הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במסה

poloi12

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
אני עכשיו במסה, העליתי בסביבות ה-2 ק"ג בחודש. אבל אני לא רואה שינוי, רק המידת מכנסיים עלתה, מה לעשות?

מה זה מה לעשות מה אתה רוצה שיענו לך אם אתה לא כותב פה את התפריט שלך ואת התכנית אימונים? אם עלית רק 2 קג בחודש ואתה לא רואה שינויים אז אתה לא עושה שום דבר כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד על פלוס קלורי של 300-500 ביום ולפחות 7 שעות שינה (מנסה להגיע למינמום שמונה אבל לפעמים לא יוצא).

תכנית אימונים 3 פעמים בשבוע FBW:
גב: מתח- אחיזת ידיים מקבילות 10*3
מתח- אחיזה רחבה 10*3
חזה: לחיצת חזה מוט אולימפי- 10*3
שכיבות סמיכה על בוסו- 10*3
רגליים: סקוואט 10*3
תרגיל שעובד על האמסטרינג במכונה (אין לי מושג איך קוראים לו) 10*3
כתפיים: 2 סופר סט, שכל סופר סט מכיל: 10 לחיצת כתפיים בישיבה ו-10 הרמת משקולות לצדדים בעמידה על בוסו במקביל לרצפה.
יד קדמית: כפיפת מרפקים- 10*3
יד אחורית: פשיטת מרפקים במכונה 10*3
מתח בסופינציה 10*3

אני מקפיד על פלוס קלורי של 300-500 ביום ולפחות 7 שעות שינה (מנסה להגיע למינמום שמונה אבל לפעמים לא יוצא).

תכנית אימונים 3 פעמים בשבוע FBW:
גב: מתח- אחיזת ידיים מקבילות 10*3
מתח- אחיזה רחבה 10*3
חזה: לחיצת חזה מוט אולימפי- 10*3
שכיבות סמיכה על בוסו- 10*3
רגליים: סקוואט 10*3
תרגיל שעובד על האמסטרינג במכונה (אין לי מושג איך קוראים לו) 10*3
כתפיים: 2 סופר סט, שכל סופר סט מכיל: 10 לחיצת כתפיים בישיבה ו-10 הרמת משקולות לצדדים בעמידה על בוסו במקביל לרצפה.
יד קדמית: כפיפת מרפקים- 10*3
יד אחורית: פשיטת מרפקים במכונה 10*3
מתח בסופינציה 10*3

מי עושה מתח בסופינציה אחרי יד קדמית ? חח
תוריד אותו ותוריד את הסטים ליד קדמית ל 2 וליד אחורית ל 1
תוריד את השכיבות סמיכה על בוסו , תעשה רק מתח באחיזת ידיים מקבילות (WTF 9 סטים של מתח?) בתוספת משקל 8X3
לחיצת חזה תוריד ל 8X3 והסופר סט לכתפיים מיותר תעשה פרס 10X2 קליל יחסית כי יש לך 2 לחיצות בתכנית

• פותח/ת השרשור
למה היא לא אפקטיבית?

Back
למעלה תחתית