התחלתי מסה לפני כשלושה חודשים עם ידע מאוד קטן בנוגע לתזונה ואימונים, התחלתי FBW משם לAB וכרגע ABC שש פעמים בשבוע בחודש הראשון לא עשיתי סקואט ודדליפט עקב חוסר ידע וגם לא אכלתי כמו שצריך.
משקל התחלתי 68 ק"ג משקל נוכחי 76.5 ק"ג
גובה - 1.79
משקלי עבודה ל6-8 חזרות
סקואט - 55 ק"ג - 95 ק"ג
דדליפט - 70 ק"ג - 95 ק"ג (בעיות טכניקה אז עלייה איטית)
בנץ' - 55 ק"ג - 82.5 ק"ג
פרס - 30 ק"ג - 45 ק"ג
אין ספק שאם הייתי עושה SS המשקלי עבודה שלי היו הרבה יותר גדולים אבל מה לעשות לא היה לי את הידע שיש לי עכשיו.
תזונה - 3500-3000 קלוריות ביום הרבה שיבולת שועל חיטה מלאה וחלבונים איכותיים. לוקח גם כן גיינר קריאטין אומגה 3 ומולטי ויטמין.
לפני -
אחרי -
לקיצור ולעניין עליתי במסת שריר וביחד איתו גם באחוזי שומן , השאלה העיקרית עכשיו זה האם להמשיך עם המסה או להתחיל חיטוב? מצד אחד יש את השומן המעצבן הזה באיזור הבטן והחזה אבל מצד שני אני לא יודע אם עליתי מספיק מסת שריר ואני ממש לא רוצה לחזור להיות שחיף מת כמו שהייתי. ואם אפשר על הדרך הערכת אחוז שומן ותגובות על השינוי,מה בפיגור מה לשפר ומה דעתכם.. תודה רבה
משקל התחלתי 68 ק"ג משקל נוכחי 76.5 ק"ג
גובה - 1.79
משקלי עבודה ל6-8 חזרות
סקואט - 55 ק"ג - 95 ק"ג
דדליפט - 70 ק"ג - 95 ק"ג (בעיות טכניקה אז עלייה איטית)
בנץ' - 55 ק"ג - 82.5 ק"ג
פרס - 30 ק"ג - 45 ק"ג
אין ספק שאם הייתי עושה SS המשקלי עבודה שלי היו הרבה יותר גדולים אבל מה לעשות לא היה לי את הידע שיש לי עכשיו.
תזונה - 3500-3000 קלוריות ביום הרבה שיבולת שועל חיטה מלאה וחלבונים איכותיים. לוקח גם כן גיינר קריאטין אומגה 3 ומולטי ויטמין.
לפני -
אחרי -
לקיצור ולעניין עליתי במסת שריר וביחד איתו גם באחוזי שומן , השאלה העיקרית עכשיו זה האם להמשיך עם המסה או להתחיל חיטוב? מצד אחד יש את השומן המעצבן הזה באיזור הבטן והחזה אבל מצד שני אני לא יודע אם עליתי מספיק מסת שריר ואני ממש לא רוצה לחזור להיות שחיף מת כמו שהייתי. ואם אפשר על הדרך הערכת אחוז שומן ותגובות על השינוי,מה בפיגור מה לשפר ומה דעתכם.. תודה רבה
נערך לאחרונה: