הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss מתאים בשביל פיתוח גוף ?

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
לפי מה שאני יודע ss זה אימון בשביל כוח ולעלות במשקלי עבודה , אני כרגע בחיטוב ועוד חודש מתחיל מה אז חשבתי על התכנית במסה על ss אבל המטרה שלי היא בעיקר פיתוח גוף , אני ממש אשמח לעלות במשקלי עבודה ואני יודע שאני יגיע לזה ב ss( לעלייה מהירה במקלי עבודה , אבל האם האימון הזה עובד יותר על כוח ובקושי על פיתוח גוף שזה המטרה העיקרית שלי . ואיך נראת תכנית ss ? לפי מה שאני יודע התכנית מתבססת על התרגילים , בנץ פרס, פרס , סקאווט , דדליפט,חתירה/מתח .

אשמח לתשובות.

אתה תראה עלייה במאסה הכללית של הגוף, אבל חד משמעית התכנית לא תתרום לך בפיתוח מאסה כמו שתכנית פיצולים תעשה.

למה לא? הרי מעלים בכוח ובמסת שריר.
נכון, השריר מתחזק ובעקבות זה הוא משתנה.
בפיתוח גוף המתאמן עסוק בגדילה פרופורציונאלית, סימטריות, נפח וכו' SS יכולה להביא אותך לנקודה מסויימת אבל בשלבים מתקדמים התוכנית לא תשתלב עם הצרכים של מפתח גוף ברמה בינונית

בפיתוח גוף המתאמן עסוק בגדילה פרופורציונאלית, סימטריות, נפח וכו' SS יכולה להביא אותך לנקודה מסויימת אבל בשלבים מתקדמים התוכנית לא תשתלב עם הצרכים של מפתח גוף ברמה בינונית

אה אוקיי, תודה.

בכל מקרה זאת לא תכנית לטווח ארוך.

מה שכן מפתחי גוף שהתאמנו FBW עבדו עם יותר נפח מאשר SS ושאר תכניות כוח כמו טקסס למשל.

חח תכלס
לא ציפיתי שאני אקבל תשובה שלילית

אוקיי אז אני יעשה AB
יש לכם המלצה לתכנית AB טובה שתגרה טוב את השריר ושאני יעלה במשקלי עבודה ?

כל אחד מתאים תוכנית לפי מה שיותר נראה לו.
הבסיס זה אותו בסיס. מספר חזרות 8-12 בערך וארבעה סטים בתרגיל

בכל מקרה זאת לא תכנית לטווח ארוך.

מה שכן מפתחי גוף שהתאמנו FBW עבדו עם יותר נפח מאשר SS ושאר תכניות כוח כמו טקסס למשל.

אז איזה תכנית כן תתאים למפתח גוף טבעי ? כי כרגע אני עובד ביל סטאר ועוד מאט עובר לטקסס , מה אפשר לעשות על מנת שכן תהיה פרופורציה בגוף כמו של מפתח גוף ? תודה .

אני לא מסכים.

יש פיצולים יותר שפויים כמו עליון\תחתון.

לא צריך להסחף ולהגיע למכון 5 פעמים בשבוע.

ועם כל הכבוד כשאני מסתכל מסביב על המפצל הממוצע בחדר כושר אף אחד מהם לא נראה בהכרח מרשים או גדול בצורה אחרת מאנשים כאן שעושים תוכניות כוח (ואני לא מדבר על בני 12 שהתחילו להתאמן רק לפני שבועיים).

אני לא מסכים.

יש פיצולים יותר שפויים כמו עליון\תחתון.

לא צריך להסחף ולהגיע למכון 5 פעמים בשבוע.

ועם כל הכבוד כשאני מסתכל מסביב על המפצל הממוצע בחדר כושר אף אחד מהם לא נראה בהכרח מרשים או גדול בצורה אחרת מאנשים כאן שעושים תוכניות כוח (ואני לא מדבר על בני 12 שהתחילו להתאמן רק לפני שבועיים).
זה אומר שהם סתם קיבלו תוכנית מהמאמן והם לא באמת מבינים בתזונה או אימונים.
אני מגיע 5 פעמים בשבוע, ליצן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית