הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סקוואט בסמית'

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
תקשיבו, אני שוקל לדבר עם המכון שלי ברצינות על העסק הזה, אני לא יודע אם אני יעבור מכון, אבל אני רוצה להבין עד כמה זה קריטי.
בעיקרון אין לי מקום אחר לעשות סקוואט חוץ מבסמית', העמדה של הבנצ' עליון נמוכה מידי, המקבילים גם יחסית נמוכים ואם אני ישים שם מוט, גם לצאת יהיה סיוט, וגם יהיה סיוט כי אנשים יתלוננו שזה מפריע להם, זה ממש יכול לפצוע אותי לעשות סקוואט בסמית'?, תסבירו לי את החומרה של זה, ואני יראה מה אני יעשה לגבי החדר כושר.

את החומרה של זה ? לא חושב שיש חומרה בעניין , רק פשוט עדיף חופשי , אם זה בגלל שבחופשי המוט שוקל יותר ואין עזרה מהמכונה , בכל מיקרה אני לא חושב שזה כזה נורא , והסקוואט הוא עדיין סקוואט , אם תעשה אותו נכון אני מאמין שתראה תוצאות בכל זאת .

תקשיבו, אני שוקל לדבר עם המכון שלי ברצינות על העסק הזה, אני לא יודע אם אני יעבור מכון, אבל אני רוצה להבין עד כמה זה קריטי.
בעיקרון אין לי מקום אחר לעשות סקוואט חוץ מבסמית', העמדה של הבנצ' עליון נמוכה מידי, המקבילים גם יחסית נמוכים ואם אני ישים שם מוט, גם לצאת יהיה סיוט, וגם יהיה סיוט כי אנשים יתלוננו שזה מפריע להם, זה ממש יכול לפצוע אותי לעשות סקוואט בסמית'?, תסבירו לי את החומרה של זה, ואני יראה מה אני יעשה לגבי החדר כושר.

אם תעבוד נכון לפי הדגשים אין שום סיבה שתפצע.

בקשר להבדלים:
בסקוואט חופשי יש יותר אורך מתח בשרירים ויותר טווח תנועה בקרסול.

אל תעשה סקוואט בסמית'...
תעשה לחיצת רגליים. אם אי אפשר לעשות במכון סקוואט ואין לך אפשרות לעבור מכון (כזה שיהיה לך נוח מכל הבחינות) אז תוותר. אני מניח שאתה מחפש מסה אז לחיצת רגליים יכולה להספיק.

אתה יכול לעשות גם אולי FRONT SQUAT, זה יותר קל להרים את המוט לפוזיציה הזו (בפאוור-קלין) או פשוט לשבת מתחת לבנץ' בסוג של "דד-פרונט-סקוואט". אם תשלב דדליפט עם זה, כיסית הכל לדעתי.

פשוט אל תעשה בסמית'
אני הייתי עושה תקופה ממש ארוכה בסמית' ועברתי לעשות חופשי(גם לי אין כלוב ואני מקמבן עם המעמד של הלחיצת חזה) ופשוט זה דברים לגמרי שונים-הרגליים שלי גדלו בחודש וחצי שאני עושה חופשי הרבה הרבה יותר מאשר ב4 חודשים בסמית'..

אם תעבוד נכון לפי הדגשים אין שום סיבה שתפצע.

בקשר להבדלים:
בסקוואט חופשי יש יותר אורך מתח בשרירים ויותר טווח תנועה בקרסול.

גם אם תעבוד לפי הדגשים העומס על הבירכיים עדיין יכול לפגוע בך לטווח הארוך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית