עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא שאם תעשה את זה לא תגיע לתוצאות
זה שאם תעשה את זה,ואם לא,אתה תגיע לאותם תוצאות
זה כמו שבילדרים קונים פסטה מחיטה מלאה ומשלמים על זה עוד כסף?אם הם יקנו פסטה רגילה הם יפתחו פחות שריר או שתוצאות בדיקות הדם שלהם יפלו לקרשים? לא..אבל הם מבזבזים יותר כסף
נכון גם בילדרים אוכלים כל 3 שעות..אם הם לא יאכלו כל 3 שעות..מה יקרה?לא יקרה כלום..אבל הם סתם אוהבים להקשות על עצמם..בדיוק כמו שאתה אומר פה עכשיו..וסלח לי אדוני,לדעתי אין לך 20 שנה ותק באימונים כדי שמישהו פה אפילו יחשוב להקשיב לך ולא למחקר..שיהיה לך,דבר איתי
הא, לא יודע... סתם פשוט זה מה שעלה לי לראשאז למה דווקא פרי?
באמת? זה משפר ביצועים?לחיטה מלאה (ערך גליקמי נמוך) יש הרבה מאוד יתרונות במיוחד לספורטאים (משפר ביצועים,תחושת שובע,יותר אנרגיות) ועל זה יש מחקר אם אתה רוצה אני יביא לך זה מהפורטל.. אז להחליף דברים כמו פסטה רגילה בפסטה חיטה מלאה שווה את הכסף..
אוי ואבוי...אני אפילו לא יודע איפה להתחיל איתך.....הבנתי אדון במבה בילדרים הם קישקוש והם מגיעים לתוצאות בפוקס .. אהה כןן לא נקשיב להם רק לדפי נייר ולמחקרים שהשד יודע מי עומד מאחורהם ומה המטרה שלהם באמת..כנראה המשפט "אין חכם כבעל נסיון" גם לא נכון כי הוא לא מגובה במחקר ... שיהיה ככה. 😃
באמת? זה משפר ביצועים?
בוא תוכיח לי.+תוכיח לי שזה מביא יותר אנרגיה
אוקיי אז פה יש 2 מחקרים שסוטרים אחד את השניhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16286667
ציטוט מתוך המאמר בפורטל -
"תוספת שאולי תשמע אבסורדית לחלקכם, מספר "מחקרים" תמכו בפחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה לאחר האימון כאשר זו תהיה אידאלית להתאוששות של הגוף. הקבוצה של Erith מצאה שאין הבדל בין אנשים שצרכו פחמימה עם אינדקס גליקמי נמוך לכאלו שצרכו פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה על הביצועים באימון ביום שלמחרת [26]. במחקר דומה ואף מפתיע של Stevenson, ראו בדיוק את ההפך, שמתאמנים אשר צרכו פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך שיפרו את הביצועים שלהם בניגוד לאלו שצרכו פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה [27]"
קראתי את המחקר של stevenson והם לקחו 2 קבוצות לקבוצה אחת נתנו תפריט שלם שמורכב מפחמימות בעל ערך גליקמי נמוך ולקבוצה השנייה פחמימות בעל ערך גליקמי גבוהה והקבוצה עם התפריט של הערך גליקמי נמוך שיפרה ביצועים.. (יכול להיות שאני לא מדייק בפרטים אני לא כל כך זוכר)