עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון שכל עגל בין יומו מוכיח שזה לא נכון, חלב פרה לא נועד לבני אדם ובזה אין ספק, אני חושב שתפריט עם מוצרי חלב במידה נכונה בריא וכולם יסכימו עם זה וזאת גם ההמלצה של משרדי הבריאות אבל עם התעשייה הגרנדיוזית שיש היום ששואבים לפרה תחיים עד שיש לה דלקות ובאיזשהו שלב כבר שואבים מוגלה זה כבר משהו אחר.. זה נראלכם הגיוני שליטר של חלב עולה כמו בקבוק מים? ברגע שמייצרים משהו בכמות מטורפת כזאת האיכות שלו יורדת.. אין כל כך מה לעשות בנידון אז אני ממשיך לקנות מהחברות ענק אבל לדעתי המוצרים שלהם לא כל כך איכותיים..כל תינוק בן יומו מוכיח שזה לא נכון.
והאיש ההוא בתחנה המרכזית... לא באמת מנסה להגיע לבאר שבע.
אתה מתכוון שכל עגל בין יומו מוכיח שזה לא נכון, חלב פרה לא נועד לבני אדם ובזה אין ספק, אני חושב שתפריט עם מוצרי חלב במידה נכונה בריא וכולם יסכימו עם זה וזאת גם ההמלצה של משרדי הבריאות אבל עם התעשייה הגרנדיוזית שיש היום ששואבים לפרה תחיים עד שיש לה דלקות ובאיזשהו שלב כבר שואבים מוגלה זה כבר משהו אחר.. זה נראלכם הגיוני שליטר של חלב עולה כמו בקבוק מים? ברגע שמייצרים משהו בכמות מטורפת כזאת האיכות שלו יורדת.. אין כל כך מה לעשות בנידון אז אני ממשיך לקנות מהחברות ענק אבל לדעתי המוצרים שלהם לא כל כך איכותיים..
האמת ששמתי לב שאם אני שותה חלב (זה כבר תקופה ארוכה ועשיתי הפסקות עם חלב וחזרה לחלב כדי לבדוק אם זה קשור לחלב עצמו) יש לי פיסורה. אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה חוץ מזה. אף פעם לא סבלתי מדברים כאלה אבל אם אני שותה הרבה חלב זה יוצר סוג של גירוי כלשהוא בפי הטבעת עד כדי כך שאם אני צריך ללכת הרבה באותו יום זה די מקשה על כל העניין. לפעמים זה גם מלווה בקצת דם.
אולי זה טו מאץ' אינפורמיישן אבל אם מישהו כאן סובל מזה הייתי מציע לו להפסיק עם מוצרי חלב בכלל ולבדוק.
האמת ששמתי לב שאם אני שותה חלב (זה כבר תקופה ארוכה ועשיתי הפסקות עם חלב וחזרה לחלב כדי לבדוק אם זה קשור לחלב עצמו) יש לי פיסורה. אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה חוץ מזה. אף פעם לא סבלתי מדברים כאלה אבל אם אני שותה הרבה חלב זה יוצר סוג של גירוי כלשהוא בפי הטבעת עד כדי כך שאם אני צריך ללכת הרבה באותו יום זה די מקשה על כל העניין. לפעמים זה גם מלווה בקצת דם.
אולי זה טו מאץ' אינפורמיישן אבל אם מישהו כאן סובל מזה הייתי מציע לו להפסיק עם מוצרי חלב בכלל ולבדוק.
זה ידוע שמוצרי חלב לא כל כך בריאים לאדם (לא שאני נמנע מהם), אבל הם משחררים יותר סידן ממה שהם מכניסים.
מי שמעוניין בעוד מידע יכול לקרוא את הספר "מחקר סין".... אני לא קראתי אותו כי אני לא כזב קטע של תזונה בריאה ברמה כזו- אבל לתזונאים שביניכם 😃
תבדוק אם יש לך טחורים (אם יורד לך דם בדר"כ)
המיתוס הזה קיים רק בגלל שיש חומרים שהספיגה שלהם נהיית איטית יותר אם שותים\אוכלים אותם עם חלב.