הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שהתחיל לי ג'ינו בגיל 17 ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
הגיוני שהתחיל לי ג'ינו בגיל 17 ?
אני לא יודע מה לעשות , מבאס רצח
זה גם לא שהשמנתי או משהו , לקחתי רואקוטן (התרופה הזאת לפצעים ) ולקראת החודשים האחרונים זה ניהיה לי ,
הייתי במאזן ניטראלי - חיובי קטן , בקושי עליתי במשקל וזה ניהיה
מישהו יודע למה ? מה יכולה להיות הסיבה ? יכול להיות יותר מידי מוצרי חלב ?
זה באמת מבאס רצח וזה בולט עם חולצות צמודות

יכול להיות היה לך ג'ינו חלש או משהו לא רציני ואז עם הזמן זה נהיה גרוע יותר..
יש מצב שהחלב קשור לזה, אני גם עד לפני חודש בערך הייתי שותה ליטר חלב+ ביום
ונהיה לי גולה בפטמה (אני דיי בטוח שזה בגלל זה כי אין לא השתנה משהו מיוחד בתזונה חוץ מהחלב)

עד כמה גרוע הג'ינו שלך? זה ממש נהיה שדיים או שסתם בפטמה?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות היה לך ג'ינו חלש או משהו לא רציני ואז עם הזמן זה נהיה גרוע יותר..
יש מצב שהחלב קשור לזה, אני גם עד לפני חודש בערך הייתי שותה ליטר חלב+ ביום
ונהיה לי גולה בפטמה (אני דיי בטוח שזה בגלל זה כי אין לא השתנה משהו מיוחד בתזונה חוץ מהחלב)

עד כמה גרוע הג'ינו שלך? זה ממש נהיה שדיים או שסתם בפטמה?

סתם פטמה בולטת לא משהו ממש מוגזם , שמע שאני בלי חולצה לא כל כך שמים לב אבל למשל אני הולך הרבה עם חולצות צמודות ואז זה בולט :(
מבאס רצח
זה יעבור לי ? אני אחד שמתפתח מאוחר כי כמו שהבנת פצעי בגרות התחילו לי לקראת גיל 17 ...
והקטע הוא שלא עליתי במשקל כי ממש פחדתי להשמין עם הרואקוטן עליתי 3 קילו בלחץ ב 5 חודשים אני לא מבין למה זה קרה

סתם פטמה בולטת לא משהו ממש מוגזם , שמע שאני בלי חולצה לא כל כך שמים לב אבל למשל אני הולך הרבה עם חולצות צמודות ואז זה בולט :(
מבאס רצח
זה יעבור לי ? אני אחד שמתפתח מאוחר כי כמו שהבנת פצעי בגרות התחילו לי לקראת גיל 17 ...
והקטע הוא שלא עליתי במשקל כי ממש פחדתי להשמין עם הרואקוטן עליתי 3 קילו בלחץ ב 5 חודשים אני לא מבין למה זה קרה
אני גם בדיוק באותו מצב, לא כזה נורא אבל מציק וכואב.
בכל מקרה היה לי את זה פעם וזה עבר (סביבות גיל 12, עכשיו אני 16) ועכשיו חזר, אז לא יודע יכול להיות שיש לזה
איזשהו טריגר, משהו שגורם לזה... ויכול להיות שזה עניין הורמונלי של גיל ההתבגרות ויכול להיות שזה גם משהו שישאר קבוע.
יש לי ביטוח בריאות דרך מכבי וכל הדברים האלה מכוסים שם, יש מצב שאני אעבור את ה'ניתוח'.
זה לא משהו ממש רציני, אין אשפוז או הרדמה מלאה, רק הרדמה מקומית וזה שאיבה של רקמת השומן עם מחט.

• פותח/ת השרשור
אני גם בדיוק באותו מצב, לא כזה נורא אבל מציק וכואב.
בכל מקרה היה לי את זה פעם וזה עבר (סביבות גיל 12, עכשיו אני 16) ועכשיו חזר, אז לא יודע יכול להיות שיש לזה
איזשהו טריגר, משהו שגורם לזה... ויכול להיות שזה עניין הורמונלי של גיל ההתבגרות ויכול להיות שזה גם משהו שישאר קבוע.
יש לי ביטוח בריאות דרך מכבי וכל הדברים האלה מכוסים שם, יש מצב שאני אעבור את ה'ניתוח'.
זה לא משהו ממש רציני, אין אשפוז או הרדמה מלאה, רק הרדמה מקומית וזה שאיבה של רקמת השומן עם מחט.

אני לא שותה הרבה חלב , בעיקר שוקו אני שותה 2 כוסות ככה ביום ועוד קערת קרנופלקס עם חלב לפעמים ,
קוטג אוכל הרבה מאוד וגבינות גם ...
הניתוח עולה הרבה ? אני יכול לעשות אותו בגיל שלי (17) ?
זה גם כואב בנוסף לזה שזה לא אסתתי

אני לא שותה הרבה חלב , בעיקר שוקו אני שותה 2 כוסות ככה ביום ועוד קערת קרנופלקס עם חלב לפעמים ,
קוטג אוכל הרבה מאוד וגבינות גם ...
הניתוח עולה הרבה ? אני יכול לעשות אותו בגיל שלי (17) ?
זה גם כואב בנוסף לזה שזה לא אסתתי
מוצרים חלביים גם נכנסים לקטגוריה הזאת... אז יכול להיות שזה מזה (יש דעות מנוגדות לגבי החלב, לא בטוח שזה מזה אבל נראה לי שכן.)
בכל אופן, אני לא יודע כמה עולה הניתוח, לפי מה שידוע לי זה בחינם כי אני מכוסה בביטוח, אפשר לעשות את הניתוח הזה גם בגיל 30, אין בעיה.
וכן... זה באמת כואב ומציק, ייתכן ואני גם אעשה אותו.

תקרא קצת על הג'ינו ותראה איפה אתה עומד... אני לא מכיר את הרופא ומשום כך לא ממליץ עליו אבל תקרא קצת על
התהליך. מתוך האתר: "גניקומסטיה קלה מתבטאת רק בהתפתחות יתר של הבלוטה. בבדיקה נראית בליטה באזור הפטמה כאשר שאר דופן החזה תקין.
בגניקוסמטיה קלה די בניתוח הכולל רק את הוצאת הבליטה הפעולה נעשית בחתך בחלק התחתון של גבול הפטמה. מדובר בניתוח בהרדמה מקומית, פשוט יחסית אשר אינו דורש אשפוז."

http://www.moscona.co.il/גניקומסטיה

• פותח/ת השרשור
מוצרים חלביים גם נכנסים לקטגוריה הזאת... אז יכול להיות שזה מזה (יש דעות מנוגדות לגבי החלב, לא בטוח שזה מזה אבל נראה לי שכן.)
בכל אופן, אני לא יודע כמה עולה הניתוח, לפי מה שידוע לי זה בחינם כי אני מכוסה בביטוח, אפשר לעשות את הניתוח הזה גם בגיל 30, אין בעיה.
וכן... זה באמת כואב ומציק, ייתכן ואני גם אעשה אותו.

תקרא קצת על הג'ינו ותראה איפה אתה עומד... אני לא מכיר את הרופא ומשום כך לא ממליץ עליו אבל תקרא קצת על
התהליך. מתוך האתר: "גניקומסטיה קלה מתבטאת רק בהתפתחות יתר של הבלוטה. בבדיקה נראית בליטה באזור הפטמה כאשר שאר דופן החזה תקין.
בגניקוסמטיה קלה די בניתוח הכולל רק את הוצאת הבליטה הפעולה נעשית בחתך בחלק התחתון של גבול הפטמה. מדובר בניתוח בהרדמה מקומית, פשוט יחסית אשר אינו דורש אשפוז."

http://www.moscona.co.il/%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%94

אני במכבי לא יודע אם הם מחסים את זה ...
אתה אולי יודע ?
ואם אני יפסיק לאכול מוצרי חלב (יהיה קצת קשה להגיע לכמות החלבון היומית כנראה אני יקנה אולי אבקת חלבון בשביל זה)
זה יעבור ?

אני במכבי לא יודע אם הם מחסים את זה ...
אתה אולי יודע ?
ואם אני יפסיק לאכול מוצרי חלב (יהיה קצת קשה להגיע לכמות החלבון היומית כנראה אני יקנה אולי אבקת חלבון בשביל זה)
זה יעבור ?
מכבי מכסים אבל אני לא יודע איך זה הולך אצלך, יצא להם לא מזמן ביטוח מיוחד שזה כולל הרבה דברים,
ניתוחים פלסטיים, ועוד כל מיני דברים חשובים. בכל מקרה אני לא יודע על איזה ביטוח אתה אם בכלל,
תבדוק את זה. תתחיל בזה שתלך לרופא תראה מה יש לו להגיד ותראה לאן ממשיכים משם.
לא חושב שזה יעבור אם תפסיק עם מוצרי חלב, אפשר להמעיט כמובן זה לא יהרוג אותך אבל
זה כבר יצא וזה לא יעבור בכזאת קלות... חוץ מזה שאם תעבור ניתוח (כולה שאיבה עם מחט) זה כבר לא יחזור אז כדאי.

http://www.maccabi4u.co.il/373-he/Maccabi.aspx
זה הביטוח שיש לי.. ג'ינו גם נכלל בפנים אבל יש שם משהו מאוד כללי שזה הקטנת שדיים לגברים
וזה הרבה יותר רציני ממה שיש לך ולי, כמעט 100% שלגולה הזו בפטמה זה הרבה יותר זול..

נערך לאחרונה:
שמעו גם לי יש כזה פטמה שפיצית כזאת ולפעמים הפטמה מתקשת אז זה נראה יותר טוב

יש לי גם ג'ינו ?

וכן גם לי רואים את הפטמות בחולצות צמודות
ואני די סובל מזה

אח שלי אמר לי שהיה לו את זה גם (הוא בן 23 ואני עוד מעט 17 ) הוא אמר לי שזה עובר אחרי גיל 18 הוא אמר שגם לו היה את זה והוא סיפר לי על זה שלפעמים זה היה מתקשה וזה היה נראה יותר טוב וכו

מה שיש לי זה ג'ינו ?
וזה יעבור לי כמו שלאח שלי עבר ?

סליחה שהתערבתי באשכול

גם אני על אותו סירה , לא חושב שזה ג'ינו ככה זה ההורמונים בגיל הזה עד גיל 18 אין מה לעשות ניתוח לפי דעתי .

Back
למעלה תחתית