תוכל לפרט על הרוטינה? לכל הגוף, אומר גם לכל הפלג גוף עליון, איזה תרגילים יש לשם?אני אישית עושה פואם רולר לכל הגוף פעם בשבוע ביום מנוחה- 40-45 דקות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לפרט על הרוטינה? לכל הגוף, אומר גם לכל הפלג גוף עליון, איזה תרגילים יש לשם?אני אישית עושה פואם רולר לכל הגוף פעם בשבוע ביום מנוחה- 40-45 דקות
יש לך את הרוטינה של 80-90 אחוז ממה שהוא עושה בדף הראשון בלוג.תוכל לפרט על הרוטינה? לכל הגוף, אומר גם לכל הפלג גוף עליון, איזה תרגילים יש לשם?
שמתי לב עכשיו, תודהיש לך את הרוטינה של 80-90 אחוז ממה שהוא עושה בדף הראשון בלוג.
כמה כבר שוקלת החתיכת מתכת הזאת?חימום של 180 קילו בסקוואט(8 פלטות סה"כ) כשב8/8 חסר הרינג מתכת הפנימי ואז חלוקת המשקל לא הייתה שווה על המוט(הייתה נטיה של יותר משקל בצד שמאל מימין- למרות שלמראית עין זה לא נראה למי ש"לא מבין")
כמה כבר שוקלת החתיכת מתכת הזאת?
הבנתי, תרגיש טוב, בריאות לפני הכלכשאין רינג מתכת הפלטה לא עומדת ישר על המוט ויכולה לשבת גם באלכסון גמור("מרחפת"), הבעיה זה לא החתיכת מתכת אלא שפתאום 2 פלטות תופסות זווית והמשקל נופל יותר בצד אחד מאשר בשני
@דני שובבני כמעט בטוח שאני לא מגיע להתחרות, נראה מה יהיה