הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נעליים

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום מאיפה אני יכול להשיג נעלי פאוורליפטינג מעדיף מהארץ ולא להיסתבך עם ח"ול תודה מראש על העזרה

המשקלים שלך מאוד מרשימים אם ככה, אכפת לך לצלם סירטון?
עם איזה נעליים אתה עובד כרגע?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני לא מכיר את חבריי האתר אישית ולפי מה שראיתי בתמונות סירטונים הרוב פה ילדים אני אוכל כרגע בסייקל 230 גרם חלבון ובין 380-420 פחמימות בדכ כלל אוכל לפניי אימון 200 חזה עוף ו2 כוסות אורז אני חיי מכון כושר כל היום לפני האימון אני רואה סרטים של האליל שלי כולמן כדיי להבין שוב כמה אני הולך ליסבול באימון ולפני השינה אני עוצם את העניים וסופר סקואטים טוב הבנתם אני חולה חחחח

אלו הנעליים
וזה המק"ט nike blazer low 343872 001
הסוליה שטוחה לגמרי והם ממש נמוכות אפילו שקשה לראות את זה בתמונה.

לדעתי הם יהיו טובות, יש לי אותם אבל עדיין לא נעלתי אותם ככה שזה עדיין לא עוזר לך הרבה.

קבצים מצורפים

• nike blazer low 343872 001.jpg
    nike blazer low 343872 001.jpg
    KB 7 · צפיות: 210
reshos123 בן כמה אתה ילדון של אמא ואם אפשר כמה אתה rm 10 סקוואט

ילדה חמודה שכמוך אני לא עובד ל10 חזרות בסקוואט
וגם את לא היית עובדת ל10 חזרות אם היית עובדת כמו שצריך

נ.ב בוא נרד מהנימה של הסתלבט, אין לה צורך, אבל גם אין צורך שתחרטט

נערך לאחרונה:
אני לא מסכים עם הדיבור והגישה של roiy colman, גם אם אתה לא אוהב את התגובה שמישהו כתב לך תענה לו בכבוד. אבל reshos123 באמת שיש לך הרבה הודעות בפורום אבל לא מצאתי אף סרטון שלך אז או שאתה עושה הרבה ולא מעלה סרטונים או שאתה סתם מבלבל ת'ביצים.

אני לא מסכים עם הדיבור והגישה של roiy colman, גם אם אתה לא אוהב את התגובה שמישהו כתב לך תענה לו בכבוד. אבל reshos123 באמת שיש לך הרבה הודעות בפורום אבל לא מצאתי אף סרטון שלך אז או שאתה עושה הרבה ולא מעלה סרטונים או שאתה סתם מבלבל ת'ביצים.

אל תתיחס אליי, אני סתם חרטטן ושחיף מסריח, ובכל מקרה לא זכור לי שדיברתי על עצמי או על משקלים שאני עושה.

• פותח/ת השרשור
reashos אתה התחלת עם הדיבור אתה בא לפורום כדיי להתווכח אני לא אם אתה רוצה אני מוכן ששנינו נעלה סירטון ואז חבריי הפורום יחליטו מי טב יותר אבל בטח אתה לא תירצה לעשות לעצמך בושות

איך זה משנה את העובדה שהוא צודק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית