הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אשכול הטכניקה החדש של WhiteOwl

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
האשכול הקודם חרוש, 4 עמודים וישן, לא נוח כבר ולא ברור.
רציתי לפתוח אשכול חדש, כי ככול שיש יותר עמודים פחות מסתכלים וחבל...
סקוואט ודדליפט, PRים קשים.

אל תתייחסו למתח למעט דבר אחד (אם תוכלו)- איך קוראים לאחיזה הזו? אני סתם רוצה לדעת, לא ממש מעניין אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זו הפעם המאה שאני אומר- אתה קורס בירידה והגב התחתון שלך מתעגל.
בדדליפט אתה מרים את התחת קודם, תחשוב על לדחוף מהרצפה ולא למשוך מהרצפה.
בנוסף הגב שלך מתעגל לפעמים בדדליפט.

• פותח/ת השרשור
זו הפעם המאה שאני אומר- אתה קורס בירידה והגב התחתון שלך מתעגל.
בדדליפט אתה מרים את התחת קודם, תחשוב על לדחוף מהרצפה ולא למשוך מהרצפה.
בנוסף הגב שלך מתעגל לפעמים בדדליפט.
הבעיה שבאטווינק אני לא יכול לשפר, בכלל. האזור "מת", אני לא מצליח להזיז או לעשות איתו משהו, פשוט מקווה לטוב.
חזה אני שוכח, אנסה לשפר.

הבעיה שבאטווינק אני לא יכול לשפר, בכלל. האזור "מת", אני לא מצליח להזיז או לעשות איתו משהו, פשוט מקווה לטוב.
חזה אני שוכח, אנסה לשפר.

מה זה מקווה לטוב?
אם זה בעיה של גמישות תעבוד על גמישות
אם זה חוסר חוש קינטי (ככה קוראים לזה לא?) יש לריפטו סרטון בקיצור זה כמו סופרמן רק הפוך אתה שוכב על הבטן הכל רפוי ומרים רק את הרגליים כשהן ישרות לגמרי בעזרת כיווץ גב תחתון...

אין ממש אפשרות להתייחס לסקוואט לגמרי כי הזווית לא טובה
זה נראה שהמשקל פשוט קל לך ולא ברור למה אתה עומד על השרפרפים האלה ואין ממש על מה לתת ביקורת
בדדליפט אני לא יודע מאיפה להתחיל
תרגע מה אתה משתולל יש שם כולה איזה 80 קילו אל תתעסק ב"לעשות PR" אלא בלהתאמן, המשקל עולה כל אימון
אתה עושה טאץ' אנד גו, אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה זמן הפורום אתה עוד לא יודע שזה לא דדליפט
אתה עוזב את המוט באמצע הסט
אתה מסתכל לכל הכיוונים
אתה לא מכווץ את הגב כמו שצריך
וזה לפני שאמרתי שבגלל שצילמת מ90 מעלות מהצד אין אפשרות לשפוט את הסטאפ שלך

זה נראה שאתה נעמד קצת על האצבעות בסקוואט. הייתי מעיף את "המדרגות" האלה.

הגב שלך מתעגל. לדעתי זה בעיקר כי אתה יותר רפוי ממה שנדמה לך. אחיזה רחבה מדי. אתה לא מכווץ. יורד מהר מדי.

אבל בגדול נראה יותר טוב מהפעמים הראשונות.

אני חושב שנאמר כבר הכל.
אני רק אדגיש נקודה אחת שהעלה BEAST - הדדליפט שלך הוא דדליפט שנקרא Touch and go, זה פחות אופטימלי בשביל המטרות שלך.
הייתי עושה את זה בעבר (טעות) זה לא באמת דדליפט.
אם הרמת שם 80 ל5 או 6 חזרות אז אתה תראה שלא בטוח שתוכל לעבור את ה3 חזרות עם אותו משקל עם עצירה מלאה בסוף החזרה (ללא מנוחה, רק עצירה של שניה או שתיים).

בהצלחה

שמע לגביה סקוואט קשה לראות אבל לדעתי הגב שלך מתעקם בירידה + אתה יורד מהר מידי וגם יש לך קצת באונס בחלק מהחזרות.
בדדליפט אין לי מה להוסיף יותר ממה שאמרו פה

אתה מתעצל עם ברכיים החוצה, וזה מקור כל הרוע בסקוואט שלך.
הדדליפט מזעזע ואין מה להכביר מילים.

ממליץ לך להתחבר עם מאמן שיודע איך עושים סקוואט ודד ליפט או למישהו שיודע את הטכניקה ויכול לתקן אותך בזמן אמת, כשהייתי עושה סקוואטים בהתחלה היה מאמן שהיה עובר איתי על טכניקה וזה עזר, יותר קשה ליישם תגובות באינטרנט.

ברור שרוב המאמנים לא ידעו ללמד אותך לעשות סקוואט נכון, אבל אולי תמצא מתאמן שכן יודע ויכול לעזור לך.

אני ראיתי את הסרטונים הראשונים ויש שיפור בסקוואט, אין מה להתייאש, כמה עצות:
1. שים מכנס נורמלי שלא נופל לך בסט ולא מפריע
טכנית
-כשאתה מוציא את המוט קח שניה, תדמיין שהמטרה שלך זה שהחזה יגיע לך לפרצוף, זה נשמע מוגזם אבל זה יגרום לכיווץ בגב העליון+תחתון אם תדמיין את זה- תשנה את האחיזה בהתאם, המרפקים לא חייבים להיות כאלה גבוהים זה לא תורם לכלום
-בירידה ממש לפני העליה תחשוב על חזה לפרצוף, אל תחשוב על היפ דרייב, פשוט תדאג שהחזה יהיה זקוף
-שמור על כל שאר הדברים איך שהם(ברכיים הצידה וכו')
- צלם שוב ותעלה לפה

- אם אתה יכול תעשה סקוואט בפאקינג מקום נורמלי/תחליף מכון

בקשר לדדליפט- ראיתי 3 חזרות מתוך 5(deadlift--Dead stop), טכניקה לא מוצדקת, אותה סיבה, גב תחתון לא מכווץ לא בגלל המשקל פשוט בגלל אדישות/חוסר מודעות.

בקשר למתח זה נקרא מיד פוזישן מהסיבה שזה באמצע (בין פרונציה לסופינציה)

• פותח/ת השרשור
מה זה מקווה לטוב?
אם זה בעיה של גמישות תעבוד על גמישות
אם זה חוסר חוש קינטי (ככה קוראים לזה לא?) יש לריפטו סרטון בקיצור זה כמו סופרמן רק הפוך אתה שוכב על הבטן הכל רפוי ומרים רק את הרגליים כשהן ישרות לגמרי בעזרת כיווץ גב תחתון...
לא יודע מה הבעיה, אבל זה איזור מת. אני לא מרגיש אותו (אולי אם יגעו בו אני ארגיש) ואני לא מצליח להזיז אותו.
אין לי ממש שמץ איך לעבוד על זה, ולכן אני לא מצליח לתקן ומקווה לטוב.
אין ממש אפשרות להתייחס לסקוואט לגמרי כי הזווית לא טובה
זה נראה שהמשקל פשוט קל לך ולא ברור למה אתה עומד על השרפרפים האלה ואין ממש על מה לתת ביקורת
בדדליפט אני לא יודע מאיפה להתחיל
תרגע מה אתה משתולל יש שם כולה איזה 80 קילו אל תתעסק ב"לעשות PR" אלא בלהתאמן, המשקל עולה כל אימון
אתה עושה טאץ' אנד גו, אני לא מבין איך אחרי כל כך הרבה זמן הפורום אתה עוד לא יודע שזה לא דדליפט
אתה עוזב את המוט באמצע הסט
אתה מסתכל לכל הכיוונים
אתה לא מכווץ את הגב כמו שצריך
וזה לפני שאמרתי שבגלל שצילמת מ90 מעלות מהצד אין אפשרות לשפוט את הסטאפ שלך
אם אני לא עומד על זה המוט נוגע בראק במקביל-3 ס"מ מעל מקביל, אי אפשר להתאמן כשאני נדפק בראק... לצאת מהראק בזבוז, אז מדרגות.
המשקל היה סופר כבד בשניהם, ולמרות שזה 70 קילו DL ו-65 סקוואט לי זה PR כבד ביותר שכמה חודשים לא זז.
זאת אומרת שאני צריך לעמוד 2-3 שניות עם המוט?
אני צריך להפסיק להסתכל, אבל אני לא שם לב, אני מנסה לתקן.
אוקיי.
מאיפה לצלם? הבנתי שזה המקום האידיאלי לדדליפט...
זה נראה שאתה נעמד קצת על האצבעות בסקוואט. הייתי מעיף את "המדרגות" האלה.

הגב שלך מתעגל. לדעתי זה בעיקר כי אתה יותר רפוי ממה שנדמה לך. אחיזה רחבה מדי. אתה לא מכווץ. יורד מהר מדי.

אבל בגדול נראה יותר טוב מהפעמים הראשונות.
אם אני לא עליהן אז אני לא שובר מקביל-מעל מקביל...
כל השאר- אוקיי, אקח לצומת ליבי.
אני חושב שנאמר כבר הכל.
אני רק אדגיש נקודה אחת שהעלה BEAST - הדדליפט שלך הוא דדליפט שנקרא Touch and go, זה פחות אופטימלי בשביל המטרות שלך.
הייתי עושה את זה בעבר (טעות) זה לא באמת דדליפט.
אם הרמת שם 80 ל5 או 6 חזרות אז אתה תראה שלא בטוח שתוכל לעבור את ה3 חזרות עם אותו משקל עם עצירה מלאה בסוף החזרה (ללא מנוחה, רק עצירה של שניה או שתיים).

בהצלחה
תודה, אשנה את זה.
שמע לגביה סקוואט קשה לראות אבל לדעתי הגב שלך מתעקם בירידה + אתה יורד מהר מידי וגם יש לך קצת באונס בחלק מהחזרות.
בדדליפט אין לי מה להוסיף יותר ממה שאמרו פה
אוקיי, תודה.
אתה מתעצל עם ברכיים החוצה, וזה מקור כל הרוע בסקוואט שלך.
הדדליפט מזעזע ואין מה להכביר מילים.
אין לי ממש לאן להוציא, אשים לזה דגש.
ממליץ לך להתחבר עם מאמן שיודע איך עושים סקוואט ודד ליפט או למישהו שיודע את הטכניקה ויכול לתקן אותך בזמן אמת, כשהייתי עושה סקוואטים בהתחלה היה מאמן שהיה עובר איתי על טכניקה וזה עזר, יותר קשה ליישם תגובות באינטרנט.

ברור שרוב המאמנים לא ידעו ללמד אותך לעשות סקוואט נכון, אבל אולי תמצא מתאמן שכן יודע ויכול לעזור לך.
אין... היחיד שפחות או יותר יודע מרח אותי עם חתירה, ומתיחות גייז שלא עזרו.
אולי אלך שוב למישהו מהפורום למכון לעבוד על הסקוואט והדדליפט, נראה כבר.
אני ראיתי את הסרטונים הראשונים ויש שיפור בסקוואט, אין מה להתייאש, כמה עצות:
1. שים מכנס נורמלי שלא נופל לך בסט ולא מפריע
טכנית
-כשאתה מוציא את המוט קח שניה, תדמיין שהמטרה שלך זה שהחזה יגיע לך לפרצוף, זה נשמע מוגזם אבל זה יגרום לכיווץ בגב העליון+תחתון אם תדמיין את זה- תשנה את האחיזה בהתאם, המרפקים לא חייבים להיות כאלה גבוהים זה לא תורם לכלום
-בירידה ממש לפני העליה תחשוב על חזה לפרצוף, אל תחשוב על היפ דרייב, פשוט תדאג שהחזה יהיה זקוף
-שמור על כל שאר הדברים איך שהם(ברכיים הצידה וכו')
- צלם שוב ותעלה לפה

- אם אתה יכול תעשה סקוואט בפאקינג מקום נורמלי/תחליף מכון

בקשר לדדליפט- ראיתי 3 חזרות מתוך 5(deadlift--Dead stop), טכניקה לא מוצדקת, אותה סיבה, גב תחתון לא מכווץ לא בגלל המשקל פשוט בגלל אדישות/חוסר מודעות.

בקשר למתח זה נקרא מיד פוזישן מהסיבה שזה באמצע (בין פרונציה לסופינציה)
תודה על הטיפים, את זה בחיים לא אמרו לי, אנסה האימון הזה.
בקשר למכון- הראק בעייתי כי כמו שרשמתי- בלי מדרגה אין שבירה, מכון אחר אי אפשר להחליף כרגע כי שילמתי, וגם אין יותר מדי לאן.
אוקיי, תודה.

די בטוח שברגע שהגב העליון יהיה מכווץ/חזה בחוץ בהגזמה לכל אורך התנועה הגב התחתון יהיה בסדר, גם אם אתה לא יודע לכווץ אותו
תתמקד בזה בחימום ותצלם סט עבודה- במכנס קצר/רחב מאוד

אם אני לא עומד על זה המוט נוגע בראק במקביל-3 ס"מ מעל מקביל, אי אפשר להתאמן כשאני נדפק בראק... לצאת מהראק בזבוז, אז מדרגות.
המשקל היה סופר כבד בשניהם, ולמרות שזה 70 קילו DL ו-65 סקוואט לי זה PR כבד ביותר שכמה חודשים לא זז.
זאת אומרת שאני צריך לעמוד 2-3 שניות עם המוט?
אני צריך להפסיק להסתכל, אבל אני לא שם לב, אני מנסה לתקן.
אוקיי.
מאיפה לצלם? הבנתי שזה המקום האידיאלי לדדליפט...
קח כלל, תזכור אותו מעכשיו ולתמיד: בהרמות של הכוח האבסולוטי, אם המוט עלה מהר - זה לא היה קשה. ובמקרה שלך - את פמפמת את שלושת החזרות הראשונות. זה רחוק מלהיות קשה.
יקח לך זמן ללמוד לסחוט חזרות, וזה יקרה ככל שהמשקלים יעלו, אבל אתה לא סחטת את החזרות וגם לא קרוב לזה. אבל זה גם לא ממש משנה אם זה היה קשה או קל, לא כרגע.
אם כמה חודשים לא הוספת משקל למוט בדדליפט ובסקוואט כשהם 70 ו-65, אתה עושה דברים לא נכון. בדגש על תוכנית, תזונה ושינה. מבחינת טכניקה אתה לא מושלם, אבל גם בטכניקה כזאת היית אמור להוסיף הרבה משקל למוט בכמה חודשים.
בדדליפט אתה צריך להניח את המוט על הריצפה ולתת לו להיות בdead stop. מוט נח על הריצפה. אם אתה רוצה אתה יכול פשוט להניח אותו על הריצפה ולספור עד 2, אבל זה לא מסובך לדעת מתי הוא נח על הריצפה ומתי הוא עדיין בעלייה מהבאונס מהריצפה.
להסתכל לכל כיוון אחר מאיפה שאתה אמור להסתכל, לעולם לא יתקן לך את הטכניקה, ומראות לא יעזרו לך כי זו פשוט לא הזווית הנכונה להסתכל וגם אם כן, אתה בעצמך בכל מקרה לא יודע איך זה אמור להראות, וגם אם היית יודע והמראות היו הזווית המושלמת להסתכל, עצם ההסתכלות במראה משנה את הטכניקה, וגם אם לא - אתה לא סופרמן שיכול לעשות לבד עבודה של שניים לפחות.

מבחינת צילום צלם את סט העבודה מהזווית שצילמת, ואת סט החימום האחרון מ45 מעלות מקדימה ("צפון מזרח\מערב"), כדי שנראה את הסטאפ.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית