הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עולה במסה והתאבון גדל

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום כולם אני כבר כמה חודשים במסה עולה יחסית יפה ונקי אבל מיום ליום התאבון שלי גדל אני מסוגל לאכול כמו חייה אבל אני רוצה לעלות נקי...
יש משו לעשות? זה הגיוני?

הגיוני מאוד גם אני שהתחלתי מאסה בעבר התחלתי בפלוס קלוריות של 600 והייתי הולך לישון רעב WTF
יום אחרי כבר הגדלתי ל 2000 🤡

• פותח/ת השרשור
הגיוני מאוד גם אני שהתחלתי מאסה בעבר התחלתי בפלוס קלוריות של 600 והייתי הולך לישון רעב WTF

חחח עכשיו ברצינות אחי אני אוכל טוב ודי הרבה אפשר להגיד ומוצא את עצמי רעב בין ארוחות ואני אוכל כמעט כל שעתיים וחצי שלוש

אני הגבתי ברצינות אני מבין אותך לגמרי גם אני שאלתי את עצמי אז למה אני אמור להיות רעב במאסה ???

אני הגבתי ברצינות אני מבין אותך לגמרי גם אני שאלתי את עצמי אז למה אני אמור להיות רעב במאסה ???
תגיד לא נמאס לך להיות טרול? ואם אתה רציני אתה ממש דביל גמור,זה לא האשכול הראשון שאתה מתנהג ככה

בקשר לנושא של האשכול אין מה לעשות אתה רוצה לעלות נקי אתה תצטרך לאכול נקי אם תאכל הרבה קלוריות מעל מה שצריך אתה תסבול מזה ושאני אומר לסבול זה עלייה גדולה בשומן שבחיטוב יקח לך זמן להוריד :(

• פותח/ת השרשור

תגיד לא נמאס לך להיות טרול? ואם אתה רציני אתה ממש דביל גמור,זה לא האשכול הראשון שאתה מתנהג ככה

בקשר לנושא של האשכול אין מה לעשות אתה רוצה לעלות נקי אתה תצטרך לאכול נקי אם תאכל הרבה קלוריות מעל מה שצריך אתה תסבול מזה ושאני אומר לסבול זה עלייה גדולה בשומן שבחיטוב יקח לך זמן להוריד :(
מסכים איתך!!
עכשיו תגיד לי כשעולים במאסה ומיוחד באחוז שריר החילוף חומרים גדל? כיריבו זה הגיוני שאני צריך לאכול יותר כי אני שורף יותר לא?

אני במאסה..ואני אוכל כמובן מפגרת של אוכל ונשאר רעב.
ברור שהגיוני שצריך לאכול יותר...ואני לא יודע לגביי החילוף החומרים-אני אישית מחרבן בצרורות אבל לדעתי זה יותר קשור לליטר וחצי חלב שאני שותה כל יום..

ברור שהגיוני שצריך לאכול יותר...ואני לא יודע לגביי החילוף החומרים-אני אישית מחרבן בצרורות אבל לדעתי זה יותר קשור לליטר וחצי חלב שאני שותה כל יום..
תתחיל עם זה שתפסיק לשתות חלב ותכניס אוכל.
תתחיל לאכול יותר חיטה מלאה ולצרוך מספיק סיבים תזונתיים ...תכניס ירקות לתפריט .
אם אחרי כל זה אתה רעב תתחיל לקצץ בפחמימות לטובת שומן.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר עכשיו? נב א הבנתי מילה ממה שרשמתה

תכניס את רוב הפחמימות מאורז ושיבולת שועל זה יסתום לך את התאבון, ואל תשכח לשתות הרבה בגלל הסיבים

• פותח/ת השרשור
תכניס את רוב הפחמימות מאורז ושיבולת שועל זה יסתום לך את התאבון, ואל תשכח לשתות הרבה בגלל הסיבים
וואלה יותר משביע אותי לחם חיטה מלאה והכי הרבה שיבולת שועל כל בוקר 150 גרם יוצא לי בול

מה הקשר עכשיו? נב א הבנתי מילה ממה שרשמתה
נתתי לך דוגמא שזה נורמלי והגיוני ביותר שתהיה רעב בזמן מאסה

תתחיל עם זה שתפסיק לשתות חלב ותכניס אוכל.
תתחיל לאכול יותר חיטה מלאה ולצרוך מספיק סיבים תזונתיים ...תכניס ירקות לתפריט .
אם אחרי כל זה אתה רעב תתחיל לקצץ בפחמימות לטובת שומן.
אני אוכל הרבה ירקות ופירות כל יום..בצהריים אני אוכל קערה של סלט ירוק,פלפל אדום וחצי אבוקדו.
במהלך היום אני אוכל הרבה פירות(תותים,תפוזים מהגינה ובננות)ודייסת שיבולת שועל.
ואני רעב תחת חח

אף אחד לא אמר ש3000 קלוריות לאדם שעובד או לומד זה רף שקשה מדי לעבור אותו.
מספיק בשתיית ליטר וחצי של חלב בשביל לקבל 1000 קלוריות ובשעה וחצי אח"כ להשתין 90 אחוז ממנו (חלב מורכב מ88% מים).
חלב זה "קסם" של קלוריות ולכן לשלב אותו בתפריט של 3K קלוריות לא ישביע כמו 3K של אוכל "מוצק".

סביר להניח שאינך שונה בחילוף החומרים שלך והדבר תלוי רק בתפריט שלך דהיינו או שתעלה את כמות הקלוריות ב1K כפי שעושים ב ½ GOMAD.
או שתנסה בהחלפת החלב בארוחות מוצקות, ואם הינך עדיין מרגיש רעב אין שום בעיה לדעתי לאכול יותר.

ממש קשה לי לדחוף אוכל מוצק בכמויות שאני צריך,בגלל זה אני שותה המון חלב..
אתה מבין שאתה סותר את עצמך ? אתה רעב "תחת" וקשה לך לדחוף אוכל מוצק .
נירא לי שאתה פשוט לא שותה מספיק מים ושאתה מיובש

אתה מבין שאתה סותר את עצמך ? אתה רעב "תחת" וקשה לך לדחוף אוכל מוצק .
נירא לי שאתה פשוט לא שותה מספיק מים ושאתה מיובש
העניין הוא,כשאני מכניס לתוכי בשר תוך חצי שניצל אני נהיה שבע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית