עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה לי אנשים כאלה, אבל לא כמו המ!זרק*ם של דני
בראבו, הוכחת שלא הבנת שום דבר מהתגובה שכתבתי.אז אתה אומר שהם לא קיימים?
אין לי איך להראות לך אותם ואין לי גם שום סיבה לעשות את זה.
העניין הוא שאני מבין שאין שום סיבה שהם לא יהיו קיימים, וגם אתה תבין את זה באיזשהו שלב כשקצת תתבגר, תתאמן תחת כל מיני גישות, תלמד לשלב, ותגיע למצב שאתה יכול להסתכל על דברים מכל הכיוונים ולא רק מהכיוון המגניב והמיינסטרימי של הפורום (בגילך גם אני לא הבנתי את זה, והייתי אומר בדיוק את אותם דברים שאתה אומר עכשיו).
ביסט, כהרגלך אתה מגיב רק בשביל להגיב ולהטביע חותם בכל פוסט, בלי קשר לתוכן. איפה ראית שאני שופט איזה דרך טובה יותר? למה נראה לך שאני חושב שהדרך בלי הסקוואט והדדליפט טובה יותר?
מה הקשר למה שSS מתיימרת להציג? כל מה שאמרתי הוא שיש אנשים שלא ביצעו סקוואט או דדליפט מעולם (וגם לא מוזרקים) שהם גדולים יותר ממך וממני ביחד. לא דיברתי על ביצועים אלא על גודל.
שמע אני בעדך אבל לפי מה שהבחור אומר אז הנה הוכחה של בן אדם שלא עובד כמוני וגדול מכל מי שאתה מכיר ולפי דבריו הוא טבעי .http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39396קודם כל, גם אני אשמח לראות כאלה, תחת התנאים שPsyco ציין.
בנוסף, אני יכול להראות לך אנשים גדולים שלא התאמנו בחדר כושר יותר מחודש בכל החיים. האם מזה אנחנו מסיקים שבשביל להיות גדול צריך להמנע מחדר כושר?
אז אולי הצורה לשפוט איזו דרך טובה יותר היא לקחת אנשים שמתאמנים בצורה אחת מול אנשים שמתאמנים בצורה אחרת, וככל שיש יותר אנשים אתה יותר קרוב ללקבל תוצאות אופטימליות?
כי אם כן, אז 100% מהאנשים שעשו SS (ואני מדגיש: לא אמרו שעשו SS, או חשבו שעשו SS. אלא כאלה שעשו SS) קיבלו את התוצאות שSS מתיימרת להציג. משמע - זה לא עניין של גנטיקה או חומרים, כי כולם מקבלים את התוצאות האלה. על פי שיטות שלא מכילות סקוואט ודדליפט, קשה לי להאמין שיותר מ5% השיגו את התוצאות שהשיטות מתיימרות להשיג (שוב - כשלא מעורבים חומרים). אז אולי פשוט לאחד מכל עשרים יש גנטיקה טובה לזה? נשמע יותר הגיוני.
אל תתפוס אותי על המספר השני, אבל על ה100% אני כן עומד. כמובן כאשר מדובר על אנשים בגילאים ה"נכונים", שהם בין ~16 ל~35, אני לא מדבר על אנשים בני 80 שלא ישיגו סקוואט 3 פלטות לעולם.
תראה, בתכלס יש שתי אופציות...שמע אני בעדך אבל לפי מה שהבחור אומר אז הנה הוכחה של בן אדם שלא עובד כמוני וגדול מכל מי שאתה מכיר ולפי דבריו הוא טבעי .http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39396
קח אותי כדוגמה. לא עשיתי דדליפט וסקואט כל החיים שלי רק שלוש פעמים ניסיתי עד שזה דפק לי ת'גב כי בלחיצות ברכיים התאמנתי והגב שלי כנראה לא היה רגיל לעומס הזה.תראה לי אנשים כאלה, אבל לא כמו המ!זרק*ם של דני
קח אותי כדוגמה. לא עשיתי דדליפט וסקואט כל החיים שלי רק שלוש פעמים ניסיתי עד שזה דפק לי ת'גב כי בלחיצות ברכיים התאמנתי והגב שלי כנראה לא היה רגיל לעומס הזה.
עכשיו בלי תרגילים אלו אני עולה במשקל ועולה מהר יחסית לזמן שלא הייתי מתאמן כשורה ( אז הייתי עולה כ 5 קילו בשנה עכשיו 5 קילו בחודשיים או חודש וחצי אפילו)