- פותח/ת השרשור
יש בביצה שומן כולסטרול אפשר לאכול אחד 2 מעדיף שלא , אני לא יאכל גם 8 חלמונים אני אישית גם פחות אוהב*לא קשור לשאלה שלך:
יש סיבה מיוחדת לשמה אתה לא אוכל את החלמון של הביצה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בביצה שומן כולסטרול אפשר לאכול אחד 2 מעדיף שלא , אני לא יאכל גם 8 חלמונים אני אישית גם פחות אוהב*לא קשור לשאלה שלך:
יש סיבה מיוחדת לשמה אתה לא אוכל את החלמון של הביצה?
מה רע בשומן?יש בביצה שומן כולסטרול אפשר לאכול אחד 2 מעדיף שלא , אני לא יאכל גם 8 חלמונים אני אישית גם פחות אוהב
לא אמרתי שרע יש גבול לכמה שומן אפשר לצרוך ואני אישית מעדיף לקחת אותו ממקורות אחרים
אני ממש לא מומחה גדול אבל זה נשמע לא הגיוני.כמה עולה לנו הצ'יט מיל (לא זול)
אני ממש לא מומחה גדול אבל זה נשמע לא הגיוני.
מה שהוא אומר זה שבעצם אנחנו צריכים לשרוף מספר מסוים של קלוריות בשבוע ואז אנחנו נשרוף קילו שומן נקי?
נגיד בן אדם שוקל 85 קילו על 16% שומן. יש לו 13.6 קילו שומן בגוף. שגם זה מאוד לא נכון ולא מדויק כי אני לא מכליל פרמטרים אחרים שמרכיבים את המשקל כמו עצמות, נוזלים, דם וכו' אבל זה בשביל לפשט את הדוגמא.
נגיד שאותו בן אדם עושה שבוע כאסח ויורד קילו שומן בשבוע כמו שנטען בסרטון.
כרגע הוא שוקל 84 עם 12.6 קילו שומן. כלומר 15% שומן. זאת אומרת שהוא ירד 1% שומן בשבוע
אם ככה זה היה עובד אז כל אחד שהיה עושה דיאטת כאסח היה יורד לאחוז שומן נמוך תוך כמה שבועות. ואנחנו יודעים שזה לא עובד ככה והמאמר שפורסם מעליי בדיוק מדבר על זה.
עם זאת, אולי לא הבנתי נכון את הסרטון. אם לא אז אשמח להסבר...