טונה סטארקיסט צפויה להתייקר ב9%

נמאס מהחברות טונה המפגרות האלו.. 6 שקל לפחית כאילו זה זהב
כבר ממזמן אני לא אוכל טונה ..לאחרונה בגלל שזה נכנס לי לתפריט ונדהמתי מהמחיר..התחלתי להכין חזה עוף בכמויות ולאכול כל פעם (יוצא זול משמעותית!!)
אגב,אפשר גם לקנות דג טונה-קילו-2 קילו לשים במקפיא וכל פעם להוציא..גם יוצא זול בטירוף

חחחח באסה שהשלוש שנים שאכלתי טונות חופשי בחינם נגמרות עוד יומיים.
וברצינות אני לא יתפלא אם עוד שנה קופסאת טונה תעלה 8 שקל.

האמת שכבר שנים אני לא אוכל טונה. פעם הייתי אוכל מלא, גם בתור ילד. טונה בפיתה עם בצל זה היה ממש מעדן :120ag:

אני מצליח להסתדר בלי זה.

לא פשוט להסתדר בלי הטעם של הטונה (למי שאוהב) זה הולך מצוין עם ביצה מקושקשת.

ואלה מגיל קטן אמא שלי הייתה עושה לי כל יום פרוסה עם סלט טונה לבצפר איך אפשר להוריד את זה מהתפריט? בני זונות !

אצלי טונה עולה 1.70 יורו, והטובה עולה 2 יורו. לשם השוואה, 500 גרם בשר בקר טחון עולה 2.5 יורו.

הכל מתייקר אבל המשכורת נשארת אותו דבר facepalm
אם מעלים את המחירים לחזה עוף לא נשאר בשביל מה לחיות

נמאס מהחברות טונה המפגרות האלו.. 6 שקל לפחית כאילו זה זהב
כבר ממזמן אני לא אוכל טונה ..לאחרונה בגלל שזה נכנס לי לתפריט ונדהמתי מהמחיר..התחלתי להכין חזה עוף בכמויות ולאכול כל פעם (יוצא זול משמעותית!!)
אגב,אפשר גם לקנות דג טונה-קילו-2 קילו לשים במקפיא וכל פעם להוציא..גם יוצא זול בטירוף

מחזקת.

חזה עוף זה אכן יחיסת זול זה בערך מה שאני אוכל כל היום. גם זה די מהיר להכנה וגם נוח (נגיד ביצים אני שונא שצריך להתחיל לקלף ;azban)

• פותח/ת השרשור
להגיע ל200-250 גרם חלבון ביום זה פשוט דבר יקר. לחיות רק על חזה עוף לא נשמע כל כך כיף =/.

לדעתי זה לא שביצים\טונה\חלב זה כזה יותר טעים מחזה עוף.

החלבונים העיקריים שלדעתי הם טעימים (ושהם לא אבקה) זה דג סלמון ובשר אדום טוב. אבל הם יקרים יותר.

ואם יש לך בעיה להגיע ל250 גרם ביום אז תוריד מהלבון. 250 זה די הרבה. תעלה פחמימות או שומנים.

לדעתי זה לא שביצים\טונה\חלב זה כזה יותר טעים מחזה עוף.

החלבונים העיקריים שלדעתי הם טעימים (ושהם לא אבקה) זה דג סלמון ובשר אדום טוב. אבל הם יקרים יותר.

ואם יש לך בעיה להגיע ל250 גרם ביום אז תוריד מהלבון. 250 זה די הרבה. תעלה פחמימות או שומנים.
צודק אבל אין לשכוח שיש אנשים אשר זקוקים ל250 גרם חלבון ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית