רשום שצריך לקחת עם 16 אונקיות(0.48 ליטר) את הכמות שאני לוקח(סקופ ושלוש רבעים)
אכן לקחתי לתשומת לבי!
סתם הרגל...
יש לי גיפט-קארדים שהתאספו מהחגים באיזה 400 שקל, אני מחפש כל פעם איפה להשתמש. קניתי בספורט ורטהיימר לפני התחרות...
תודה, ועל קיבה ריקה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רשום שצריך לקחת עם 16 אונקיות(0.48 ליטר) את הכמות שאני לוקח(סקופ ושלוש רבעים)
אכן לקחתי לתשומת לבי!
סתם הרגל...
יש לי גיפט-קארדים שהתאספו מהחגים באיזה 400 שקל, אני מחפש כל פעם איפה להשתמש. קניתי בספורט ורטהיימר לפני התחרות...
תודה, ועל קיבה ריקה ?
ההתקדמות שלי עד עכשיו(בתנאים לא תנאים):כל הכבוד על הנחישות . 😃
- - - עידכון הודעה - - -
כמה התקדמת מהתכנית ?
עובר לתכנית אחרת ?
שבוע 13 אימון נפח
טוב 13 שבועות המתכונת המאולתרת של טקסס עבדה, אבל זה כבר נהיה בלתי אפשרי יום וחצי אחרי דדליפט כבד לתת נפח.
היום פשוט נשרפתי, התאבדתי בסקוואט כדי לא להכשל(סרטון למטה וזה רק סט שלישי), אני בא לבנץ נותן 3 חזרות והמוט פשוט צונח עליי(בלי מלחמה בלי כלום), כאילו נפילת מתח ויבריל היה בהלם כאילו לא ניסיתי בכלל.
שבוע הבא שבוע קל ובעוד שבועיים תכנון חדש של הימים בתקווה שאוכל להתאמן רגיל במבחנים שנשארו.
סקוואט
4X5X160- קשה מאוד, הגב התחתון שרף מהדדליפט
בנץ'
1X3X115- רביעית צנחה
2X6X100
1X7X100
ויתרתי על פאוורקלין
לקחנו צילומים מקרוב כדי לראות עומק(עדיין זווית קצת בעייתית אבל בסדר הכל מלא)
סט שלישי בסקוואט, אני בסוף עוצר כי אני פוחד להפיל את המוט(גמור/בלי אוויר כבר), הסט הרביעי יותר קשה אבל סגרתי אותו גם.
מבחינתי זו טכניקה פח כי אני רגיל שהברכיים יציבות ולא זזות אפילו קצת, פה אני קורס מרוב שאני גמור, לא מתפשר על טכניקה.
ההתקדמות שלי עד עכשיו(בתנאים לא תנאים):
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39648&page=10&p=540960&viewfull=1#post540960
אני לוקח שבוע קל ונותן עוד 12-13 שבועות, בתקווה להתקדם עוד 10-15 קילו בהכל
עד שהסקוואט לא 200 ל3 לא רואה אופציה אחרת חוץ מטקסס, יש לי סקוואט חלש
מכיר את ההרגשה שהגב התחתון פשוט שורף ותפוס מהדדליפט, זה מוות!!! אחרי כמה זמן קיצצת מ5*5 ל4*5 בסקוואט?
נשמע מבטיח...תנוח ושיהיה בהצלחה!
התקדמות מצויינת !
חזק מאוד (הסירטון של הסקאווט^)! נהוג בדרך כלל לעבור מ 5X5 ל 4X5 בנפח סקאווט לאחר חמישה שבועות, ואז לתת ארבעה שבועות של 4X5, לא?