הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש כאב בזמן תרגיל

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
נגיד אני עושה
בנץ פרס עם מקסימום משקל ל 8 חזרות טכניקה נכונה

אני בקושי מרגיש במנוחה את החזה בין סט לסט
ואני מגיע לפעמים למצב שאני את החזרה האחרונה מאוד מתאמץ בשביל להרים אותה ואפילו לפעמים לא מצליח להרים אותה ומישהו עוזר לי
אבל אני לא מרגיש את השריר חם (כאילו את ההרגשה ש"הרגת את השריר " )

ופעם שרק התחלתי להתאמן הרגשתי ממש את השרירים גמורים באימון
(אני מתאמן 9 חודשים )

ככה זה ברוב התרגילים

למה זה ??

אני מרגיש את השריר אבל בקושי ולא כמו ההרגשה שאמורים להרגיש שהחזה גמור מממש והוא רותח מכאב

נערך לאחרונה:
אני לא כזה מבין אבל איזה חימום אתה עושה לפני? איזה משקל אתה מרים?
לפי מה שאתה אומר אתה פשוט בא בלי חימום מספיק טוב ורוצה לסיים עם זה מהר וזה מה שיוצא.

• פותח/ת השרשור
אני לא כזה מבין אבל איזה חימום אתה עושה לפני? איזה משקל אתה מרים?
לפי מה שאתה אומר אתה פשוט בא בלי חימום מספיק טוב ורוצה לסיים עם זה מהר וזה מה שיוצא.

אני לא עושה חימום כי אז אני לא יוכל להרים את משקל העבודה שלי , ומה זה משנה כמה אני מרים פעם לפני תשעה חודשים הייתי מרים מוט ריק והחזה היה הגמור , אני. לא חושב שמשקל העבודה משנה , בכל זאת אני מרים 55-50 קילו לבנץ ל8 חזרות ואני לא יכול להרים יותר משקל לאותו מספר חזרות אז אל תגיד לי תוסיף משקל .

למה אני לא מרגיש שהחזה חם ורותח מכאב ושהוא גמור ??

תעשה את התרגיל עם משקל נמוך
נגיד מוט ריקX8 אז 30 קילו 5 חזרות 40 קילו 3-4 חזרות ואז משקל עבודה
הייתי מציע יותר אבל אם אתה אומר שאתה לא מצליח אחרי חימום משהו מוזר, כי אני בלי חימום אין מצב מרים את המשקלי עבודה שלי, זה גם לא טוב לא להתחמם

• פותח/ת השרשור
תעשה את התרגיל עם משקל נמוך
נגיד מוט ריקX8 אז 30 קילו 5 חזרות 40 קילו 3-4 חזרות ואז משקל עבודה
הייתי מציע יותר אבל אם אתה אומר שאתה לא מצליח אחרי חימום משהו מוזר, כי אני בלי חימום אין מצב מרים את המשקלי עבודה שלי, זה גם לא טוב לא להתחמם

ומנוחה בין הסטים של החימום ?

ואיך אני עושה חימום למתח דוגמא או יד קדמית/אחורית , איך אני עושה חימום לפרס

אין צורך לעשות חימום לשרירים קטנים כמו ידיים כי הם עובדים לך לפני ( אני מאמין שאתה חזה לפני יד אחורית\קדמית).

תעשה חימום ב:
תרגיל ראשון ב: גב,חזה ורגליים.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לעשות חימום לשרירים קטנים כמו ידיים כי הם עובדים לך לפני ( אני מאמין שאתה חזה לפני יד אחורית\קדמית).

תעשה חימום ב:
תרגיל ראשון ב: גב,חזה ורגליים.
איך עושים חימום למתח וסקאווט
ואחרי החימום לעשות מנוחה ואז משקלי עבודה ?
ובין החימומים לנוח ?

ומנוחה בין הסטים של החימום ?

ואיך אני עושה חימום למתח דוגמא או יד קדמית/אחורית , איך אני עושה חימום לפרס
אין צורך בחימום שרירים קטנים כמו ידיים
אין צורך ממש במנוחה בסטים חימום, רק הזמן שלוקח להחליף פלטות על המוט
לפני הסט עבודה תעשה קצת מתיחות וזהו
לפרס אני לרוב עושה רק סט אחד עם מוט ריק/30 קילו רק בשביל התנועה כי אני חם כבר מהבנצ' בעקרון
למתח אם זה עם משקל אז אותו עקרון, בהתחלה בלי כלום, אח"כ משקל נמוך ואז עבודה
אם זה משקל גוף אתה יכול קצת גרביטון אולי אבל נראלי סתם טיפשי ואתה גם ככה חם(במידה ואתה לא מתחיל עם המתח), אולי חתירה קלה אם אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא מרגיש את החזה
גמור מממש והוא רותח מכאב
בגלל זה אני חושב לעבור ל ABCD שאני יוציא את כל ה"מיץ" של החזה באימון (אותו דבר לגבי גב רגליים וכו )
כי אחרי שסיימתי חזה אתמול (ועשיתי גם חימום ) לא הרגשתי שהוציא את כל ה"מיץ" ושיש לי עוד הרבה כוח ולא הרגשתי שהחזה ממש גמור ורותח מכאב

אני עדיין לא מרגיש את החזה
גמור מממש והוא רותח מכאב
בגלל זה אני חושב לעבור ל ABCD שאני יוציא את כל ה"מיץ" של החזה באימון (אותו דבר לגבי גב רגליים וכו )
כי אחרי שסיימתי חזה אתמול (ועשיתי גם חימום ) לא הרגשתי שהוציא את כל ה"מיץ" ושיש לי עוד הרבה כוח ולא הרגשתי שהחזה ממש גמור ורותח מכאב

אתה יודע למה אתה לא מרגיש את ה "חזה" שלך?

כמה סיבות:
1. כי זה שטויות.
2. כי משקלי העבודה שלך נמוכים מאוד עדיין.
3. כי זה ממש שטויות.

תקשיב, "להרוג" את השריר במונחים של בילדינג מתייחס לאנשים שכבר מרימים משקלים כבדים להרבה חזרות ויש להם מסה נכבדת, אז הם גם ממש מרגישים את הסיבים של השריר מתנפחים וכמעט פורצים את העור השריר כל-כך נפוח וגמור שזה מרגיש כאילו "הרגת" אותו. זה לא מדבר למתאמן הממוצע!
כשהתחלתי להתאמן גם אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לאט, לאט משקלים עלו ואימונים התחילו לקבל יותר צורה ואז גם התחלתי להרגיש את השריר (מה שאנחנו קוראים פאמפ).

בקיצור, אל תתעסק בשטויות! כל עוד אתה נותן 120% עולה במשקלים וגודל בנפח ובמשקל אתה בדרך הנכונה.
תתעלם מביטויים כמו "להרוג את השריר" צריך להרוג את מי שטבע את המונח הזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יודע למה אתה לא מרגיש את ה "חזה" שלך?

כמה סיבות:
1. כי זה שטויות.
2. כי משקלי העבודה שלך נמוכים מאוד עדיין.
3. כי זה ממש שטויות.

תקשיב, "להרוג" את השריר במונחים של בילדינג מתייחס לאנשים שכבר מרימים משקלים כבדים להרבה חזרות ויש להם מסה נכבדת, אז הם גם ממש מרגישים את הסיבים של השריר מתנפחים וכמעט פורצים את העור השריר כל-כך נפוח וגמור שזה מרגיש כאילו "הרגת" אותו. זה לא מדבר למתאמן הממוצע!
כשהתחלתי להתאמן גם אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד. לאט, לאט משקלים עלו ואימונים התחילו לקבל יותר צורה ואז גם התחלתי להרגיש את השריר (מה שאנחנו קוראים פאמפ).

בקיצור, אל תתעסק בשטויות! כל עוד אתה נותן 120% עולה במשקלים וגודל בנפח ובמשקל אתה בדרך הנכונה.
תתעלם מביטויים כמו "להרוג את השריר" צריך להרוג את מי שטבע את המונח הזה.
תודה אחי על התשובה המפורטת

אחי על איזה תכנית אתה ממליץ למסה
עוד שבועיים אני מתחיל מסה "נקייה"
המטרה שלי זה פיתוח גוף וגם כוח דגש על פיתוח גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית