תוכנית חייב לשפר את הניתור על ידי תוכנית

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
אני בן 16 79 ק''ג גובה 1.81 ומעוניין להתחיל עוד חודש SS אני משחק כדורסל , אם אני יגדיל ככה 10-15 ק''ג מסת שריר נטו ויתחזק התוכנית הזאתי תשפר לי את הניתור(אם אני יעשה POWER CLEN)

בתור אחד שניסה לעשות SS ולשחק כדורסל - לא הולך.
תקרא על Vertical jump bible בנוסף, moo בזמנו פרסם מאמר באיזשהו אתר ( עם רקע אדום\ שחור, אם מישהו מכיר ) ובו תרגילים לשיפור הקפיצה.
לי זה נורא עזר.

בתור אחד שניסה לעשות SS ולשחק כדורסל - לא הולך.
תקרא על Vertical jump bible בנוסף, moo בזמנו פרסם מאמר באיזשהו אתר ( עם רקע אדום\ שחור, אם מישהו מכיר ) ובו תרגילים לשיפור הקפיצה.
לי זה נורא עזר.
T-Nation?

ממליץ כמו EMZ בשדרוג קל
תעשה SS או תכנית אחרת עד שתגיע למשקלים סבירים(לפחות 130 דדליפט ו110 סקוואט במשקל גוף שלך) ואז תתחיל אימוני PLY.
כמו רוב הדברים ברוב ענפי הספורט, בלי כוח בסיסי ופיתוח בסיסי של הרגליים אין טעם להתחיל לעשות דברים מסובכים ולהתחיל לנתר.

כדאי גם לשקול להוריד אחוז שומן ל16-19, אני לא יודע מה התפקיד שלך, אבל אני מעריך מהגובה שלא סנטר, זה טווח סביר למשחק 40 דקות לדעתי למישהו שלא סנטר

אתה תראה שתוך 4-5 חודשים אתה במצב גופני מהטובים בקבוצה, גם בזריקה שלך(פרס)

ממליץ כמו EMZ בשדרוג קל
תעשה SS או תכנית אחרת עד שתגיע למשקלים סבירים(לפחות 130 דדליפט ו110 סקוואט במשקל גוף שלך) ואז תתחיל אימוני PLY.
כמו רוב הדברים ברוב ענפי הספורט, בלי כוח בסיסי ופיתוח בסיסי של הרגליים אין טעם להתחיל לעשות דברים מסובכים ולהתחיל לנתר.

כדאי גם לשקול להוריד אחוז שומן ל16-19, אני לא יודע מה התפקיד שלך, אבל אני מעריך מהגובה שלא סנטר, זה טווח סביר למשחק 40 דקות לדעתי למישהו שלא סנטר

אתה תראה שתוך 4-5 חודשים אתה במצב גופני מהטובים בקבוצה, גם בזריקה שלך(פרס)
זה כלכך מעצבן כשאתה מפתח מסת שריר ומשחק כדורסל.
אתה צריך להתרגל מחדש לכוח, זאת אומרת להתחיל קרוב ל50% יכולת.
מה שכן, זה עוזר בזריקות מטווח רחוק.

זה כלכך מעצבן כשאתה מפתח מסת שריר ומשחק כדורסל.
אתה צריך להתרגל מחדש לכוח, זאת אומרת להתחיל קרוב ל50% יכולת.
מה שכן, זה עוזר בזריקות מטווח רחוק.
בסופו של דבר היתרונות עולים על החסרונות.

כל עוד אתה ממשיך לשחק כדורסל ולהתאמן אין פער כי השיפור קטן וההסתגלות של הכוח החדש בספורט מהירה
אם תתאמן כוח ותחזור אחרי תקופה לספורט שלך אז יקח לך קצת זמן

עבודה על הפוסטריאור צין (סקוואט,דדליפט לסוגיו, גוד מורנינג)
עבודה פליאומטרית כולל תנועות של הספורט עצמו, קפיצות, חבל, דוט דריל וכו' יעזרו לך

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה ממשיך לשחק כדורסל ולהתאמן אין פער כי השיפור קטן וההסתגלות של הכוח החדש בספורט מהירה
אם תתאמן כוח ותחזור אחרי תקופה לספורט שלך אז יקח לך קצת זמן

עבודה על הפוסטריאור צין (סקוואט,דדליפט לסוגיו, גוד מורנינג)
עבודה פליאומטרית כולל תנועות של הספורט עצמו, קפיצות, חבל, דוט דריל וכו' יעזרו לך

אז אני יכול לשלב עם אימון שניים פליאומטראי?

בטח חייב
אבל אתה חייב להביא את הסקוואט והדדליפט שלך למספרים גבוהים, כמובן בלי להשמין

לא יודע כמה זה יהיה טוב בשבילך להגיע ל90 קילו,אלא אם כן אתה איכשהו משחק PF..
תעבוד על הקליעה וקואורדינציה עם הכדור.. עדיף מהירות על כוח לקלע\רכז
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית