הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מתקדמים במקבילים?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
הגעתי למצב שבמקבילים אני פשוט לא מתקדם .. (סטים מלאים 3*12 מ.ג)
מה עושים במצב כזה מוסיפים חזרות? מוסיפים משקל?

נ.ב שאלה שלא קשורה:
למה אני לא רואה אנשים שעושים בנץ' פרס באחיזה רחבה? ומה ההבדל בין אחיזה רחבה לרגילה

זה תלוי בכל התוכנית שלך אם יש לך עוד לחיצות באימון
ואיך אתה מבצע את המקבילים כיוון שוריאציות שונות משנות את היחסים השונים של השרירים השונים
בנוסף אתה צריך לראות שאתה מבצע את התרגיל בטווח תנועה מלא ובאופן מבוקר (יורד לאט ועולה מהר)

אתה יכול להוסיף משקל/חזרות
אתה יכול לעבוד לטווח יותר נמוך ולהוסיף משקל

גם מקבילים אפשר לאמן כמו תנועה מרכזית, לדוג' לעשות שבוע אחד נפח, 5-6 סטים במשקל גוף ובשבוע שני לעשות 3 סטים כבדים של 5 עם משקל ולהתקדם במשקל.
האימון חזרות חזרות והאימון עם משקל יסייעו אחד לשני ותתקדם בשניהם(אני עובד ככה כמה חודשים במתח/מקבילים וזה פשוט עובד טוב)

בנוסף אם אתה רוצה שיא לחזרות תתכנן את האימון כמו שצריך, לדוג' תעשה סט של 7-8, תנוח, תנסה סט של מקסימום, תעשה סט של 7-8, עוד סט מקסימום, סביר להניח שתצליח בסט הראשון לשבור שיא ובסט השני אם נחת כמו שצריך לעשות 2-3 חזרות פחות, שאמור עדיין להיות יותר מ12 חזרות.

יש גם אופציה לשחק עם אחיזות, מקבילים צר מאוד או רחב מאוד וכו'

בקשר לבנץ', אם תעבוד צר יותר ובטכניקה טובה רוב העומס בתחתית ייפול על הרחב גבי והטרייספס, הם יניעו את התרגיל מהחזה.
זה יותר קשה בהתחלה, טווח תנועה יותר גדול, אבל יש הרבה פחות עומס על הכתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית