הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שלושה חודשים של מסה, צריך ייעוץ בקשר להמשך הדרך

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
התחלתי מסה לפני כשלושה חודשים עם ידע מאוד קטן בנוגע לתזונה ואימונים, התחלתי FBW משם לAB וכרגע ABC שש פעמים בשבוע בחודש הראשון לא עשיתי סקואט ודדליפט עקב חוסר ידע וגם לא אכלתי כמו שצריך.
משקל התחלתי 68 ק"ג משקל נוכחי 76.5 ק"ג
גובה - 1.79
משקלי עבודה ל6-8 חזרות

סקואט - 55 ק"ג - 95 ק"ג
דדליפט - 70 ק"ג - 95 ק"ג (בעיות טכניקה אז עלייה איטית)
בנץ' - 55 ק"ג - 82.5 ק"ג
פרס - 30 ק"ג - 45 ק"ג
אין ספק שאם הייתי עושה SS המשקלי עבודה שלי היו הרבה יותר גדולים אבל מה לעשות לא היה לי את הידע שיש לי עכשיו.
תזונה - 3500-3000 קלוריות ביום הרבה שיבולת שועל חיטה מלאה וחלבונים איכותיים. לוקח גם כן גיינר קריאטין אומגה 3 ומולטי ויטמין.

לפני -
before.png
אחרי -
IMG_3747.PNG IMG_3753.PNG after1.png after2.png

לקיצור ולעניין עליתי במסת שריר וביחד איתו גם באחוזי שומן , השאלה העיקרית עכשיו זה האם להמשיך עם המסה או להתחיל חיטוב? מצד אחד יש את השומן המעצבן הזה באיזור הבטן והחזה אבל מצד שני אני לא יודע אם עליתי מספיק מסת שריר ואני ממש לא רוצה לחזור להיות שחיף מת כמו שהייתי. ואם אפשר על הדרך הערכת אחוז שומן ותגובות על השינוי,מה בפיגור מה לשפר ומה דעתכם.. תודה רבה

נערך לאחרונה:
עזוב פיגורים עכשיו, זה לא שלב שצריך להתעסק איתו כרגע.
לדעתי חיטוב טוב ואז חזרה למסה.

אתה גם יכול לאכול כמויות יותר מצומצמות ולעלות פחות בשומן.

אתה כ17 א.ש. (ולפני כן נראה באיזור 12), כך נראה שעדיף שלא תגזים אם הפלוס הקלורי במידה ואתה ממשיך במסה. אחרת תראה פח אשפה וגם מזה הייתי נזהר.

• פותח/ת השרשור
אתה גם יכול לאכול כמויות יותר מצומצמות ולעלות פחות בשומן.

אתה כ17 א.ש. (ולפני כן נראה באיזור 12), כך נראה שעדיף שלא תגזים אם הפלוס הקלורי במידה ואתה ממשיך במסה. אחרת תראה פח אשפה וגם מזה הייתי נזהר.

מה לדעתך הפלוס הקלורי האידיאלי לעלייה נקייה? 300 קל'? ואני חושב שאני יעשה חיטוב של חודש חודשיים זהיר להפטר מהשומן הזה שהצטבר לי בבטן ובחזה ואז לחזור למסה.. אני יודע שמבחינת הטווח הארוך זה לא הצעד הכי חכם אבל אני יודע שהשומן הזה יפריע לי בקיץ..

200-100 קלוריות ליום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית