הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתוכנית Bill Starr – Glenn Pendlay 5×5

lepk070

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
עבדתי על התוכנית הזאת בכיף, עד שנסגר לי המכון.
עברתי למכון אחר שאין שם סטאנד כזה לסקוואט, הברירה היחידה היא לקחת את המוט מהבנץ' העליון.
לא נוח לי לעבוד עם 120+ קילו סקוואט כי זה מאוד כואב בגב... (ניסיתי עם 100 וזה התחיל לכאוב ולהציק כי זאת תנועה מפגרת עם הגב, אז הפסקתי).
רציתי לשאול אם זה אפשרי להחליף את הסקוואט בתוכניות בפרונט סקוואט שזה יותר נוח לקחת, לא אופטימלי כמו סטאנד אבל זה הכי נוח.
אז זה אפשרי להחליף סקוואט בפרונט סקוואט בתוכנית הזאת?

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות שלי בלינארית נפסקה אז ניסיתי לשבור שיאים עם התכנית של גלן וביל סטאר. אני לא יודע מה הקשר של זה לשאלה שלי, שרוב הסיכויים נענתה כבר? או שיש עוד דעות או הצעות..

ההתקדמות שלי בלינארית נפסקה אז ניסיתי לשבור שיאים עם התכנית של גלן וביל סטאר. אני לא יודע מה הקשר של זה לשאלה שלי, שרוב הסיכויים נענתה כבר? או שיש עוד דעות או הצעות..

מתקן חזק של מקבילים
תקנה סטאנד למכון או תדבר איתם אולי יקנו
תעבור מכון

• פותח/ת השרשור
המתקן מקבילים שם קרוב מידיי לקיר אי אפשר, המכון הזה לא יקנה את זה בחיים כי הוא קטן ואין שם מקום ואני מחכה שאיזה קאנטרי קלאב יפתח כדי לעבור לשם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית