הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דגים גדולים כמו טונה יכולים להזיק לבריאות הנפש (הרעלת כספית)

טוב, הכנתי לעצמי כובע מנייר כסף בשביל שהממשלה לא תוכל לקרוא את המחשבות שלי והעברתי את השרשור לאוף טופיק.
באסה.. מגיע ליהושע מוניטין על התמונה של סמית'

ללחוץ שפתח את האשכול כמה דברים:

- אם אין לך כוח לקרוא מחקר של 50 עמודים זה רק מעיד על רמת הידע שלך (קיצורי דרך של כתבות אינטרנט)

- אם אתה עכבר תדאג

- לך תקרא מחקר בצורה נורמלית ותפסיק לפחד מכל דבר שלא גדל על עץ

לגבי העכברים. מתברר שמדובר במין מיוחד של עכברים שהינדסו גנטית כדי ש80 אחוז מהם יחלה בסרטן כדי לחקור את המחלה כך ש10 עכברים בקבוצה זה מעט מידי כדי להסיק מסקנות :
Séralini affair - Wikipedia, the free encyclopedia

החוקר פחות או יותר שיקר במסיבת עיתונאים...

נערך לאחרונה:
אלה לא עכברים אלא חולדות (עכברושים), ומי שרוצה ללמוד על המחקר הצרפתי ההוא דרך עיניים טיפה יותר אובייקטיביות מוזמן לחפש קצת ברשת, או פשוט לקפוץ הנה. (לטובת העצלנים הנה משפט אחד: "After the paper was published, scientists and regulatory agencies concluded that the conclusions of the paper to be invalid on the basis of the experimental design") אבל זה ממש לא ישנה כלום לאדון קונספירציות, יש בערך שמונים מליון אתרים שיספקו לו תחמושת ותמונות מגעילות ולעולם לא נגמור להתעסק עם כל אלה. אותם מדענים שהעבירו ביקורת על הניסוי של סרליני הם, ללא ספק, שתולים מטעם מונסנטו או איזה גוף מפלצתי דומה, הם עובדים ב FDA, הם, הם, הם... בקיצור: "הפרוטוקולים של זקני ציון" שעבר הסבה. לכל הפחות צריך להעביר את האשכול הזה לפורום "אוף טופיק", אני לא רואה סיבה למלא את פורום "תזונה" בדיונים על חברת מונסנטו.
בלי קשר לקונספירציות וחברות תרופות.
מונסנטו הוא תאגיד מפחיד.
מפחיד, מפחיד, מפחיד.

אנחנו חושבים שפייסבוק וגוגל ואפל שולטות בעולם. אבל זה לא מתקרב לשליטה של מונסטנטו בדברים הרבה יותר שורשיים באנושות, אוכל.

חברה מאוד מפחידה ומתנהלת מאוד בסודיות, ויש הטוענים גם בביריונות (אם תשרוד לספר על זה לפני ש"תתאבד")

• פותח/ת השרשור
ארמי, אתה לא יודע לקרוא מחקרים ואתה תמים. אין דבר אחד שהעלת בפוסט הזה שבאמת מסוכן לישראלים או בכלל ברמה שאתה מציג אותו.

קח לדוגמא את הmsg זה בסך הכל גלוטמט עם מלח. הגוף מייצר ומעביר בדם ובמוח כמויות עצומות של גלוטמט כל יום. כל חומצה אמינית שהופכת לאוראה עוברת דרך חומצה גלוטמית...

אם אתה מזלזל ברפואה המודרנית ובמזון מהונדס גנטית תצטרך להסביר איך תוחלת החיים עלתה בכלכך הרבה במאה האחרונה.
"ואם רפואה קונבנציונלית עובדת והמשרד הבריאות הם כאלו מלאכים, למה כל כך הרבה אמריקאים כל כך לא בריאים?
חשבתה פעם למה אחוז כל כך גבוהה של אמריקאים עם סכרת, בדכאון, סובלים מסרטן, מחלות לב, מחלות כליה ובעיות בעור?
And consider the fact that americans pay more per capita for health care than any other nation in the world."

ולפי מה שאתה כותב אתה לא יודע דבר. מה אני יכול להגיד, תמשיך לאכול MSG בשפע? בתוספת אספרטיים ופרוקטוז תירס?
רק אל תתלונן למה קיבלתה סרטן או השמתנת 50 קילו

באסה.. מגיע ליהושע מוניטין על התמונה של סמית'

ללחוץ שפתח את האשכול כמה דברים:

- אם אין לך כוח לקרוא מחקר של 50 עמודים זה רק מעיד על רמת הידע שלך (קיצורי דרך של כתבות אינטרנט)

- אם אתה עכבר תדאג

- לך תקרא מחקר בצורה נורמלית ותפסיק לפחד מכל דבר שלא גדל על עץ
מי אמר שאין לי כוח לקרוא מחקר של 50 עמודים? אמרתי כרגע, מה נראה לך שיש לי את כל הזמן בעולם?
יש לימודים, רפואה, בגרויות, לימודים אחרים. אמרתי שאשקול לקרוא את כל, כל, כל, כל המחקרים בעתיד בצורה יסודית בשביל לימודים אישיים גם כן, גם מחקרים ANTI וגם בעד ולהשוות.
ארמי, אתה לא יודע לקרוא מחקרים ואתה תמים. אין דבר אחד שהעלת בפוסט הזה שבאמת מסוכן לישראלים או בכלל ברמה שאתה מציג אותו.

קח לדוגמא את הmsg זה בסך הכל גלוטמט עם מלח. הגוף מייצר ומעביר בדם ובמוח כמויות עצומות של גלוטמט כל יום. כל חומצה אמינית שהופכת לאוראה עוברת דרך חומצה גלוטמית...

אם אתה מזלזל ברפואה המודרנית ובמזון מהונדס גנטית תצטרך להסביר איך תוחלת החיים עלתה בכלכך הרבה במאה האחרונה.
LOL, תגובת ה FAIL של השנה, תוחלת החיים עלתה.

לפני מאה שנה היה יותר קל לקבל כדור מאשר לחלות בסרטן, וגם בארצות הברית לא היו אנשים שמנים בקושי וגם אוטיזם
לא היה, רק אחרי מלחמת העולם השנייה כשהתחילו לייצר חיסונים עם כספית בפנים ואנטיביוטיקות penicilin הראשונה.

כשאתה בולע אנטיביוטיקה זה הורג גם את החיידקים הטובים וגם את הרעים, זה רק בגדול נותן יותר מקום לחיידקים המזיקים להתרבות.

נערך לאחרונה:
מי אמר שאין לי כוח לקרוא מחקר של 50 עמודים? אמרתי כרגע, מה נראה לך שיש לי את כל הזמן בעולם?
יש לימודים, רפואה, בגרויות, לימודים אחרים. אמרתי שאשקול לקרוא את כל, כל, כל, כל המחקרים בעתיד בצורה יסודית בשביל לימודים אחרים.
עד עכשיו כל מחקר ששמת כאן לא קראת מעבר לתקציר שלו כי עובדה שיהושוע ציטט לך משם משפטים שלא היו קיימים.
אס כל הכבוד על היוזמה והנכונות לחפש ולעזור, מבורך. רק תעשה את זה אחרי שאתה קורא את המחקר באמת ולא רק את הכותרת או חלילה את התקציר מynet

לפני מאה שנה היה יותר קל לקבל כדור מאשר לחלות בסרטן, וגם בארצות הברית לא היו אנשים שמנים בקושי וגם אוטיזם
לא היה, רק אחרי מלחמת העולם השנייה כשהתחילו לייצר חיסונים עם כספית בפנים ואנטיביוטיקות
מוכן לוותר על חיסון נגד שושנת יריחו? ומה לגבי חיסונים נגד צהבת? כלבת? מוותר? הרי הכל תעשייתי

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו כל מחקר ששמת כאן לא קראת מעבר לתקציר שלו כי עובדה שיהושוע ציטט לך משם משפטים שלא היו קיימים.
אס כל הכבוד על היוזמה והנכונות לחפש ולעזור, מבורך. רק תעשה את זה אחרי שאתה קורא את המחקר באמת ולא רק את הכותרת או חלילה את התקציר מynet

מוכן לוותר על חיסון נגד שושנת יריחו? ומה לגבי חיסונים נגד צהבת? כלבת? מוותר? הרי הכל תעשייתי
מי אמר שלו קראתי מחקרים? אני כן קורא מחקרים ויותר סומך על מחקרי .GOV ממשלתיים. פשוט יש המוניי מחקרים וזה דורש זמן.
אני לא הולך וסתם מאמין לכל מיני דברים, עד שאני לא רואה הוכחות יציבות וראיות או נסיון עצמי.
משהו שכולם לא הייתם שוקלים לעשות.

כן מוכן לוותר על כל החיסונים, על בסיס דבר אחד.
חיסון אחד לא בסדר, החשד שיש מצב שכל שאר החיסונים גם יכולים להזיק אחרי שגילית שאחד
מזיק ביותר ויכול לגרום לאוטיזם אצל ילדים שרק נולדו.

Google search
autism and mercury vaccines

אתה פשוט הבדיחה שכולם צוחקים עליה שחושבים שכל הGMOs הם רעל וחיסונים גורמים לאוטיזם.
בחיי, תפסיק. אתה רק מבייש את עצמך.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט הבדיחה שכולם צוחקים עליה שחושבים שכל הGMOs הם רעל וחיסונים גורמים לאוטיזם.
בחיי, תפסיק. אתה רק מבייש את עצמך.
בדיחה או שאתם הבדיחה? לול רוב האנשים הם לא טיפשים, ורוב האנשים הם נגד FDA, נגד מונסנטו, נגד האישורים החומרים ש ה FDA אישרו.
לכל מקום שלא תלך תראה ההפך, זה רק פה באתר קצת שונה, עדר הולך אחרי כבשה שחורה כמו יהושע בעיוורון בלי לחקור בעצמם דברים,
שומעים ומהנהנים -כן זה נכון-.

לך ל YAHOO ANSWERS, תשאל שם אם זה מזיק או לא, לא רק GMOS אלא גם חומרים אחרים כמו אספרטיים, כספית בחיסונים,
high fructose corn syrup, MSG וכו'. לך ליוטוב, תראה בתגובות ודבר עם אנשים על כל זה, תשאל המוניי רופאים, לא רק
קונבציונלים.

עכשיו אני יגיד לך כולם אם לא הרוב יגידו את אותו הדבר שרק אני אומר.

ורוב האנשים הם נגד FDA
לך ל YAHOO ANSWERS
רופאים, לא רק
קונבציונלים.
עכשיו אני יגיד לך כולם אם לא הרוב יגידו את אותו הדבר שרק אני אומר,.
מקורות אמינים אתה מצטט

• פותח/ת השרשור
מקורות אמינים אתה מצטט
וואלה, לא, זה בתוסף כל הספרים שאני קורא, כל המחקרי ממשלה, לימודים וכו'.
ואין בעיה ברוב בכלל, שמעתה פעם על מי רוצה להיות מיליונר?
כששואלים שם את הרוב הקהל מה הם חושבים? 99 אם לא 100 אחוז תמיד צודקים.

רוב האנשים הם לא טיפשים, ורוב האנשים הם נגד FDA, נגד מונסנטו, נגד האישורים החומרים ש ה FDA אישרו.
אד פופולום (לטינית: ad populum, מילולית: בשם הרוב) - ביסוס הטיעון על העובדה שרוב או כל האנשים תומכים בו. הטיעון מוכר גם בשמות נוספים כמו "אד נומרום" (לטינית, ad numerum, לפי המספרים), "הצטרפות לעגלת המנצח", "טיעון לפי הקונצנזוס"

אז למה שלחת אותנו לשם?

זה בתוסף כל הספרים שאני קורא, כל המחקרי ממשלה
שתף אותנו באיזה ספרים ומחקרים כדאי לקרוא על מנת שנפסיק להיות בורים

מה אתה לומד אם אפשר לשאול?

ואין בעיה ברוב בכלל, שמעתה פעם על מי רוצה להיות מיליונר?
כששואלים שם את הרוב הקהל מה הם חושבים? 99 אם לא 100 אחוז תמיד צודקים
לא הבנתי את האנלוגיה. אתה משווה חוכמת המונים על ידע כללי לחוכמת המונים על ידע מחקרי שמעטים מאוד באמת קוראים?

פעם חוכמת ההמונים שלך אמרה לאכול מרגרינה כי חמאה זה רעל. רוצה לזרום עם כל חוכמת המונים?
פעם חוכמת ההמונים אמרה שסיגריות לא מזיקות לבריאות. עדיין תזרום עם חוכמת ההמונים בנושאים מחקריים?

ומה לגבי העובדה שחוכמת ההמונים אמרה ששחורים הם תת אדם? נשים לא ראויות לזכויות? גם פה זה מה שכולם אמרו..זורם איתם?

• פותח/ת השרשור
אד פופולום (לטינית: ad populum, מילולית: בשם הרוב) - ביסוס הטיעון על העובדה שרוב או כל האנשים תומכים בו. הטיעון מוכר גם בשמות נוספים כמו "אד נומרום" (לטינית, ad numerum, לפי המספרים), "הצטרפות לעגלת המנצח", "טיעון לפי הקונצנזוס"
תקרא את התגובה מעליך

• פותח/ת השרשור
אז למה שלחת אותנו לשם?

שתף אותנו באיזה ספרים ומחקרים כדאי לקרוא על מנת שנפסיק להיות בורים

מה אתה לומד אם אפשר לשאול?

לא הבנתי את האנלוגיה. אתה משווה חוכמת המונים על ידע כללי לחוכמת המונים על ידע מחקרי שמעטים מאוד באמת קוראים?

פעם חוכמת ההמונים שלך אמרה לאכול מרגרינה כי חמאה זה רעל. רוצה לזרום עם כל חוכמת המונים?
פעם חוכמת ההמונים אמרה שסיגריות לא מזיקות לבריאות. עדיין תזרום עם חוכמת ההמונים בנושאים מחקריים?

ומה לגבי העובדה שחוכמת ההמונים אמרה ששחורים הם תת אדם? נשים לא ראויות לזכויות? גם פה זה מה שכולם אמרו..זורם איתם?
רפואה קונבציונלית על רופא בישראל בשביל להיות מוסמך, ואחרי זה רפואה אלטרנטיבית כלשהי. כבר בלימודים חצי שנה על ידיי עצמי, ביולוגיה, כימיה (כל הסוגים), פיזיקה, רפואות שונות, קורא המון מחקרים, לומד מסרטונים, ספרים של רופאים גדולים (כולל ספרי ANTI לגביי מה שאני לומד בשביל להשוות בין השתיים). (לא באוניברסיטה כרגע אבל עוד מעט).
kfbUYye.png

V1ivOnF.png

http://www.who.int/ipcs/publications/cicad/en/cicad50.pdf

יכול להיות שהרוב הוא לא תמיד נכון, כן, אבל אסור לזלזל ברוב. לא אומר שזה אוטומטית שגוי.
אישית, לגביי כל מה שאני לומד זה לא על בסיס רוב גם ככה אלא אל ראיות מוצקות.

מי שהתחיל לדבר על רוב זה Matty. אז נתתי לו תשובה בחזרה שמה שהוא אומר שזה שגוי לגביי הרוב על כל מה שאנחנו מדברים עליו. או אולי מרמז.

ציטוט:
"אתה פשוט הבדיחה שכולם צוחקים עליה שחושבים שכל הGMOs הם רעל וחיסונים גורמים לאוטיזם.
בחיי, תפסיק. אתה רק מבייש את עצמך."

נערך לאחרונה:
רפואה קונבציונלית על רופא בישראל בשביל להיות מוסמך, ואחרי זה רפואה אלטרנטיבית כלשהי. כבר בלימודים חצי שנה על ידיי עצמי, ביולוגיה, כימיה (כל הסוגים), פיזיקה, רפואות שונות, קורא המון מחקרים, לומד מסרטונים, ספרים של רופאים גדולים. (לא באוניברסיטה כרגע אבל עוד מעט).
kfbUYye.png

V1ivOnF.png

http://www.who.int/ipcs/publications/cicad/en/cicad50.pdf

יכול להיות שהרוב הוא לא תמיד נכון, כן, אבל אסור לזלזל ברוב. לא אומר שזה אוטומטית שגוי.
אישית, לגביי כל מה שאני לומד זה לא על בסיס רוב גם ככה אלא אל ראיות מוצקות.

מי שהתחיל לדבר על רוב זה Matty. אז נתתי לו תשובה בחזרה שמה שהוא אומר שזה שגוי לגביי הרוב על כל מה שאנחנו מדברים עליו. או אולי מרמז.

ציטוט:
"אתה פשוט הבדיחה שכולם צוחקים עליה שחושבים שכל הGMOs הם רעל וחיסונים גורמים לאוטיזם.
תחליף את המילה שכולם למילה הרבה אם זה כולכך מפריע לך.
זה לא משנה את העובדה שאתה טועה ואתה מתבסס על דברים שאין לך טיפת מושג בהם.
(או האד פופולום שהצגת כאן יפה מאוד.)

• פותח/ת השרשור
תחליף את המילה שכולם למילה הרבה אם זה כולכך מפריע לך.
זה לא משנה את העובדה שאתה טועה ואתה מתבסס על דברים שאין לך טיפת מושג בהם.
(או האד פופולום שהצגת כאן יפה מאוד.)
"דברים שאין לך טיפת מושג בהם" לול טוב, אחי. נראה כאילו שאתה לא לומד קמץ ממה שאני לומד וחוקר שמתבסס על ראיות מוצקות בדרך כלל.
ואי אפשר להחליף את המילה כולם להמון, בגלל שלא משנה איפה תשאל שאלות באתרים באנגלית, יגידו לך את אותו הדבר שאני אומר לך פה.
Yahoo Answers, youtube, and etc.

מה שמצחיק פה זה שאתה התחלתה לדבר שאתה הוא הרוב שזה רק על בסיס האתר הזה ואתה יעני הצודק בגלל הרוב שאנשים אומרים פה. ופתאום מרמז שרוב בכלל לא תמיד צודק 🤦‍♂️

"זה לא מצדיק את זה.
אתה אומר שעריצות הרוב הוא הדבר הנכון תמיד? והוא תמיד צודק כי הוא הרוב?"

Yahoo Answers, youtube, and et
לא זכור לי שאלו המקומות למצוא מידע מחקרי ומדעי מוכח.
מה שמצחיק פה זה שאתה התחלתה לדבר שאתה הוא הרוב שזה רק על בסיס האתר הזה ואתה יעני הצודק בגלל הרוב שאנשים אומרים פה. ופתאום מרמז שרוב בכלל לא תמיד צודק 🤦‍♂️
אה באמת? איפה בדיוק אמרתי את זה? במשפט הזה אולי? "אני חושב ככה עוד לפני שהאשכול הזה בכלל נפתח."
אתה מתבסס פה על הרוב, אני לא. זה שהרוב פה נמצא איתי באותה דעה זאת לא הצדקה לטענה שלי, אולי זה מסמל על כך שהם יודעים לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות כראוי, אבל אני לא לוקח אותם בתור הרציונל לדברים שלי. אל תכניס דברים לפי.

• פותח/ת השרשור
לא זכור לי שאלו המקומות למצוא מידע מחקרי ומדעי מוכח.

אה באמת? איפה בדיוק אמרתי את זה? במשפט הזה אולי? "אני חושב ככה עוד לפני שהאשכול הזה בכלל נפתח."
אתה מתבסס פה על הרוב, אני לא. זה שהרוב פה נמצא איתי באותה דעה זאת לא הצדקה לטענה שלי, אולי זה מסמל על כך שהם יודעים לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות כראוי, אבל אני לא לוקח אותם בתור הרציונל לדברים שלי. אל תכניס דברים לפי.
עוד פעם להביא לך ציטוט?

תגובה 1

מדבר פה על רוב האתר של LBS "כולם צוחקים עליך שחושבים שכל ה GMOS הם רעל וחיסונים גורמים לאוטיזם"

ואז מגיב:
armyswat: רוב האנשים הם לא טיפשים, ורוב האנשים הם נגד FDA, נגד מונסנטו, נגד האישורים החומרים ש ה FDA אישרו.

תגובה 2
Matty: "אד פופולום (לטינית: ad populum, מילולית: בשם הרוב) - ביסוס הטיעון על העובדה שרוב או כל האנשים תומכים בו. הטיעון מוכר גם בשמות נוספים כמו "אד נומרום" (לטינית, ad numerum, לפי המספרים), "הצטרפות לעגלת המנצח", "טיעון לפי הקונצנזוס""

תגובה 3
"זה לא מצדיק את זה.
אתה אומר שעריצות הרוב הוא הדבר הנכון תמיד? והוא תמיד צודק כי הוא הרוב?"

"לא זכור לי שאלו המקומות למצוא מידע מחקרי ומדעי מוכח. "
ועוד פעם אני אומר לך, אני לא אמרתי שאני מתבסס על הרוב אוטומטית אלא על ראיות מוצקות ואני לא אוטומטית אומר שהם צודקים, אבל הרוב
כן מצדיק את המילים שלי לא משנה לאיפה שאלך. גם בסרטון של GMO ביוטוב שפרסמתה של DNEWS, בתגובות אפשר לראות, אולי חלק
חושבים ש GMO שזה סתם שטויות אבל תשים לב מה הם אומרים על Aspartame, MSG, high Fructose corn syrup, יצא לי לדבר עם אחד שם
והוא אמר שהוא מסכים איתי וגם חלק מהשאר הכסיכמו איתי. הנה ציטוט מהשיחה:

אני (מקבל דירוג של אנשים אחרים)
"u forgot the fact why 70% of u.s are overweight and forgot all of the insane mad mental illnesses and physical in the u.s"

אני
"i think u should care here and ask why is it even happening, why? coz the FDA protects u so well, approves every dangerous drug, SSRI drugs, aspartame, MSG, GMO, arsenic, mercury in fish and etc. which many are banned in EU."

מגיב ראשון
Such science, WOW.

מגיב שני
"lifestyle is the main factor in those and gmo can't be blamed for any of those issues"

אני למגיב ראשון
what do u mean? and where did u take that GMO is safe? they made multiple studies on rats and it gave them tumors.. i don't trust FDA because they approved many many dangerous stuff, aspartame, gmo stuff, msg, fructose corn syrup and they're to be blamed for the epidemic disease in u.s. FDA is trying to kill you, all they care is money and killing people

אני למגיב שני
The citizens can't be blamed here, do you see such thing happening in europe? nope it doesn't, in europe they ban 1,000 things which are approved by the FDA. look here The EU Has Banned Over 1000 Chemicals; The FDA Has Only Banned 9

First they put mcdonalds in every corner in U.S, government approves all the dangerous stuff. the food industry, believe it or not they hire crave expert just so people will be hooked on food. they make their food addictive so you'll get that dopamine burst in your brain when you touch that stuff and you'll want more and more of it. and make so many tv ads on food, which can be dangerous for kids, when they'll enter the store they'll want to buy that stuff. and promoting all of the junk stuff.

Sport won't do anything with weight, it's a myth that it will, if you'll eat chocolates, junk stuff and exercise, you'll never lose weight. but if you just cut down the bad stuff you'll lose weight without exercise, check this viral video

מגיב שני כותב ומסכים איתי אבל לדעתו חושב שרק fructose corn syrup הוא בסדר
"i strongly doubt those studies passed per-review.

while agree with aspartame,msg is a salt no more dangerous any other.fructose corn syrup is sugar nothing wrong with it in moderation. also im thinking getting food regulators mixed up with tabacco companies."

אני מגיב (מקבל דירוג)
"dude high fructose corn syrup is the worst.. look up in google.. Diabetes, weight gain, decays tooth, hair loss, high cholesterol, increases blood presure, linked to cancer, speeds up aging"

נגמרת השיחה.

ולאן שלא תלך תראה אנשים (הרוב) שמחזקים את מה שאני אומר. עוד פעם אגיד לך אם לא קלטתה, אני לא הולך עם הרוב אוטומטית אלא על ראיות מוצקות קודם כל, אני לא מסתמך על הרוב,
אבל מה שאני חושב, הרוב חושב אותו דבר באינטרנט בכללי.
או בקצרה, השתחררת כרגע מהצבא (מניח לפי השנתון) ועדיין לא התחלת ללמוד באמת.
מה עם פסיכומטרי? יש גם מבחן קבלה לרפואה, מכיר?
את כל זה העבור, אני יודע על זה, אין ספק שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית