שלא מכילות סקוואט ודדליפט, קשה לי להאמין שיותר מ5% השיגו את התוצאות שהשיטות מתיימרות להשיג (שוב - כשלא מעורבים חומרים). אז אולי פשוט לאחד מכל עשרים יש גנטיקה טובה לזה? נשמע יותר הגיוני.

אל תתפוס אותי על המספר השני, אבל על ה100% אני כן עומד. כמובן כאשר מדובר על אנשים בגילאים ה"נכונים", שהם בין ~16 ל~35, אני לא מדבר על אנשים בני 80 שלא ישיגו סקוואט 3 פלטות לעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית