הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ss מתאים בשביל פיתוח גוף ?

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
לפי מה שאני יודע ss זה אימון בשביל כוח ולעלות במשקלי עבודה , אני כרגע בחיטוב ועוד חודש מתחיל מה אז חשבתי על התכנית במסה על ss אבל המטרה שלי היא בעיקר פיתוח גוף , אני ממש אשמח לעלות במשקלי עבודה ואני יודע שאני יגיע לזה ב ss( לעלייה מהירה במקלי עבודה , אבל האם האימון הזה עובד יותר על כוח ובקושי על פיתוח גוף שזה המטרה העיקרית שלי . ואיך נראת תכנית ss ? לפי מה שאני יודע התכנית מתבססת על התרגילים , בנץ פרס, פרס , סקאווט , דדליפט,חתירה/מתח .

אשמח לתשובות.

לפותח האשכול - לא, להוסיף 100 קילו לסקוואט והדדליפט שלך זה חרטא אין שום קשר בין כוח למסת שריר...
לעשות כתף צפון מערבית ל3X12 עם 37 שניות מנוחה בין לבין, תוך כדי שאתה מתרכז ממש חזק בחלק הקונצנטרי זה הרבה יותר אפקטיבי לבניית מסת שריר בכל הגוף
כשמוסיפים משקל לסקוואט זה לא מוסיף מסת שריר זה מוסיף רק שומן. תראה את כל מתאמני הכוח. כולם סתם שמנים, אם אתה מוריד מהם את השומן הם שחיפים. ותראה את כל המפצלים בחדר כושר שלך, כולם חיות.

איזה כיף, שרשור ההנפצות הגדול
שמע אני לא חושב שאתה צריך לצחוק על ילדים ששואלים תשאלות האלה אם ss טוב למסה מכיוון שבאמת כל אחד אומר משהו אחר וזה נורא מבלבל , אני רק אחרי שניסיתי וראיתי את התוצאות של אימוני כוח יכול להגיד בוודאות שבתור מתחיל זאת התכנית הכי טובה אבל בתור אחד שלא ניסה אף פעם אני באמת מרחם עליו כל אחד אומר משהו אחר וזה נורא מבלבל .

שמע אני לא חושב שאתה צריך לצחוק על ילדים ששואלים תשאלות האלה אם ss טוב למסה מכיוון שבאמת כל אחד אומר משהו אחר וזה נורא מבלבל , אני רק אחרי שניסיתי וראיתי את התוצאות של אימוני כוח יכול להגיד בוודאות שבתור מתחיל זאת התכנית הכי טובה אבל בתור אחד שלא ניסה אף פעם אני באמת מרחם עליו כל אחד אומר משהו אחר וזה נורא מבלבל .
אני לא יורד על ילדים שלא התאמנו בחיים ושואלים שאלות, כי זה לגיטימי לחלוטין
אני יורד על אלה שכן התאמנו והם טוענים שהם מבינים בנושא, אבל אומרים שטויות במיץ.
מי שלא טוען שהוא יודע לא עושה מעצמו צחוק. אלה שממליצים כביכול מתוך ידע ומקשקשים, כן עושים מעצמם צחוק.

אני אישית עשיתי SS והגעתי למשקלים ממוצעים אבל אני ממליץ לך להתחיל AB/C עם אלמנטים של כוח ואז חודש אחרי עם יותר היפטרופיה גם במרכזיים
ממש לבנות תוכנית AB/C ולעשות במרכזיים 2X5 בערך ואז את כל שאר התוכנית עם 12~15 חזרות ככה לחודש ואז במרכזיים לעשות 2X15 וזה יהיה נחמד לדעתי 😃

לשאלה SS לא מתאימה לBB

SS נועדה לחזק אותך ולבנות לך בסיס בתרגילי בסיס
הפורופרציה שלה מבחינת פלג גוף עליון/תחתון לא אידיאלי, אתה תשתפר מאוד בפלג גוף תחתון וגב בעיקר

התנאי שלה או של כל תוכנית כוח למתאמן מתחיל/בינוני היא עבודה בעצימות גבוה (משקלים כבדים) והתקדמות ליניארית
תנאי זה רוב המתאמנים לא מקיים ולכן התוכנית לא תתאים לרוב המתאמנים (שלא עומדים בתנאי)

לכן האופציה השניה היא במקום לעבוד בעצימות גבוה היא להוסיף נפח (עוד תרגילים)
הוספת עוד תרגילים וסטים/חזרות אפשרית רק באם תפצל כיוון שאי אפשר להתאמן 5 שעות FBW זה לא יהיה יעיל

מה שאתה יכול לעשות זה לבצע SS ולאחריה 5X5 ליניארית, ולהוסיף את תרגילי העזר שבתוכנית/בגליון אקסל של מדקאו
ואחרי שתתקדם למשקלי עבודה סבירים להתחיל לפצל בתנאי שאתה מקיים את התנאי ^

אם לא אתה יכול לבחור AB מהפורטל

אני מסכים עם MOO , המטרה של SS זה לחזק את כול הגוף (בדומה ל FBW ) על מנת לבנות יסוד חזק ויציב לגוף שיוכל בהמשך לעבור לתוכנית יותר מבודדת בסגנון BB ..

ואי ואי הפורום השתגע , כל הזמן שמישהו וגם אני פתחו דיון בנושא " איזה תכנית לעשות אחרי ss למסה" אף אחד לא רצה להקשיב כולם אל תעשה פיצולים התחלתם לרדת על אנשים ומה לא, ועכשיו אתם מתהפכים 180 מעלות , ואחרי זה עוד אומרים לאנשים להפסיק לחפור על הנושא :S חוץ מלשגע ולבלבל אנשים לא עשיתם כלום עד עכשיו ( מצטער להגיד את זה אבל זה המצב )

לשאלה SS לא מתאימה לBB

SS נועדה לחזק אותך ולבנות לך בסיס בתרגילי בסיס
הפורופרציה שלה מבחינת פלג גוף עליון/תחתון לא אידיאלי, אתה תשתפר מאוד בפלג גוף תחתון וגב בעיקר

התנאי שלה או של כל תוכנית כוח למתאמן מתחיל/בינוני היא עבודה בעצימות גבוה (משקלים כבדים) והתקדמות ליניארית
תנאי זה רוב המתאמנים לא מקיים ולכן התוכנית לא תתאים לרוב המתאמנים (שלא עומדים בתנאי)

לכן האופציה השניה היא במקום לעבוד בעצימות גבוה היא להוסיף נפח (עוד תרגילים)
הוספת עוד תרגילים וסטים/חזרות אפשרית רק באם תפצל כיוון שאי אפשר להתאמן 5 שעות FBW זה לא יהיה יעיל

מה שאתה יכול לעשות זה לבצע SS ולאחריה 5X5 ליניארית, ולהוסיף את תרגילי העזר שבתוכנית/בגליון אקסל של מדקאו
ואחרי שתתקדם למשקלי עבודה סבירים להתחיל לפצל בתנאי שאתה מקיים את התנאי ^

אם לא אתה יכול לבחור AB מהפורטל
אני בדיוק במצב שאתה מתאר , לאיזה תכנית לעבור ? אני חשבתי על 5/3/1 boring but big ( לפיתוח גוף כמובן ) אתה חושב שהתכנית טובה או שיש לך המלצות אחרות ? תודה

נערך לאחרונה:
ואי ואי הפורום השתגע , כל הזמן שמישהו וגם אני פתחו דיון בנושא " איזה תכנית לעשות אחרי ss למסה" אף אחד לא רצה להקשיב כולם אל תעשה פיצולים התחלתם לרדת על אנשים ומה לא, ועכשיו אתם מתהפכים 180 מעלות , ואחרי זה עוד אומרים לאנשים להפסיק לחפור על הנושא :S חוץ מלשגע ולבלבל אנשים לא עשיתם כלום עד עכשיו ( מצטער להגיד את זה אבל זה המצב )
לא הבנת משהו
מה שרן (MOO) מדבר עליו זה BB
לא מעבר משחיף לגדול וחזק
שחיף שהרגע דרך פעם ראשונה בחדר כושר הוא לא באדיבילדר והוא לא צריך תוכנית BB כי תוכניות BB הן ספציפיות
כשאתה באדיבילדר אתה כבר לא צריך SS, אסאס זה הבסיס. זו לא תוכנית בילדינג
אבל מה שכן בכל תוכנית בילדינג טובה צריך להיות את עיקרון ההתקדמות בתרגילי הבסיס
אם אתה שחיף ואתה רוצה מתישהו להיות באדיבילדר אז כן, SS זה רעיון טוב להתחלה (או כל דבר אחר שיוסיף לך מאה קילו לסקוואט\דדילפט, פשוט SS זו התוכנית הכי אידיאלית לזה)

רן תקן אותי אם הבנתי אותך לא נכון.

לא הבנת משהו
מה שרן (MOO) מדבר עליו זה BB
לא מעבר משחיף לגדול וחזק
שחיף שהרגע דרך פעם ראשונה בחדר כושר הוא לא באדיבילדר והוא לא צריך תוכנית BB כי תוכניות BB הן ספציפיות
כשאתה באדיבילדר אתה כבר לא צריך SS, אסאס זה הבסיס. זו לא תוכנית בילדינג
אבל מה שכן בכל תוכנית בילדינג טובה צריך להיות את עיקרון ההתקדמות בתרגילי הבסיס
אם אתה שחיף ואתה רוצה מתישהו להיות באדיבילדר אז כן, SS זה רעיון טוב להתחלה (או כל דבר אחר שיוסיף לך מאה קילו לסקוואט\דדילפט, פשוט SS זו התוכנית הכי אידיאלית לזה)

רן תקן אותי אם הבנתי אותך לא נכון.
לא יודע מה לגבי רן
אני מסכים איתך ב300%

הכל תלוי בתנאי, מי שלא יעבוד עצים שלא יעשה תוכניות כוח
מי שכן תוכנית כוח תבנה לו בסיס טוב לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית