הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון חיטוב בתזונה של צבא...כנסו חברה ותרמו קצת מהידע לחייל 😃

• פותח/ת השרשור izual
  • פורסם בתאריך

izual

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה קצת פרטים אישיים
בן 19 וחצי 1.91 ובאיזור..אני מאמין 105-110 קילו
התחלתי בכיתה י"ב SS ומשמה עברתי ל5/3/1 של ג'ים הגדול...ככה שלפי הרקע אני וחיטוב אף פעם לא הלכנו יד ביד.

הדילמה שלי,רציתי להתחיל חיטוב מאסיבי(נקי,בלי clen וdns ) עכשיו אני לא באמת יכול לספור את הקלוריות שאני לוקח אבל לפי המשקל שלי אני מאמין שזה באיזור ה3000
חוץ מזה שהאוכל זה גמיש יבואו ימים שיהיה לי זמן לאכול כמו שצריך בחדר אוכל וימים שאני פשוט יהיה באיזה עמדה מסריחה או באיזה סיור/יזומה וכו

הבעיה אמיתית זה להרכיב תוכנית אימונים כמו שצריך,חשבתי משהו בסגנון הp90x אבל זה יותר לוקח יותר מידי זמן בימים שאני יכול לדחוס איזה ריצה של 40 דקות בלחץ

עכשיו רציתי לדעת עם יש פה מישהו שהתמודד עם הדילמה שלי והצליח להגיע לתוצואות טובות בשירות קרבי בסדיר...(תמיד אפשר להיות הראשון)

יש לרשותי שתי דאמבלים שכל אחד מגיע ל20 קילו,חבל קפיצה,אילתור למקבילים ומטח ומקום לרוץ

tldr:תוכנית cardio אינטנסיבית בחיטוב

ראיתי שהפורום פה הוא לחברה קצת יותר מתחילים מאיפה שאני מרגיש שאני נמצא,אם אפשר להעביר לפורום המתאים זה יהיה נהדר

אז ככה קצת פרטים אישיים
בן 19 וחצי 1.91 ובאיזור..אני מאמין 105-110 קילו
התחלתי בכיתה י"ב SS ומשמה עברתי ל5/3/1 של ג'ים הגדול...ככה שלפי הרקע אני וחיטוב אף פעם לא הלכנו יד ביד.

הדילמה שלי,רציתי להתחיל חיטוב מאסיבי(נקי,בלי clen וdns ) עכשיו אני לא באמת יכול לספור את הקלוריות שאני לוקח אבל לפי המשקל שלי אני מאמין שזה באיזור ה3000
חוץ מזה שהאוכל זה גמיש יבואו ימים שיהיה לי זמן לאכול כמו שצריך בחדר אוכל וימים שאני פשוט יהיה באיזה עמדה מסריחה או באיזה סיור/יזומה וכו

הבעיה אמיתית זה להרכיב תוכנית אימונים כמו שצריך,חשבתי משהו בסגנון הp90x אבל זה יותר לוקח יותר מידי זמן בימים שאני יכול לדחוס איזה ריצה של 40 דקות בלחץ

עכשיו רציתי לדעת עם יש פה מישהו שהתמודד עם הדילמה שלי והצליח להגיע לתוצואות טובות בשירות קרבי בסדיר...(תמיד אפשר להיות הראשון)

יש לרשותי שתי דאמבלים שכל אחד מגיע ל20 קילו,חבל קפיצה,אילתור למקבילים ומטח ומקום לרוץ

tldr:תוכנית cardio אינטנסיבית בחיטוב

ראיתי שהפורום פה הוא לחברה קצת יותר מתחילים מאיפה שאני מרגיש שאני נמצא,אם אפשר להעביר לפורום המתאים זה יהיה נהדר
המצב שלך בעייתי ולעשות בו חיטוב זה עוד יותר בעייתי. בעיקרון הייתי ממליץ על תרגילים עם משקל גוף ולעלות את העצימות עם הזמן. טווח חזרות של 6-12 עם משקל. לדוגמה, תעשה מתח עם תיק עליך (מקדימה, לא על הגב) ותכניס בו חפצים כמו בקבוקי מים, ספרים, משקולות, אבנים, מה שתמצא לנכון. כנ"ל בשכביות סמיכה. עם המשקולות יד שיש ברשותך תוכל לעשות לאנג'ים, כפיפות מרפקים וגם לחיצת כתפיים.
תקפיד לאכול הרבה חלבון ואל תהיה בגירעון קלורי גדול מידי אחרת לא תתאושש יחד עם האימונים הקרביים.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית