הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום מאיפה אני יכול להשיג נעלי פאוורליפטינג מעדיף מהארץ ולא להיסתבך עם ח"ול תודה מראש על העזרה

• פותח/ת השרשור
סקוואט תודה רבה על העזרה פשוט הכשיו התחלתי לעבוד חזק על הרגליים rm10-150 והנעליים שלי לא מתאימות לסקווט לא רוצה להחליק ולגרום לפציעה מיותרת שאני יכול בכמה מאות שקלים לבטל אותה ושוב תודה

אז ככה -
הנעל חייבת להיות חזקה, צמודה/הדוקה לרגל (המידה ממש חשובה שאפילו תהיה טיפה לוחצת) שהרגל לא תוכל לזוז בפנים.
הסוליה חייבת להיות קשיחה.
בפאוורליפטינג מקובל שהנעל תהיה נמוכה מאד וללא עקב.
בweightlifting הנעל עם עקב ועדיין די נמוכה.
ללא עקב זה יתרון בדדליפט ועקב קטן הוא יתרון בסקוואט.
אני אישית רכשתי ומתאמן עם adistar 2008 דגם שיוצר עבור האולימפיאדה האחרונה, אני מתעסק בפאוורליפטינג אבל בגלל שהסקוואט הוא החלק הכי חלש אצלי העדפתי נעל שתתמוך בסקוואט.
http://www.pullum-sports.co.uk/clot...adistar-2008-weightlifting-shoe/prod_527.html
מדדתי אצלם בחנות את הנעליים ורכשתי אצלם.

בנוסף קניתי השבוע נעליים שאולי יתאימו יותר לדדליפט nike low blazer נעליים ממש ממש נמוכות וקרובות לרצפה יותר מהאולסטאר ויותר נמוכות מהנעליים של ההרמת משקולות, הן שטוחות עם סוליה שנראית לי קשה (אבל פחות קשה מהסוליה של הנעליים של ההרמת משקולות).קניתי אותם במגה ספורט.

בגדול תבחר במה אתה רוצה יותר לתמוך סקוואט או דדליפט (עקב או בלי עקב) ואז אעזור לך לבחור קצת מהדגמים שיצא לקרוא עליהם.

אתה יכול להעלות את נעלי הנייק? נשמע מעניין.

• פותח/ת השרשור
כן זה הנתונים שלי רק הכשיו אני 74 קג אני רציתי להיתחרות השנה אבל בסוף זה כניראה ידחה לשנה הבאה

150 rm 10
אמור לצאת בידיוק rm 1 200
וrm 5 של 178
165 rm 6 אמור להיות 192 rm 1

קצת מוזרים ההבדלים,אולי אתה לא הוצאת את מקסימום היכולת ב 185?
יש לך סרטונים?

• פותח/ת השרשור
במכון שלי אין כלוב אני לוקח את המוט מהספת חזה אז רק ההוצאה וההחזרה של המוט לוקחת לי מלא כוח אז המדידות שלי אין לא הכי אפקטיביות שיש ה rm- 10 שלי לא מדוייק כי אני שומר כוח להחזיר את המוט אתה לא רוצה ליפול עם 150 קילו גגם כל החברים שלי מפחדים לישמור עליי בגלל זה אני גם מחפש מכון כושר חדש . בהומפלייס עשור לשים על המוט מעל 180 קילו כי אחרת הוא מתעקם

• פותח/ת השרשור
אם היה לי נעליים מתאימות הייתי הולך על 200 אפילו קצת יותר עד שaviad the coatch ימיליץ על איזה זוג נחכה קצת

• פותח/ת השרשור
הרבה אנשים שוכחים שבודי בילדרים הם לא פאוורליפטרים אני אישית עובד על הגדלת מסה ולא על הגדלת כוח זה כבר בא עם הזמן ומיומנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית