הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה|מעוניין להתחיל חיטוב ויש לי כמה שאלות

razbiton

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
126
57
0
maccbi
היי,
קודם כל פרטים עלי
בן 17 גובה 1.80 התחלתי לפני חמישה חודשים +- מאסה ומ73 עליתי לבערך 85 קילו[משהו כזה]
ועכשיו אני מעוניין להתחיל חיטוב [נמצא על כ 16-17 אחוז שומן ]
עשיתי רוב המאסה AB ורק לאחרונה עברתי ABC.
1)על איזה תוכנית אימונים אתם ממליצים?

שאלה 2 -תזונה.
2)לעשות שבוע תחזוקה לפני או שלא חייב?אם אני לא עושה אני יכול לאבד שריר? חישבתי ו הRMR שלי הוא 2286 על פי מחשבון הRMR במדריך בפורטל.

3)לאחר מכן\ישר לעבור לגרעון קלורי של 300 קלוריות ז"א לאכול 1986 קלוריות ביום ללא אימון?וכל שבוע להוריד עוד 100 קלוריות?או כמה..

4)ביום של אימון הבנתי ששורפים באימון אנאירובי כ 150 קלוריות ואני מעוניין להוסיף אירובי. והבנתי שאת הקלוריות שאני שרוף באימון משקולות ועוד האימון של האירובי אני צריך להשלים נכון?

5)איך אני יודע כמה קלוריות שרפתי באירובי , ללכת על פי מה שכתוב בצג של המכשיר?לרוץ במהירות מסוימת?זמן מסוים.. איך זה בדיוק הולך?

יש צורך ללכת לדיאטנית לבקש תפריט או שאפשר לקחת תפריט מהפורטל פה ולרק לשנות מה שצריך?

תודה רבה!😃

1. הלינארית של ביל סטאר או FBW או AB מהפורטל.
2. לא צריך. בכיוון ההפוך, כשעוברים מחיטוב למסה, צריך לעשות שבוע-שבועיים נייטרלי.
3. תתחיל ממינוס 300, וכשמשקל הגוף נתקע, תגדיל את הגירעון. 100-200 קלוריות כל פעם.
4. כן. אתה צריך לקחת את ההוצאה הקלורית הזאת בחשבון הסופי של היום, ולתכנן בהתאם.
5. תלוי בהמון פרמטרים - עצימות האירובי, הזמן, אפקטים של after burn, ועוד הרבה. יש כל מיני מחשבונים באינטרנט שיכולים לתת הערכות.
6. אתה יכול לקחת תפריט מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
1. הלינארית של ביל סטאר או FBW או AB מהפורטל.
2. לא צריך. בכיוון ההפוך, כשעוברים מחיטוב למסה, צריך לעשות שבוע-שבועיים נייטרלי.
3. תתחיל ממינוס 300, וכשמשקל הגוף נתקע, תגדיל את הגירעון. 100-200 קלוריות כל פעם.
4. כן. אתה צריך לקחת את ההוצאה הקלורית הזאת בחשבון הסופי של היום, ולתכנן בהתאם.
5. תלוי בהמון פרמטרים - עצימות האירובי, הזמן, אפקטים של after burn, ועוד הרבה. יש כל מיני מחשבונים באינטרנט שיכולים לתת הערכות.
6. אתה יכול לקחת תפריט מהפורטל.
קודם כל המון תודה על התגובה.
1.איך אני מתאים לעצמי תוכנית?אני מתלבט בין FBW ל AB?מה הקריטריונים שאני צריך לחשוב עליהם?
5.תוכל לשלוח לי מחשבון כזה?מה זה אומר עצימות האירובי ו אפקטים של AFTER BURN?

תודה רבה!

1. פשוט קח את התכנית שהכי נראית לך. אם אתה שולט בתרגילים המורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, חתירה/מתח/קלין), אז הכי טוב לעשות את הליניארית של ביל סטאר. אם לא, אז פשוט קח משהו מוכן מהפורטל, לא ממש משנה מה.
5. מחשבון לדוגמה:http://www.starmed.co.il/Calculators/Calories.asp. כמובן תיקח בחשבון שמדובר בהערכות גסות. עצימות אירובי = אחוז מהדופק המירבי, אפקטים של after burn = הקלוריות שהגוף ישרוף במשך 24 שעות לאחר האירובי כתוצאה ממנו.

• פותח/ת השרשור
1. פשוט קח את התכנית שהכי נראית לך. אם אתה שולט בתרגילים המורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, חתירה/מתח/קלין), אז הכי טוב לעשות את הליניארית של ביל סטאר. אם לא, אז פשוט קח משהו מוכן מהפורטל, לא ממש משנה מה.
5. מחשבון לדוגמה:http://www.starmed.co.il/Calculators/Calories.asp. כמובן תיקח בחשבון שמדובר בהערכות גסות. עצימות אירובי = אחוז מהדופק המירבי, אפקטים של after burn = הקלוריות שהגוף ישרוף במשך 24 שעות לאחר האירובי כתוצאה ממנו.

אוקי הבנתי כמה שאלות נוספות חח..
.
אימון B
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
3​
6​
גב
2​
8​
2​
6​
יד קידמית
2​
10​
בתוכנית הדאתי אני לא יכול לעשות מקבילים עם משקל בחזה במה להחליף?
ובגב מתח בתוספת משקל במה להחליף?או לעשות בגרביטוןם?
ומה אפשר במקום חתירה?

זה בקשר לתוכנית.

בקשר לאירובי המחשבון שהבאת לא עובד וחיפשתי אחד אחר והלכתי לפי זה- http://www.alternativli.co.il/v/alternative_health/מחשבון-קלוריות-ודיאטה/4794-calories_burned.html
עכשיו הכנתי שמה ריצה מהירות ממוצעת 9 קמש למשך 20 דקות ויצא ששרפתי 185 קלוריות . זה נכון?ו9 קמש זה אומר מהירות 9 על ההליכון?

• פותח/ת השרשור
אפשר עזרה בבקשה?אני מעוניין לתהחיל מחר

מקבילים - אתה יכול להחליף בבנץ' בשיפוע חיובי.
אתה לא יכול לעשות מתח בכלל? תעשה מתח בהתחלה בלי משקל, אח"כ תתחיל להעלות. פולי זה תחליף למתח, אבל תחליף די עלוב. במקום חתירה אתה יכול לעשות עוד מתח. אם לא, אתה תמיד יכול לעשות כל מיני וריאציות של חתירה כמו T-BAR וכדומה.
לגבי האירובי - אין ממש דרך לבדוק אם זה נכון, אבל אתה יכול לקחת את זה בתור הערכה גסה. וכן, 9 קמ"ש אומר מן הסתם 9 על ההליכון.

• פותח/ת השרשור
מקבילים - אתה יכול להחליף בבנץ' בשיפוע חיובי.
אתה לא יכול לעשות מתח בכלל? תעשה מתח בהתחלה בלי משקל, אח"כ תתחיל להעלות. פולי זה תחליף למתח, אבל תחליף די עלוב. במקום חתירה אתה יכול לעשות עוד מתח. אם לא, אתה תמיד יכול לעשות כל מיני וריאציות של חתירה כמו T-BAR וכדומה.
לגבי האירובי - אין ממש דרך לבדוק אם זה נכון, אבל אתה יכול לקחת את זה בתור הערכה גסה. וכן, 9 קמ"ש אומר מן הסתם 9 על ההליכון.
מתח אני עושה 6 ככה לעשות פשוט מקסימום?
מה אני פשוט יעשה חזה ורגליים וגב וכתפיים ואז בגב אני יעשה דדליפט?

אם זה עד כדי כך מפריע לך, אתה יכול לעשות 8.

Back
למעלה תחתית