הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אני מחברת שלושה מסכי טלוויזיה למכשיר אחד?

אני פוחד לשאול אבל אני אשאל בכל זאת
איזה משחקים אתם משחקים שאתם צריכים מחשבים כל כך חזקים ?

• פותח/ת השרשור
אצלי זה כל הזמן משתנה במאניות בין המחשב לסוני.
בפעם האחרונה התמכרתי לgw2 ועשיתי כמה מבחני נסיעה על ריפט.
אבל פרשתי קצת לטובת הסוני, הייתי משחקת פולאאוט, קול אוף דיוטי בלאק אופס, קילזון,וונקוויש, תקופה בסקיירם, והיום מעבירה את הזמן עד לאמצע החודש שגוד אוף וור יוצא עם האבי ריין, שזה משחק חולה.
ושכחתי את כל המשחקים של פיר ובאטמן.✌️

נערך לאחרונה:
אני פוחד לשאול אבל אני אשאל בכל זאת
איזה משחקים אתם משחקים שאתם צריכים מחשבים כל כך חזקים ?
חוץ מזה שאני משחק במשחקים בסגנון שליאור (פסיכו) רשם, אני גם מקודד סרטים, מתכנת, מריץ כמה מכונות וירטואליות, מאבטח מידע (האקר נשמע לא חוקי, מאבטח מידע אחלה) ועוד המון...
משחקים זה בכלל לא ביג דיל (ביחס למספר מסכים ומה שאני עושה), מחשב ב-5000-6000 יספיק למשחקים כבדים עם מסך אחד, בלי OC מיותר ומערכי SLI ו-CFX שלא נחוצים ולא משתלמים, אבל בהרבה מסכים המחיר עולה משמעותית, ובקידוד וכל הדברים שאני מפעיל עוד יותר.
את מוזמנת לפנות לקהילת HWZONE בפורום מפרטי מחשב או ל-FXP לאותו פורום (FXP בדרך כלל ליצנים, אבל מפרטי מחשב שם ברמה די טובה, ניהלתי שם בעבר. גם שאר קטגוריית חומרה אחלה, אבל ברמה נמוכה מ-HWZONE), שם יבנו לך מפרט משתלם בניצול מעולה של התקציב (אל תשכחי טופס בשניהם, המון שוכחים וזה מושך זמן כי לא עונים בלי זה).
כמו כן את מוזמנת לפנות אליי בפרטי, אשמח לעזור.
כמו שרשמתי- הייתי מנהל מפרטי מחשב ב-FXP וזה בכיף הגיע ל-400-500 מפרטים בשבוע, יש לי אחלה ניסיון בזה (הייתי גם מביא 100~ מפרטים בשבוע ב-HWZONE).

חוץ מזה שאני משחק במשחקים בסגנון שליאור (פסיכו) רשם, אני גם מקודד סרטים, מתכנת, מריץ כמה מכונות וירטואליות, מאבטח מידע (האקר נשמע לא חוקי, מאבטח מידע אחלה) ועוד המון...
משחקים זה בכלל לא ביג דיל (ביחס למספר מסכים ומה שאני עושה), מחשב ב-5000-6000 יספיק למשחקים כבדים עם מסך אחד, בלי OC מיותר ומערכי SLI ו-CFX שלא נחוצים ולא משתלמים, אבל בהרבה מסכים המחיר עולה משמעותית, ובקידוד וכל הדברים שאני מפעיל עוד יותר.
את מוזמנת לפנות לקהילת HWZONE בפורום מפרטי מחשב או ל-FXP לאותו פורום (FXP בדרך כלל ליצנים, אבל מפרטי מחשב שם ברמה די טובה, ניהלתי שם בעבר. גם שאר קטגוריית חומרה אחלה, אבל ברמה נמוכה מ-HWZONE), שם יבנו לך מפרט משתלם בניצול מעולה של התקציב (אל תשכחי טופס בשניהם, המון שוכחים וזה מושך זמן כי לא עונים בלי זה).
כמו כן את מוזמנת לפנות אליי בפרטי, אשמח לעזור.
כמו שרשמתי- הייתי מנהל מפרטי מחשב ב-FXP וזה בכיף הגיע ל-400-500 מפרטים בשבוע, יש לי אחלה ניסיון בזה (הייתי גם מביא 100~ מפרטים בשבוע ב-HWZONE).

איזה תוכנות אתה בונה שאתה צריך מחשב באלפי שקלים ? אני מתכנת C# על לפטופ עם I3 וכרטיס מסך מובנה והכל סבבה

איזה תוכנות אתה בונה שאתה צריך מחשב באלפי שקלים ? אני מתכנת C# על לפטופ עם I3 וכרטיס מסך מובנה והכל סבבה
דברים שלא אפרט עליהם כאן, אבל תוכנות כבדות. חוץ מזה שאני גם מריץ משחקים כבדים ומקודד, שזה העיקר.
רואים שהיית מנהל ב FXP 🤡
כן עחי, למה לא לדחוף SLI של GTX690 בשביל להריץ על 3 מסכים!

דברים שלא אפרט עליהם כאן, אבל תוכנות כבדות. חוץ מזה שאני גם מריץ משחקים כבדים ומקודד, שזה העיקר.

כמו שאמרו קודם בלי תמונה אין אמונה
תמשיך להיות האקר או מתכנת או לוחם בפשע בשעות הפנאי אם כל כך קשה להגיד מה אתה מתכנת כבר

דבר ראשון מה מיותר בOC בוא תסביר ?
ולמה לא לדחוף ? כי אין כרטיס בודד שיריץ לך על רזולוציה 5040x1050 במשחקים החדשים על FPS גבוהה

בוא נגזים עוד קצת. 40 אלף !

ב 4 וחצי אלף אפשר לקנות:
CoolerMaster Silent Pro Black 500W
Intel H77-D3H-USB 3.0 GIGABYTE
Intel®Core i7 3770 3.4Ghz 8MB
16GB-DDR3-1866MHZ Crucial Gaming
NVIDIA GTX650 2048MB GDDR5
2000GB SATA3 7200Rpm 64MB Seagat
ואני מתחייב לך שהוא יריץ לך 4 מסכים.
בלי להפעיל את המאוור המשני
:nono:

מיותר מאוד^^
i7 לא משתלם, עדיף i5 לגיימינג, לוח אם עלוב, והכרטיס מסך לא ירץ 3 מסכים באיכות טובה וFPS טוב.

דבר ראשון מה מיותר בOC בוא תסביר ?
ולמה לא לדחוף ? כי אין כרטיס בודד שיריץ לך על רזולוציה 5040x1050 במשחקים החדשים על FPS גבוהה
כי בגיימינג OC למעבד לא ישפר דבר, לכרטיס מסך כן.
http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7970_cpu_scaling_performance_review,9.html
OC ל-5GHZ ב-I7 2600K הוסיף 1FPS ברזולוציה הכי נמוכה. שווה את הכסף? לא.
http://www.tomshardware.com/reviews/sandy-bridge-core-i7-2600k-core-i5-2500k,2833-20.html
OC ל-4GHZ ב-I5 2500K שיפר 3%. מורגש? בכלל לא.
מובן?
מבחינת מערך- אין צורך ביותר מ-7970HD. תוכל לראות סרטונים ביוטיוב איך GTX670 מריץ על 3 משחקים חלק.
אם כבר מערך של 7950HD יספיק ויהיה מעל ומעבר, אפילו 7870 יהיה אחלה, כנ"ל 660TI.
http://www.pcper.com/reviews/Graphi...ics-Card-Review-Kepler-Motion/Battlefield-3-0
7970HD עם 40FPS ב-BF3 על 3 מסכים. OC בינוני-כבד וזה 45-50
מיותר מאוד^^
i7 לא משתלם, עדיף i5 לגיימינג, לוח אם עלוב, והכרטיס מסך לא ירץ 3 מסכים באיכות טובה וFPS טוב.
הלוח דווקא בסדר, לא כולם צריכים 1000 סלוטים ופיצ'רים לא נחוצים.
הכרטיס לא יריץ על מסך אחד, שלא נדבר על שלושה 😛

הבאנצים הראשונים שהבאת הם לא על רזולוציה של 3 מסכים.
וגם המעבדים הם EX עם מכפלה פתוחה שעולים 5K בארץ כמעט כמו ה690GTX.
זה קצת יותר בכיוון של מה שהתכוונתי והטסטים היו עם פילטרים אומנם אבל על מדיום !!!

http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-7.html

נערך לאחרונה:
אתה אפילו לא בכיוון.
בשביל לרנדר משחק מודרני ל- 3 מסכים ברזולוציה גבוה, אתה צריך להשקיע הרבה יותר ממה שכתבת.
תשמע אמנם לא ניסיתי את זה במשחקים כי המסך שלי מספיק גדול בשביל לא לפצל אותו.
אבל אני לא מבין למה צריך כרטיס מסך מיוחד.

אני הייתי עובד פעם עם קיובייס על שלושה מסכים עם מפצל רגיל.

אמנם אין שם עיבודים גרפיים מיוחדים, אבל זה לא משנה כי המסך מתייחס לכל השלושה כאחד ופשוט מחלק את התמונה למקטעים.
הוא מקצה נגיד X1-X50 למסך ימין , X51-X100 למסך המרכז. בקיצור אתה מבין את הרעיון.
ולכן לא מבין למה זה לא אותו שטיק גם במשחקים.

אינדיקציה

i7 875k @4g
8gb @1333
3x500gb f3 @raid0
470 sli @800/900
8400gs
3xdell 2209wa + 17"
1200w psu
הכל מקורר מים

FPS 50-60 --- BF3 @ 5280x2074

אמנם אין שם עיבודים גרפיים מיוחדים, אבל זה לא משנה כי המסך מתייחס לכל השלושה כאחד ופשוט מחלק את התמונה למקטעים.
הוא מקצה נגיד X1-X50 למסך ימין , X51-X100 למסך המרכז. בקיצור אתה מבין את הרעיון.

תנסה לשחק קרייסיס לדוגמא על הרזולוציה הטבעית של המסך שלך בהגדרות הכי גבוהות במשחק ותגיד איך הוא זז

תשחק קרייסיס לדוגמא ברזולוציה הטבעית של המסך שלך ובהגדרות הכי גבוהות של המשחק ותגיד איך הוא זז אצלך.
אתה יכול לעשות את זה יותר מעניין ולהוריד את התוכנה FRAPS לשחק איזה 20 דקות ולקבל ממוצע של FPS

נערך לאחרונה:
אינדיקציה

i7 875k @4g
8gb @1333
3x500gb f3 @raid0
470 sli @800/900
8400gs
3xdell 2209wa + 17"
1200w psu
הכל מקורר מים

FPS 50-60 --- BF3 @ 5280x2074

תנסה לשחק קרייסיס לדוגמא על הרזולוציה הטבעית של המסך שלך בהגדרות הכי גבוהות במשחק ותגיד איך הוא זז

תשחק קרייסיס לדוגמא ברזולוציה הטבעית של המסך שלך ובהגדרות הכי גבוהות של המשחק ותגיד איך הוא זז אצלך.
אתה יכול לעשות את זה יותר מעניין ולהוריד את התוכנה FRAPS לשחק איזה 20 דקות ולקבל ממוצע של FPS

מאמין לך.
אני יותר טיפוס של ספלינר-סל וUNCHARTED מאשר קרייסיס, אבל יום אחד אני אתן לו ניסיון.

עוד אינדיקציה כמה כוח צריך לשאוב מהכרטיסי מסך במצב של שלושה מסכים

רזולוציה מטורפת של 1650x1050x3
כלומר
5040x1050
כלומר
כ5.2MP (כמות הפיקסלים שכרטיס המסך צריך לייצר)

לשם השווה
1920X1200 שנחשבת לרזולוציה גבוהה, דורשת "רק" 2.3MP

חווית המשחק על שלושה מסכים וכן שטח התצוגה עולים על מסך 30"ברזולוציה של 2560x1600
שזה 4MP.

ברגע שעוברים לשלושה מסכים בעצם כל עניין הSLI\CF מקבל משמעות...

היום בקלות ניתן לייצור מצב שהמסך הוא "צוואר הבקבוק", כרטיסי המסך חזקים מאוד כמו כן המעבדים ואת כל זה אנחנו מחברים למסכים של:
1280x1024 = 1.3MP
1440x900 = 1.3MP
1650x1050 = 1.7MP
1920x1200 = 2.3MP

שוב אפשר לשחק בכיף על כרטיס מסך אחד חזק והשני לא רק כדי שיעשה ריפרנס אבל אם משחקים על 3 מסכים חייבים על האיכות הכי גבוה ופה מתחילים התקיעות.
והכרטיסי מסך לא מרנדרים יש את התוכנה SoftTH
שמרנדרת את התמונה בגודל ה-DESKTOP של 3 המסכים, ואז מפצלת את הצדדים להצגה בכרטיס השני

diagram.png

רזולוציה היא לא הפרמטר היחיד בעסק הזה.
משחקים מטבע הדברים כוללים רנדור של המון פוליגונים בזמנים מאוד קצרים, זה בכלל לא בר השוואה להרצה של קיובייס.
כמו כן, הרמת פירוט שאתה בוחר לשחק בה משפיעה באופן ניכר על הכמות פוליגונים שהכרטיס מסך צריך לרנדר, ככה שגם רזולוציות נמוכות יכולות להיות מאוד טובעניות.
אז על אחת כמה וכמה כשאתה מכפיל את הרזולוציה ב- 3, הכמות עבודה שיש לבצע גדלה בהתאם, באופן גס.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית