עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני פוחד לשאול אבל אני אשאל בכל זאת
איזה משחקים אתם משחקים שאתם צריכים מחשבים כל כך חזקים ?
חוץ מזה שאני משחק במשחקים בסגנון שליאור (פסיכו) רשם, אני גם מקודד סרטים, מתכנת, מריץ כמה מכונות וירטואליות, מאבטח מידע (האקר נשמע לא חוקי, מאבטח מידע אחלה) ועוד המון...אני פוחד לשאול אבל אני אשאל בכל זאת
איזה משחקים אתם משחקים שאתם צריכים מחשבים כל כך חזקים ?
חוץ מזה שאני משחק במשחקים בסגנון שליאור (פסיכו) רשם, אני גם מקודד סרטים, מתכנת, מריץ כמה מכונות וירטואליות, מאבטח מידע (האקר נשמע לא חוקי, מאבטח מידע אחלה) ועוד המון...
משחקים זה בכלל לא ביג דיל (ביחס למספר מסכים ומה שאני עושה), מחשב ב-5000-6000 יספיק למשחקים כבדים עם מסך אחד, בלי OC מיותר ומערכי SLI ו-CFX שלא נחוצים ולא משתלמים, אבל בהרבה מסכים המחיר עולה משמעותית, ובקידוד וכל הדברים שאני מפעיל עוד יותר.
את מוזמנת לפנות לקהילת HWZONE בפורום מפרטי מחשב או ל-FXP לאותו פורום (FXP בדרך כלל ליצנים, אבל מפרטי מחשב שם ברמה די טובה, ניהלתי שם בעבר. גם שאר קטגוריית חומרה אחלה, אבל ברמה נמוכה מ-HWZONE), שם יבנו לך מפרט משתלם בניצול מעולה של התקציב (אל תשכחי טופס בשניהם, המון שוכחים וזה מושך זמן כי לא עונים בלי זה).
כמו כן את מוזמנת לפנות אליי בפרטי, אשמח לעזור.
כמו שרשמתי- הייתי מנהל מפרטי מחשב ב-FXP וזה בכיף הגיע ל-400-500 מפרטים בשבוע, יש לי אחלה ניסיון בזה (הייתי גם מביא 100~ מפרטים בשבוע ב-HWZONE).
דברים שלא אפרט עליהם כאן, אבל תוכנות כבדות. חוץ מזה שאני גם מריץ משחקים כבדים ומקודד, שזה העיקר.איזה תוכנות אתה בונה שאתה צריך מחשב באלפי שקלים ? אני מתכנת C# על לפטופ עם I3 וכרטיס מסך מובנה והכל סבבה
כן עחי, למה לא לדחוף SLI של GTX690 בשביל להריץ על 3 מסכים!רואים שהיית מנהל ב FXP 🤡
דברים שלא אפרט עליהם כאן, אבל תוכנות כבדות. חוץ מזה שאני גם מריץ משחקים כבדים ומקודד, שזה העיקר.
כן עחי, למה לא לדחוף SLI של GTX690 בשביל להריץ על 3 מסכים!
בוטנט ומנוע גרפי.כמו שאמרו קודם בלי תמונה אין אמונה
תמשיך להיות האקר או מתכנת או לוחם בפשע בשעות הפנאי אם כל כך קשה להגיד מה אתה מתכנת כבר
דברים שלא אפרט עליהם כאן, אבל תוכנות כבדות. חוץ מזה שאני גם מריץ משחקים כבדים ומקודד, שזה העיקר.
כן עחי, למה לא לדחוף SLI של GTX690 בשביל להריץ על 3 מסכים!
כי בגיימינג OC למעבד לא ישפר דבר, לכרטיס מסך כן.דבר ראשון מה מיותר בOC בוא תסביר ?
ולמה לא לדחוף ? כי אין כרטיס בודד שיריץ לך על רזולוציה 5040x1050 במשחקים החדשים על FPS גבוהה
הלוח דווקא בסדר, לא כולם צריכים 1000 סלוטים ופיצ'רים לא נחוצים.מיותר מאוד^^
i7 לא משתלם, עדיף i5 לגיימינג, לוח אם עלוב, והכרטיס מסך לא ירץ 3 מסכים באיכות טובה וFPS טוב.
אתה אפילו לא בכיוון.
בשביל לרנדר משחק מודרני ל- 3 מסכים ברזולוציה גבוה, אתה צריך להשקיע הרבה יותר ממה שכתבת.
תשמע אמנם לא ניסיתי את זה במשחקים כי המסך שלי מספיק גדול בשביל לא לפצל אותו.
אבל אני לא מבין למה צריך כרטיס מסך מיוחד.
אני הייתי עובד פעם עם קיובייס על שלושה מסכים עם מפצל רגיל.
אמנם אין שם עיבודים גרפיים מיוחדים, אבל זה לא משנה כי המסך מתייחס לכל השלושה כאחד ופשוט מחלק את התמונה למקטעים.
הוא מקצה נגיד X1-X50 למסך ימין , X51-X100 למסך המרכז. בקיצור אתה מבין את הרעיון.
ולכן לא מבין למה זה לא אותו שטיק גם במשחקים.
אמנם אין שם עיבודים גרפיים מיוחדים, אבל זה לא משנה כי המסך מתייחס לכל השלושה כאחד ופשוט מחלק את התמונה למקטעים.
הוא מקצה נגיד X1-X50 למסך ימין , X51-X100 למסך המרכז. בקיצור אתה מבין את הרעיון.
אינדיקציה
i7 875k @4g
8gb @1333
3x500gb f3 @raid0
470 sli @800/900
8400gs
3xdell 2209wa + 17"
1200w psu
הכל מקורר מים
FPS 50-60 --- BF3 @ 5280x2074
תנסה לשחק קרייסיס לדוגמא על הרזולוציה הטבעית של המסך שלך בהגדרות הכי גבוהות במשחק ותגיד איך הוא זז
תשחק קרייסיס לדוגמא ברזולוציה הטבעית של המסך שלך ובהגדרות הכי גבוהות של המשחק ותגיד איך הוא זז אצלך.
אתה יכול לעשות את זה יותר מעניין ולהוריד את התוכנה FRAPS לשחק איזה 20 דקות ולקבל ממוצע של FPS